• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

29.03.2017

14:41

MLADIĆ KRITIČNO, MORA U RUSIJU NA LEČENJE: I Lekari haškog suda zabrinuti za komandanta VRS!

Politika

MLADIĆ KRITIČNO, MORA U RUSIJU NA LEČENJE: I Lekari haškog suda zabrinuti za komandanta VRS!

Podeli vest

Darko Mladić, sin bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića kaže da se čak i lekari koje je angažovao haški sud slažu da je zdravstveno stanje njegovog oca kritično

- Na osnovu mišljenja lekara koji se jednoglasno slažu, uključujući tu i lekare koje je angažovao i Tribunal iz Holandije i Belgije, svi se slažu da je njegovo zdravstveno stanje u zoni najvećeg mogućeg rizika, eventualnog moždanog i srčanog udara, ili čak smrtnog ishoda - ističe Mladić. 

Podsetimo, Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić očekuje prvostepenu presudu u Haškom tribunalu, a po veoma teškim optužnicama koje mu na teret stavlja Haško tužilaštvo.

TRAMP: GENERAL MLADIĆ JE HEROJ! Novom predsedniku SAD Obamina administracija spakovala srpsku aferu?!

Zdravstveno stanje generala je veoma loše, te je zbog toga odbrana generala zatražila od Ruske Federacije da ga primi na lečenje, kao i to da Moskva pruži potrebne garancije Haškom tribunalu vezano za njegovo lečenje i boravak u Rusiji.

Mladić tvrdi da je odbrana oborila sve optužbe koje je tužilac Tribunala svih ovih godina iznosio protiv njegovog oca i da se sa tom ocenom slažu i brojni pravnici koji su imali uvid u predmet .

ŠOKANTNA SAZNANJA OBAVEŠTAJACA CIA: Rusi hoće da otmu Mladića iz Haga, iza svega stoji Putin!?

-  Kao što vidite sada, u javnosti nema nikakve medijske medijske buke oko generala Mladića što je indirektan dokaz da smo mi praktično u pravnom delu generala Mladića oslobodili svih tih optužbi - ističe on.

AP PHOTO

General Ratko Mladić uhapšen je u Lazarevu kod grada Zrenjanina 26. maja 2011. godine, a optužnicu protiv Mladića Haški tribunal podigao je 25. jula 1995. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija