• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2017

21:30

ŠIPTARSKA PROVOKACIJA, TAČI NAČISTO PROLUPAO: Putin i Vučić hoće da me ubiju!

Politika

ŠIPTARSKA PROVOKACIJA, TAČI NAČISTO PROLUPAO: Putin i Vučić hoće da me ubiju!

Podeli vest

Hašim Tači tvrdi da Srbija i Rusija stoje iza organizacije "Oko naroda", čiji je pripadnik Murat Jašari u ponedeljak u Prištini upucao Azema Vlasija! Na "listi za odstrel" navodno se nalaze imena 26 osoba

Takozvani predsednik takozvane države Kosovo Hašim Tači načisto je odlepio! On je juče bez ikakvih dokaza optužio predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina i srpskog premijera Aleksandra Vučića da hoće da ga ubiju!?!

Tači je prištinskoj TV 21 rekao da Moskva i Beograd stoje iza terorističke organizacije "Oko naroda", čiji je član Murat Jašari pre tri dana u Prištini pokušao da ubije advokata i nekadašnjeg komunističkog funkcionera Azema Vlasija!

Vlasi veruje šefu

Public

mojugao

DUŠAN JANJIĆ
ANALITIČAR

Ovde je reč o obračunu unutar albanskih grupa. U Tačijevu teoriju se nikako ne uklapa Vlasi, jer ni Srbija ni Moskva nemaju interes da mu naude.

- Ta grupa "Oko naroda" povezana je s nekoliko agenata koji su u direktnoj sprezi s Moskvom. Na njihovoj listi za odstrel nalazi se 26 imena. Kada pogledate ta imena, veza od Srbije prema Moskvi je jasna - odvalio je Tači, ne navodeći nijedan jedini argument za sulude tvrdnje prema kojima najcrnji albanski teroristi na Kosovu rade u interesu Srbije i Rusije!?!

Pomenuti Murat Jašari je inače brat jednog od lidera OVK Ismeta Jašarija, a pre dva dana na saslušanju je rekao da, pored Vlasija, "metak zaslužuju i čelnici lažne države Kosovo Hašim Tači, premijer Isa Mustafa i predsednik parlamenta Kadri Veselji".

Azem Vlasi, koga je Jašari pre tri dana upucao u porodičnoj kući u Prištini, rekao je juče za Informer da veruje Tačiju kada kaže da iza svega stoji Moskva!?!

ZMIJA TAČI BI DA MU NEKO POVERUJE: Sramota me je zbog događaja iz 2004.

- Tači kaže da je dobio informacije od kosovskih službi bezbednosti da iza svega stoji Moskva. Zna se da te službe sarađuju i s drugim stranim službama i ja im verujem. Kada je u pitanju uloga Srba, to je širi kontekst, nisam baš u to uveren. Neko je dobro osmislio ovu akciju da što bolje odjekne - kaže Vlasi.
Sa druge strane, stručnjak za bezbednost i terorizam Dževad Galijašević smatra da Tači, po nalogu Zapada, pušta priču o umešanosti Rusije i Srbije u napad na Vlasija.

Atentator bi da pravi stranku u Preševu

U proglasu novoformirane tajne organizacije "Oko naroda", kako prenose kosovski portali, navodi se da Murat Jašari planira da formira nove političke organizacije.
Njegov cilj je da se to dogodi u Albaniji, Makedoniji, na Kosovu, u Crnoj Gori i 'istočnom Kosovu', pod čime podrazumeva prostor juga centralne Srbije, odnosno opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu. 

- Zapadni centri moći pokušavaju sada da kreiraju sliku prema kojoj je Rusija pretnja za ceo Balkan. Naravno, za tako nešto koriste svoje pulene Hašima Tačija na Kosovu, Mila Đukanovića u Crnoj Gori i Dragana Mektića u BiH. A istina je potpuno drugačija. Zapadni centri moći su ti koji su se mešali i dalje se mešaju u unutrašnje stvari balkanskih država, smenjuju vlade i postavljaju svoje pulene. Oni prave zlo na Balkanu, oni, a ne Rusija - naglašava Galijašević, dodajući da Tači na ovaj način pokušava i da skrene temu sa skandalozne odluke 'vlade Kosova' o otimanju srpske državne imovine u pokrajini.

Albanska služba radi

Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun smatra da je Tači, u želji da se dodvori Zapadu, izmislio nekakav "ruski spisak za odstrel" na kojem se navodno nalazi i njegovo ime.

- Pre bih rekao da je sve izrežirano i da iza pokušaja ubistva Vlasija stoji Tačijeva nelegalna služba ŠIK, koja je ranije po Kosovu ubijala pristalice Ibrahima Rugove. Sada pokušavaju da krivicu svale na Rusiju, ali im to neće proći - zaključuje Drecun.

PRPA, BATO! PUTIN SPREMA SRBE ZA DESANT NA KIM! Šiptari digli NEVIĐENU PANIKU U NATO PAKTU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 7 godina

oce to paranoja kad mutira sa sizofranijom oce i nokti na stidne dlake da izrastu.\n

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija