• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

29.03.2017

23:33

PREMIJEROV OTAC, ANĐELKO VUČIĆ: Najviše me tište neistine o sinovima!

Politika

PREMIJEROV OTAC, ANĐELKO VUČIĆ: Najviše me tište neistine o sinovima!

Podeli vest

Anđelko Vučić, otac premijera Aleksandra Vučića, rekao je za "Blic" da ga najviše tište neistine koje se o njegovim sinovima pojavljuju u javnosti

Kaže da bi mnogo lakše podneo kada bi se nešto loše govorilo o njemu nego o sinovima. 

- Ima tu mnogo ponosa, ali i mnogo gorčine, pretrpimo mnogo lošeg, a neke stvari je baš teško progutati. Mlađi sin Andrej ima 20 godina staža, diplomirao je i magistrirao u roku na državnom fakultetu, a o tome niko ne priča. Krtica je, vredan i uporan. Svašta mu se pripisuje. Kad čujem neku laž, mlađem sinu kažem da tuži, a da ću ja platiti advokata. Ali šta sve to vredi? To je kao kad džak perja prospeš sa Beograđanke- kaže Anđelko Vučić. 

ALEKSANDAR VUČIĆ: Nadam se pobedi u prvom krugu, poštovaću volju naroda!

Na pitanje šta je rekao starijem sinu nakon odluke o smanjivanju penzija, kaže da je imao razumevanja. 

- Diplomirani sam ekonomista, radio sam u velikim institucijama, imao sam dobru platu, a sada i penziju. Znao sam gde smo i da smo gradili iz penzionog fonda. Znao sam i da penzije moraju da se smanje. Imam razumevanja, jer će efekti biti dugoročni- kaže Anđelko Vučić. 

On ide na sve mitinge i konvencije SNS i kaže da ga tamo ponese atmosfera kada se obraća njegov sin Aleksandar. 

Milica Vučić: Tata mi traži da dobro učim, a to mi nije teško!

Prvi put za medije govorila je i kćerka Aleksandra Vučića, Milica, koja je ispričala da joj teško pada kada o tati pričaju ružne stvari. 


Ona kaže da premijer nije strog otac, ali da od nje traži da uči, što joj ne pada teško. Milica žali za vremenima kada su bili više zajedno. 

- Ne vidim ga onoliko često koliko bih volela, a kada se vidimo razgovaramo o svemu. Ne mogu još da se naviknem na ovaj način života, nedostaje mi ono vreme kad smo mogli sami da šetamo Knez Mihajlovom, da idemo u bioskop- priča Milica. 

Njen otac, Aleksandar Vučić, kaže da mu je ćerka najslabija tačka. 

- Jednako volim nju i Danila, ali na nju sam slab i to razumeju očevi koji imaju kćerke- kaže Vučić za "Blic". 

OTKRIVAMO: ŠTA SE SVE VUČIĆ U KREMLJU DOGOVORIO SA PUTINOM! Ako treba, dobijamo S-300 ZA 24 ČASA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija