• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2017

14:01

ČEPURIN: Vučić dobio mandat da nastavi svoju politiku!

Politika

ČEPURIN: Vučić dobio mandat da nastavi svoju politiku!

Podeli vest

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin izjavio je danas da je pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima znak da su birači u Srbiji pozitivno ocenili politiku premijera i dali mu mandat da tu politiku nastavi, kako bi zemlji osigurao mir, bezbednost i ekonomski napredak

Čepurin je, na sastanku sa Vučićem, istakao da će Rusija nastaviti da razvija sveukupne odnose sa Srbijom u obostranom interesu, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Premijer Vučić je potvrdio učešće delegacije Srbije na Sanktpeterburškom forumu u junu ove godine na najvišem nivou, navodeći da će to biti prilika da se produbi vojno-tehnička, industrijska, poljoprivredna i naučna saradnja dveju zemalja.

Povodom terorističkog napada u Sankt Peterburgu, premijer Vučić je ambasadoru Čepurinu, državnom rukovodstvu i narodu Ruske Federacije još jednom izrazio najdublje saučešće, sa uverenjem da će ruska država znati da se izbori sa bezbednosnim izazovima.

Čepurin je, uz lične čestitke za pobedu na predsedničkim izborima, premijeru uručio i pisma sa čestitkama predsednika i premijera Ruske Federacije Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nole

pre 7 godina

Nastavljamo sa reformama i podizanju standarda.

Anita

pre 7 godina

Srbija napreduje sa Vucicem i gradjani to postuju.

Milan85

pre 7 godina

To i jeste politika koja je trenutno najbolja za nase drzavu.

Ivanitza

pre 7 godina

Da nastavi svoju savršenu politiku mira,stabilnosti,reformi,izgradnje,zapošljenja i povezivanja sa svetom!Sada nas svi vide kao stabilnog i odgovornog partnera!

Jovan

pre 7 godina

Glavni osnov za razvoj regiona Zapadnog Balkana je stabilnost i mir kao i povezanost i zajednički nastup na trećim tržištima

sanja

pre 7 godina

Regionalna saradnja je nesto sto nam najvise treba u ovom trenutku.Sto bolji odnosi budu to je bolje za sve nas!Vucic se zalaze za miri stabilnost

HOKI PINER1

pre 7 godina

Vučić je sam dobio više nego 1o protrivkandidata, to saao govori da je narod uz poliitiku Vučića.

mala

pre 7 godina

Sto je najbitnije vise od pola Srbije je podrzalo Vucicevu politiku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija