• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2017

17:54

(FOTO) TO JE 'PRISTOJNA SRBIJA'! Evo kako Jankovićeva 'elita' vodi kampanju!

Politika

(FOTO) TO JE 'PRISTOJNA SRBIJA'! Evo kako Jankovićeva 'elita' vodi kampanju!

Podeli vest

Pevač Vlado Georgiev i komentator Milojko Pantić, koji su podržali kandidaturu dosovskog kandidata Saše Jankovića, jednim selfijem uspeli su da dokažu da su sve osim elite, kakvom vole da se predstavljaju!

Naime, kako se može videti na fotografiji koju objavljujemo, Georgiev i Pantić su se, iz samo njima znanih razloga - inflantilno isplazili!

Iako nije poznato kome je ovaj bizarni gest upućen, građanima Srbije ostaje da pre svega sebi odgovore na retorično pitanje - da li je to ta 'elita pristojnih ljudi' koja bi trebalo da vodi Srbiju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goga

pre 7 godina

To su srpske "demokrate" i srpska "demokratija". Sramno.

Bane

pre 7 godina

Jankoviceve pristalice iz kruga dvojke nastavljaju da pokazuju da su zaista kvazi elita.

AcA

pre 7 godina

Bože sačuvaj kakvu podršku ima Janković pa nema šanse da dođe do vlasti!

mima

pre 7 godina

To je njima pristojno, a demokratski vešati neistomišljenike po banderama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija