• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2017

22:56

MILOŠ VUČEVIĆ SNS: Janković ćuti dok njegovi sradnici pozivaju na nasilje i haos!

Politika

MILOŠ VUČEVIĆ SNS: Janković ćuti dok njegovi sradnici pozivaju na nasilje i haos!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević upitao je danas zašto Saša Janković ćuti dok njegovi najbliži saradnici prizivaju haos i nasilje u Srbiji

- Zašto Saša Janković, kandidat Šuleta, Živkovića i Kene, ćuti dok njegovi najbliži saradnici prizivaju haos i nasilje u Srbiji, dok beskrupulozno napadaju sve koji misle drugačije, prete linčovanjem, metkom u čelo, vešanjem po banderama? Prećutno ih podržava? Ili nema vremena da se oglasi od izmišljanja novih laži? Koja je sledeća laž kojom će nas ''počastiti''?" ističe se u Vučevićevom saopštenju.

Kako se navodi, blago Srbiji što je malo takvih poput Jankovića, koji sopstvenoj zemlji zavide na ekonomskim uspesima, na oporavku, na miru i stabilnosti, na poštovanju koje ima širom sveta. 

- Blago građanima Srbije što u jedan kombi mogu da stanu pristalice Jankovića, zaštitnika tajkunskog novca i kandidata dosovskih rodonačelnika politike ''što je narodu gore, nama je bolje"''- dodaje se u saopštenju.

SNS O LAŽNOM ZAŠTITNIKU GRAĐANA: Saša Janković laže po naređenju ODREĐENIH SLUŽBI!

Vučević ističe da je očigledno da su nasilje i uvrede jedino što Janković ima da ponudi građanima. 

- I očigledno je da je to pravo lice bivšeg lažnog zaštitnika lakog na oružje, koji svaku priliku koristi da napadne Srbiju, da pokuša da je vrati u vreme kada su paljene institucije, linčovani i zverski tučeni politički neistomišljenici, kada su ulica i uličari bili važniji od države, a preduzeća uništavana zbog dosovske politike ''koliki je moj deo?"- dodao je Vučević.


(VIDEO) NAMAGARČIO ŽUTE! DS Jankoviću pruža podršku, a on im iza leđa OSNIVA STRANKU!
 

On je poručio Jankoviću da mu neće proći to što je zamislio. 

- Dok on i njegovi najbliži saradnici mrze, pljuju i prete vešanjima, Srbija niže uspehe na svim poljima, od pozitivnog tromesečnog bilansa i povećanja kreditnog rejtinga, do novih investicija, otvaranja fabrika i radnih mesta. I to je jedini mogući srpski scenario- kaže Vučević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija