• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović - M. Dobromirović

01.04.2017

20:24

DRAMATIČNA PORUKA IZ MOSKVE! PUTIN UPOZORAVA: NATO kreće u lov na Srbiju!

Politika

DRAMATIČNA PORUKA IZ MOSKVE! PUTIN UPOZORAVA: NATO kreće u lov na Srbiju!

Podeli vest

Posle nasilne aneksije Crne Gore Zapad će se okomiti na Srbiju, ističe bliski saradnik Vladimira Putina, poslanik Dume Vasilij Lihačov. Zbog pretnje NATO iz Hrvatske Srbiji šaljemo S-300, najavljuju ruski eksperti

Posle nasilne aneksije Crne Gore zločinački NATO pakt okomiće se na Srbiju i otvoriti sezonu lova na Beograd, upozorio je Vasilij Lihačov, bliski saradnik ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina!

Lihačov, koji je i poslanik u ruskoj Državnoj dumi, kaže da NATO postaje sve agresivniji u svom širenju. On upozorava i da će zbog ozbiljnih pretnji iz Hrvatske, koja se naoružava američkim i nemačkim raketama srednjeg dometa, Moskva najverovatnije morati da Srbiji isporuči moćni raketni sistem S-300!

Public

mojugao

ROSTISLAV IŠČENKO

RUSKI ANALITIČAR

Obećanje ulaska u EU i NATO pakt Srbima postalo je neperspektivno. Rusija, za razliku od SAD, ne plaća NVO po svetu i ne organizuje obojene revolucije za nasilnu "demokratizaciju" država koje im nisu po volji.

Stvaraju nasilje

Prema Lihačovljevim rečima, zapadni političari su postali "šampioni u kreiranju nasilja na Balkanu".

- NATO pakt, koji se nasilno širi po Evropi, bukvalno je krenuo u lov na Beograd s ciljem da Srbija na silu postane članica Alijanse uprkos suprotnoj volji ogromne većine građana i političkih stranaka. NATO postaje sve agresivniji i jedan je od svetskih prvaka u rusofobiji. Istovremeno, situacija oko Kosova, južne srpske pokrajine, izaziva zabrinutost Srbije, Rusije, ali i velikog broja drugih zemalja - rekao je Lihačov za "Sputnjik".

Na drugoj strani, ruski politikolog Jevgenij Krutikov slaže se u oceni da Srbiji prete strašni pritisci i kaže da se oni mogu izbeći "samo jakim i moćnim oružjem".

- Do pre godinu dana se pominjala mogućnost davanja Srbiji S-300, a sad se govori o sistemima "buk"... To bi moglo da bude dovoljno, mada srpski sistem PVO od rata 1999. leži u ruševinama. Trka u naoružanju koja je u toku na Balkanu, u režiji Hrvatske, nameće Srbiji potrebu da ima S-300 ili nešto još više klase. Jer Zagreb se već odlučio za nemačke i američke rakete srednjeg dometa - podvlači Krutikov.

Nova agresija
NATO je sve agresivniji i bukvalno je krenuo u lov na Beograd uprkos volji većine građana i stranaka
Vasilij Lihačov, narodni poslanik Državne dume

Ovaj ekspert ističe i da se nikako ne sme zaboraviti Kosovo.
 

- Učešće te čudne tvorevine na međunarodnim fudbalskim turnirima nije promenilo činjenicu da se Srbija nikad neće saglasiti s otimanjem svoje istorijske teritorije. Sasvim je moguće da ćemo doživeti da vidimo srpsku antiterorističku operaciju na Kosovu u slučaju nekog novog pogroma nad srpskim stanovništvom - naglašava Krutikov.

Preterano zbližavanje

Direktor Centra za strateške alternative Dušan Proroković kaže da Rusija iskazuje želju i volju za iskrenim savezništvom sa Srbijom.

- Mislim da je sve ovo prijateljska poruka Srbiji da više ne potpisuje nikakve sporazume, dogovore i dokumenta s NATO paktom - zaključuje Proroković.
 

 

 

ULAZAK CRNE GORE U NATO IZAZVAĆE RAT! Putin bi mogao da izgubi strpljenje zbog stalnog širenja zapadnog vojnog bloka!

STRAH ZAPADA OD PUTINA! Stratfor: Uticaj Moskve širi se Balkanom!

PUTINOV SARADNIK SERGEJ ŽELEZNJAK ZA INFORMER: NATO okupirao Crnu Goru, RUSIJA ĆE NAORUŽATI SRBIJU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
borovo

pre 7 godina

Bacuske,,,Majketi ,,dajte nam jednu atomsku.Cisto da je imamo,necemo je ispaliti majkemi ! ! !...

Sale

pre 7 godina

Ovde, bar se nadam, nece proci! Nemamo mi sacicu stanovnika gde vecina pati od amnezije.

Aleksandar

pre 5 godina

Braća Crnogorci,najgori soj na celoj planeti,pasje seme,prodali su veru za večeru,prvo su se kleli u Staljina,pa u Tita a sad u nato pakt,ovo se odnosi samo na one koji su za Mila Djukanovića

Dragan

pre 7 godina

Oni nam S 300 salju 18 godina i nikako da stigne.Ne lazite vise.

miki

pre 7 godina

A sto se vi ne prepucavate na svojim teritorijama? A vi iz informera, dajte neki snimak u kome Putin spominje Srbiju. Ja poslednji nasao od pre nekoliko godina.

Mara

pre 7 godina

Odavno je trebalo ovakve procene praviti unapred i sprecavati zapadne zlocince u svojim prljavim namerama.Nije trebalo dozvoliti im da uniste Libiju i mnoge druge zemlje.Pobesnele i pomahnitale Klintonove ,trebalo je ustrojiti a histericnoj ludaci Hilari uraditi histerektomiju jer su genocid nad neduznim narodom proizveli visak njenih hormona,baba je nimfomanka a i jarac Bil nista gori nije.\n

NATO u blato

pre 7 godina

НАТО може да добије само тужбу од Србије на 100 милијарди долара зато што нас је бомбардовао и потровао, Путин да не брине, Срби га никад неће издати.

miroslav stepanovic

pre 7 godina

O cifri treba dobro razmisliti,posledice rata se i danas osecaju i to treba naplatiti,a ne spominjati cifre koje su se pojavile odmah nakon bombardovanja!!! Uranijum odnosi zrtve i danas,a i kasnije ce se osecati njegove posledice!!!! Krivi su i za to i to moraju platiti!!!

oko za oko

pre 7 godina

Pola crne gore su kupili Ruski gradjani. Svaka država ce braniti katastarsku imovinu svojih gradjana tj.n svoju imovinu i oruzjem. Na zapadu je imovina neprikosnovena pa ce i Rusi braniti svoju u crnoj gori. ( crna gora se od danas pise malim slovima). A ako oni dozvole da sa njihove teritorije krenu na Srbiju. U Srbiji ima dosta crnogoraca koji ne bi trebalo da se izvuku. I mi imamo pravo na samoodbranu. Jedva cekamo taj okrsaj.n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Опа, Бато...! "Ловиће" нас ... - НАТО....?! И то.."бедно" .... "Јебаћемо" их... - спремно..!! (... овог пута !)

Dara

pre 7 godina

Da je S-300 isporucen i stavljen u funkciju bar poslije bombardovanja Srbije ne bi se sad NATO sirio po Balkanu, ali ni sad od ove price o mogucoj isporuci nema nista.

Aleksmark

pre 7 godina

S 300 ce da pomogne ko dodole.Pa Bugarska ima 10(DESET) a ovaj naš jedan koji ce kao da nas spase ne stiže osamnaest godina?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija