• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.03.2017

19:05

SNS: Janković direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera!

Politika

SNS: Janković direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera!

Podeli vest

Srpska napredna stranka saopštila je da je danas svim građanima jasno da je Saša Janković sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića

Kako se navodi u saopštenju, Janković je to činio sa jednim jedinim ciljem - da on sedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu određenih službi, "koje su sve samo ne srpske".

- Saša Janković, koji se prepodne šeta sa separatistom Odžićem, svojim bliskim saradnikom koji se zalaže za nezavisnu Vojvodinu, a Republiku Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, nastavio je poslepodne šetnju po Beogradu šireći svoje laži, lične frustracije i bes, jer njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu - koliko god se trudili, nikako ne uspevaju da prevare građane i izazovu haos i nemire u Srbiji - ističe SNS.

U saopštenju se ukazuje da Janković, "bivši lažni zaštitnik građana, lažni legalista", čiji najbliži saradnici žele Vučiću metak u čelo, a građane koji podržavaju Vučića žele da obese na bandere, ni danas nije odgovorio na pitanje kada će porodica Gojković saznati kako je ubijen Predrag Gojković i odakle barutne čestice na njegovim rukama.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija