• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2017

12:30

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Odakle Jeremiću tolike pare za kampanju - TU NISU ČISTA POSLA!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Odakle Jeremiću tolike pare za kampanju - TU NISU ČISTA POSLA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink da kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić u kampanju koja traje već šest meseci ulaže neverovatne cifre, a da niko ne zna odakle mu toliki novac...

Govoreći na temu "ko i na koji način sme da finansira kampanju političara" zajedno sa Vladimirom Radomirovićem sa sajta Pištaljka.rs i advokatom Vladimirom Terzićem, Vučićević je istakao da Jeremić uporno odbija da saopšti javnosti ko ga finansira:

- Mi već šest meseci gledamo kampanju Vuka Jeremića, ali ne znamo otkud mu pare. Ekonomisti procenjuju da njegova kampanja, do sada košta, više od 3,5 miliona evra i to nisu male pare – kaže Vučićević ističući da je grad prepun bilborda sa njegovim likom, kao i video spotova na društvenim mrežama i Jutjubu.

- Ne možete da pogledate crtani film, a da ne iskoči Vuk Jeremić. Vučić, koji po zakonu ima više para, tek sada počinje sa kampanjom. Kada pitate Jerimića otkud mu toliki novac, odogovor je uvek isti, a to je da ga finansiraju domaći biznismeni i simpatizeri - kaže glavni urednik Informera i dodaje:

- Postoji i istraživanje koje kaže da je on ima firmu gde je dobio više od 330.000 dolara donacija, a na svoj privatni račun dobio je oko 200.000 dolara. Onda je on sav taj novac uplatio na račun svoje supruge u Americi. Prvo pitanje je ko, kako, i zašto uplaćuje Jeremiću novac više od pet miliona evra!

Šta je sve Vučićević rekao tokom gostovanja na TV Pink, pogledajte na ovom snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija