• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/AP

17.03.2017

15:35

ŠOK U VAŠINGTONU! Kuća razneta u stravičnoj MISTERIOZNOJ EKSPLOZIJI!

Politika

ŠOK U VAŠINGTONU! Kuća razneta u stravičnoj MISTERIOZNOJ EKSPLOZIJI!

Podeli vest

Kuća u Rokvilu, predgrađu Vašingtona koje pripada državi Merilendn, bukvalno je uništena u misterioznoj eksploziji. Stradalo je i nekoliko objekata u okolini, saopštili su lokalni zvaničnici navodeći da se uzrok eksplozije ispituje

Za sada nije poznato da li ima povređenih, ali komšije tvrde da je u kući koja je sravnjena sa zemljom, živeo jedan muškarac. Istražiteljima još nije poznat njegov trenutni status ni da li je u momentu eksplozije nekog bilo u kući.

Još nekoliko susednih kuća, izgrađenih od cigala, oštećeno kada su ih pogodili krupni delovi raznete kuće

Na mestu eksplozije nalaze se istražni timovi i psi tragači, prenosi AP. 

- Ostala je samo gomila ruševina, gomila cigala. Ništa nije ostalo od kuće -  rekao je Pit Pajringer, portparol vatrogasne i spasilačke službe u okrugu Montgomeri.

Prema njegovim rečima, ljudi koji žive kilometrima odatle, zvali su policiju uznemireni zbog eksplozije.

Šteta je "katastrofalna", rekao je on i dodao da je još nekoliko susednih kuća, izgrađenih uglavnom od cigala, oštećeno kada su ih pogodili krupni delovi raznete kuće.

Oko 75 vatrogasaca za samo 20 minuta lokalizovalo je vatru u ruševinama posle eksplozije.

Pajringer je rekao da nema navoda da je eksploziju izazvalo curenje gasa, ali je dodao da se ne isključuje mogućnost gasne eksplozije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija