• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2017

15:14

SAŠA JANKOVIĆ POZIVA NA HAOS I ANARHIJU! Pukao na izborima, PA BI VLAST DA OSVOJI NA ULICI!

Politika

SAŠA JANKOVIĆ POZIVA NA HAOS I ANARHIJU! Pukao na izborima, PA BI VLAST DA OSVOJI NA ULICI!

Podeli vest

Saša Janković, bivši zaštitnik građana i politikant koji je ubedljivo izgubio predsedničke izbore, sada želi da do vlasti dođe silom!

 

Među silnim podrškama "studentskom" protestu koje Janković svako malo objavljuje na Tviteru, a od koga su se inače ogradile sve studentske organizacije, osvanula je i ona koja jasno govori o njegovim namerama.

U njoj Janković osporava demokratsku volju građana Srbije iskazanu na izborima i poziva da se vlast osvoji silom!

-  AV nije pobedio već je, kao i sve drugo, prisvojio izbore. Srbija je na potezu. - napisao je Janković

printscreen

Kada se zna da iza svakodnevnih protesta u gradovima Srbije stoji prljavi novac Džordža Soroša i njegova namera da na ulici sruši demokratski izabranu vlast, jasno je kome je ova Jankovićeva poruka upućena i šta znači.

Poziv na ulicu, na anarhiju, na haos!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRAZA

pre 7 godina

Frka mu je od ponovljenog sudjenja za ubistvo neduznog mladica.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija