• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2017

19:04

OTKRIVAMO ŠTA SE KRIJE IZA 'SPONTANIH PROTESTA': Pukli na izborima, a sada NA ULICI OTIMAJU VLAST!

Politika

OTKRIVAMO ŠTA SE KRIJE IZA 'SPONTANIH PROTESTA': Pukli na izborima, a sada NA ULICI OTIMAJU VLAST!

Podeli vest

Saša Janković na izborima osvojio milion i po glasova manje od Vučića, a sada se predstavlja kao nekakav pobednik i poziva đake i studente na demonstracije!?! Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Radulović, umesto da se posle strašnog izbornog debakla povuku iz politike, prizivaju ulične sukobe

Opozicioni predsednički kandidati koji su na nedeljnim izborima bukvalno potučeni do nogu pokušavaju sada da se dokopaju vlasti na ulicama!

Oni besramno zloupotrebljavaju đake i studente koje huškaju na proteste sve u nadi da će u Beogradu i drugim većim gradovima Srbije doći do uličnih sukoba i krvavih nereda koje bi onda iskoristili za rušenje legitimno i legalno izabrane vlasti.

Sad im ne valja narod...
Mislili su da će Vučić dobiti manje glasova, pa bi protestima pokazali da nešto nije u redu. Sada se sve svelo na skupove protiv jasne narodne volje...
Nebojša Stefanović, ministar policije

Politički zahtevi

Dosovski kandidat Saša Janković, koji je u nedelju osvojio čak MILION I PO GLASOVA MANJE od Aleksandra Vučića, danas sebe predstavlja kao nekakvog pobednika i poziva mlade ljude na demonstracije!?! Osim njega, takozvane spontane proteste podržavaju i propali predsednički kandidati Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Radulović. Da glavni cilj protesta jeste nasilno preuzimanje vlasti, pored svega ostalog, pokazuje i juče objavljeni spisak zahteva demonstranata, koji su izrazito politički.

Janković, Jeremić, Obradović i Radulović i juče su preko društvenih mreža podržavali "spontane proteste", dok su lideri Dveri i DJB i lično učestvovali na "studentskim protestima".

 

 

"Dragi mladi ljudi na BG ulicama, izrazite slobodno vaš protest zbog nefer izbora; samo nenasilno i ne dopustite provokacije. To je vaše pravo!", glasi samo jedan od tvitova Saše Jankovića, čija je žena Slavica, kako smo juče objavili, predlagala čak i dizanje "bune protiv Vučića". Nijedan od lidera opozicije nije se juče oglašavao ovim povodom, a odbili su i svaki kontakt sa novinarima Informera.

Informer

BRUKA I SRAMOTA! Zloupotrebili migrante iz Sirije za proteste protiv Vučića!

Ministar policije Nebojša Stefanović, na drugoj strani, kaže da su protesti očigledno politički i da ih organizuju oni koji su na izborima doživeli uverljiv poraz.

'Pakleni plan': Upasti u RIK i uništiti izborni materijal!

Jedan od planova organizatora protesta jeste i da se upadne u centralu RIK, u Skupštinu Srbije, gde se čuva izborni materijal, i da se sva dokumentacija zapali i uništi, saznaje Informer!
Prema rečima dobro obaveštenih sagovornika iz bezbednosnih agencija, kolovođe protesta bi na ovaj način uništile dokaze o pobedi Aleksandra Vučića u prvom krugu.
- U tom slučaju bilo bi nemoguće proglasiti konačne rezultate... Sličan scenario viđen je i 5. oktobra 2000. godine, kad su demonstranti upali u parlament i odmah, po naređenju, uništili dokumentaciju koja je dokazivala da Vojislav Koštunica nije pobedio Miloševića u prvom krugu izbora - prenosi naš izvor.

Informer

- Jasno je da niko od ovih koji danas protestuju nije očekivao da će Vučić dobiti podršku dva miliona ljudi. Oni su očigledno imali pakleni plan... Mislili su da će Vučić dobiti manje glasova, da će biti ispod ili na granici od 50 odsto, pa bi onda oni protestima pokušali da dokažu nekakvu izbornu pljačku. Taj plan im je propao kada je Aleksandar Vučić osvojio više od 55 odsto glasova, a ovo što sada gledamo na ulicama jeste očajnički pokušaj da se poništi jasna narodna volja... - rekao je Stefanović. Prema njegovim rečima, organizatori protesta se pojavljuju na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama i očigledno je da se na ulicama Beograda i drugih gradova ne dešavaju studentski, već klasični politički protesti.

OVO JE ČISTA POLITIKA
Spisak zahteva demonstranata

* smena članova RIK zbog nepoštovanja odluka Ustavnog suda
* razrešenje Maje Gojković zbog blokade rada Narodne skupštine
* smena direktora RTS Dragana Bujoševića i urednika Informativnog programa Nenada Lj. Stefanovića zbog režimskog izveštavanja i neravnomerne zastupljenosti kandidata
* smena članova REM zbog nereagovanja na više stotina prekršaja i prijava
* revizija biračkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i uvođenje elektronskog glasanja
*ukoliko se ne ispune zahtevi, raspisati vanredne parlamentarne izbore

- Među organizatorima protesta su Branko Miljuš iz štaba Vuka Jeremića, Marko Živković, sin lidera Nove stranke Zorana Živkovića, Dobrica Veselinović i Marko Aksentijević iz organizacije "Ne da (vi) mo Beograd", analitičar Đorđe Vukadinović, lider Dveri Boško Obradović, Nikola Sandulović... U organizaciji posredno učestvuju i Saša Janković i Vuk Jeremić, ali se ne pojavljuju na ulicama kako ne bi izgledalo da je to politička stvar - naglašava Stefanović.

Skupo plaćen haos

Pukovnik KOS u penziji Aleksandar Petrović kaže da Soroš debelo plaća za izazivanje haosa u Srbiji.

(FOTO/VIDEO) OVO JE TA PRISTOJNA SRBIJA?!? Posle protesta ostali zastrašujući grafiti na ulicama Beograda!

- Stara američka administracija, predvođena Klintonovima i Olbrajtovom, godinama je izazivala nemire u Srbiji i pokušavala čak i da likvidira one koji vode našu državu. Pa setimo se samo incidenta u Potočarima i pokušaja linča Aleksandra Vučića. Nemojte imati nikakve dileme, Soroš je najveći zločinac koji je debelo platio za haos u Srbiji. Oni sve izvode kao da je u pitanju spontani protest, a ovo sve jeste, ali spontano i neorganizovano nije - zaključuje Petrović.

ČEPURIN: Vučić dobio mandat za svoju politiku

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin izjavio je juče da je pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima znak da su birači pozitivno ocenili njegovu politiku i dali mu mandat da tu politiku nastavi.
Čepurin je na sastanku sa Vučićem istakao da će Rusija nastaviti da razvija odnose sa Srbijom, dok je aktuelni premijer potvrdio učešće srpske delegacije na Sanktpeterburškom forumu u junu ove godine.


 

 

 

 

 

 

LUDILO MOZGA! Sad im ne smeta Vučić, nego bi da smenjuju Maju Gojković i žutog Bujketa!

Informer
Informer

HIT! KOLUMNA IVANA RADOVANOVIĆA: Evo rešenja krize - Janković predsednik, Beli premijer, a Vukova žena direktor RTS!

SOROŠ HOĆE RAT U SRBIJI! Otkriveni detalji krvavog plana za izazivanje nemira u našoj zemlji!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rada

pre 7 godina

Opoziciju cine najgori moguci prevaranti i olosi. Treba da se stide svojih postupaka.

Boba

pre 7 godina

Lopovi zele da kradu i otimaju, a budale ucestvuju u njihovim protestima... Posteni gradjani su izabrali predsednika 2. aprila na civilizovan nacin!

mile

pre 7 godina

Plaćene poturice. Mi smo za njih običana narod koji ne treba daglasa a kad treba da se gine za otadžbinu , tada smo dobri a oni u inostranstvo. BRUKA PRODALI SE ZA ŠAKU DOLARA. OPROSTI IM NEZNAJU ŠTA RADE

Ljube

pre 7 godina

Pogledaj pažljivo snimke i videćeš da se nisu prodali za šaku dolara nego za flašu piva a to je i manje od 1$

Aleksandar

pre 7 godina

Ovo su sve samo ne studenstski protesti i to spontani.

dejan

pre 7 godina

kakva je ovo petokolonaska bagra neradnika i lezilebovica. \n

kata

pre 7 godina

jovo nanovo kad bi bilo, tek posle ovoga mnogi bi izasli na izbore. i opet bi vucic dobio jos vise glasova. racunajuci i moj.

smb

pre 7 godina

zemlja moze ovima da stane na put pod uslovom: da zna u sto vecem broju inicijatore i njihove pomagace, da ima dovoljno praznih zatvorskih celija, da ima dovoljno policajaca da ih pohapse u isto vreme i dovoljno javnih tuzilaca da protiv njih podignu optuznicu za ugrozavanje i reda i mira. sa njima u istrazni zatvor i ulice su ponovo normalne. i jos nesto: gradjani biraju parlamentarce u skupstini, vladi... ti paarlamentarci prave zakone koje izvrsna vlast treba da primenjuje i sprovodi. ovde nije nimalo vazno sta politicari kazu ili ne kazu o ovim okupljanjima vec policija i sudstvo - oni u ovakvim prilikama podbacuju. oni su izvrsna vlast - njihove plate placau gradjani da rade upravo to sto sada ne rade - oni nisu podredjeni aktualnim politicarima vec zakonu. zakon su napravili narodni poslanici koji su dobili vecinu - u ime naroda. sudstvo i policija odgovaraju narodu, oni su za narod tu, u ime naroda a ne politicara. na ulici je isto narod. ali narod u manjini sto se politike tice, narod koji divlja jer nije spreman da prihvati odluke vecine - taj deo naroda mora da se disciplinuje iako je nekad u vecem broju sve dok nije u vecini. nemacka i francuska imaju stalno proteste - njihova policija je rigorozna - politicara nema nigde. ali oni imaju i dovoljno policije, i dovoljno sudija i dovolno praznih zatvorskih celija. za razliku od srbije. pozdrav.

Prda

pre 7 godina

Ne treba im pridavati ni malo znacaja. Svakim napisanim clankom samo se jos vise puvaju ;)

Zoran

pre 7 godina

Sve je isplanirano za drugi krug izbora ,samo nisu predvideli da nema drugog kruga.

Marjan

pre 7 godina

Ima li ko u Bg da zaustavi ovu bagru ili da dolazimo sastrane

faruk

pre 7 godina

Sve je nameštajka, ali izgleda da patku ne vuku više sa sobom, jer im narod dao patku na izborima.

Kale

pre 7 godina

Toliko o poštovanju izbornih rezultata.Studenti bi trebalo da uce,samo znanjem mogu nešto uraditi i promeniti u društvu

nemanja

pre 7 godina

Kad nisu mogli pošteno da pobede sad pokušavaju protestom.

Milunka

pre 7 godina

Bitange izgubili na izborima, sada bi hteli vlast na ulici .

lici

pre 7 godina

Ovoliku kolicinu gluposti na jednom mestu,nisam se nadala da cu videti u skorije vreme,zar im nije dosta izborni rezultat,hteli bi na silu,alo,Srbija vas nece!!!!!

lici

pre 7 godina

Ne cudi nezadovoljstvo zutog sljama,cude ovi povodljivi supljoglavci,ispranog mozga,krijuci se iza univerziteta,studenti kako da ne.

david

pre 7 godina

Ako provale i počnu paljenje glasačkih listića, to im je nasleđe - to nije ništa novo, već su ih palili u Skupštini.

Jovan

pre 7 godina

Kako ih više nije sramota posle onakve prljave kampanje da se opet time bave i vređaju predsednika i nas koji smo glasali za njega?!

gandra

pre 7 godina

јадна деца, једу по кило леба дневно а не знају да броје од 1 до 100. Не схватају да треба да се љуте на свог кандидата који је освојио само 1%. Жуту паткицу су већ одавно прежалили и тата и мама. Имала је малер да слети баш у српски ђувеч. Сад нам треба нешто масније. Нека нам Сорош пошаље прасиће за Ускрс...

Lena

pre 7 godina

Iza protesta stoje ljudi koji su lopovi, lazovi i najgore zlo Srbije.

tanja

pre 7 godina

Vucic je legitimno izabran predsednik,ne znam sta sad hoce?!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija