• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

08.04.2017

20:13

PAKLENI PLAN! BLOKIRAĆE ULICE, IZAZIVAĆE TUČE! Sprema se radikalizacija takozvanih studentskih protesta!

Politika

PAKLENI PLAN! BLOKIRAĆE ULICE, IZAZIVAĆE TUČE! Sprema se radikalizacija takozvanih studentskih protesta!

Podeli vest

U službenoj informaciji MUP do koje smo došli policijski inspektori upozoravaju na jako opasne planove organizatora tzv. studentskih protesta!

Organizatori takozvanih 'spontanih studentskih demonstracija', koje već šest dana traju širom Srbije, spremili su pakleni plan radikalizacije protesta kako bi izazvali potpuni haos u zemlji i pokušali da na ulice izvedu desetine hiljada ljudi, otkriva Informer!

U službenoj informaciji MUP do koje smo došli policijski inspektori upozoravaju svoje nadređene na više nego opasne namere kolovođa protesta.

Režirane provokacije

Kako se navodi u pomenutom dokumentu, demonstranti će u narednom periodu početi da blokiraju ulice, velike raskrsnice i trgove, da izazivaju tuče i izvode razne režirane provokacije, a sve sa ciljem da potpuno parališu Srbiju.

(FOTO) ŽIVKOVIĆEV MALI BI DA HAPSI?! Sin Zokija Bunde na protestima nosi POTERNICU s likom Maje Gojković!

Jeremić bi da ukine izbore!?

Zoran Sinko

Propali NATO kandidat Vuk Jeremić, koji je do nogu potučen na prethodnim izborima sa osvojenih svega 5,7 odsto glasova, sada hoće da zabrani sve izbore!?!
Jeremićev portparol Nikola Jovanović na Tviteru je napisao da Aleksandru Vučiću ne treba dozvoliti da ide na bilo koje izbore?!
"Hoće na brzaka još jedne izbore sa nelegalnim RIK, gde REM ćuti, gde tabloidi i PINK spinuju 24/7, gde je TV duel sa Ristovskim. Neće moći!", odvalio je Jovanović.

"Dana 6. aprila 2017. godine oko 22.45 časova, od pouzdanog izvora bliskog pojedincima tzv. opozicije, koji učestvuju u organizovanju aktuelnih protesta, dobili smo informaciju da će protesti u Srbiji u narednom periodu biti usmereni na blokade ulica i obustavljanje saobraćaja sa ciljem da takvim postupanjem otežaju građanima svakodnevne redovne aktivnosti i izazovu nezadovoljstvo koje bi se manifestovalo nasilnim ponašanjem građana prema protestantima i izazvali međusobni sukobi", stoji u službenoj informaciji i dodaje da su se među demonstrante infiltrirale grupe provokatora sa tačno određenim zadacima:

"Unutar samih protestanata formiraju se grupe sastava 2-4 lica sa zadatkom da 'provociraju' i 'napadaju' protestante koji 'mirno izražavaju svoje nezadovoljstvo'. Druga grupa unutar protestanata sastava 5-10 lica ima zadatak da 'odgovori' na 'provokacije' i 'napade' i da se sukobi sa 'provokatorima' i 'napadačima'.

Sve ove režirane napade, prema pouzdanim informacijama policijskih inspektora, snimaće za to posebno angažovani aktivisti.

"Formiraju se i grupe sastava 2-5 lica koje imaju zadatak da snimaju iz različitih uglova 'provokacije' i 'napade' protiv mirnih protesta i da takav video-materijal u što kraćem roku i što većem broju objavljuju na društvenim mrežama u cilju omasovljavanja protesta", zaključuje se u ovoj zvaničnoj belešci.

JANKOVIĆ TRAŽI KRV I PRIZIVA HAOS U SRBIJI! Pajtić mu vodi KRIZNI ŠTAB i diktira zahteve, dok Čeda SPREMA BATINAŠE!

(FOTO/VIDEO) JAD I BEDA! Evo koliko su stvarno ljudi JEDVA USPELI DA DOVUKU iz cele Srbije na proteste u Beogradu!

Ambasador SAD Skot oduševljen protestima!

Informer

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot nije juče krio da je oduševljen protestima širom Srbije (!?).
- Protesti su odraz nezadovoljstva stanjem demokratije u Srbiji. Mislim da je u pitanju fascinantan i zanimljiv fenomen. Bilo je zanimljivo posmatrati spontani karakter ovih protesta koji, kako izgleda, niti imaju lidere niti pokazuju bilo kakvu specifičnu desnu ili levu orijentaciju - ocenio je Skot, uz pohvalu Vladi Srbije na mirnoj reakciji na proteste.

I dok juče niko od zvaničnika nije hteo da komentariše naše otkriće, stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević kaže da je sada očigledno da se Srbija nalazi u opasnosti od opasne destabilizacije.

- Pitanje je samo koliko je novca uloženo pre nemira i koliko će im stići posle svega. Demonstranti su, u većini nesvesno, samo vojnici agresije na Srbiju. Organizatori tih protesta žele da pokažu da ustavno uređenje nije bitno i da se na ulicama sve može rešiti. U svakom slučaju, dužnost opozicije jeste da izabere stranu! Da li je ona opozicija samo Vučiću ili svom narodu, koji je izabrao predsednika sa više od 55 odsto glasova - apeluje Galijašević.

(FOTO) SVE STUDENT DO STUDENTA! Na "spontanim" protestima i Soroš/NATO plaćenici, patkar Radomir Lazović i policijski "sindikalac" Veljko Mijailović!

Gube tlo pod nogama

Tanjug

mojugao


ČEDOMIR JOVANOVIĆ
PREDSEDNIK LDP

Nemam razumevanja za predsedničke kandidate koji su učestvovali u kampanji, a onda, suočeni sa izbornim rezultatima, odbili da prihvate ishod i da čestitaju onom ko je pobedio.

Stefan Stamenkovski, lider "Zavetnika", navodi da je, po svemu sudeći, neminovna radikalizacija protesta.

- Imajući u vidu ko stoji iza protestnih okupljanja, a to su Soroš i zapadne službe, jasno je da se neće prezati ni od građanskog sukoba. Podsetimo se, u Ukrajini su protesti započeli okupljanjem nekoliko hiljada uglavnom mladih, a za samo nekoliko dana prerasli su u krvavi pir Zapada i ukrajinskih nacista... - podvlači Stamenkovski-

Bivši operativac DB Božidar Spasić pak kaže da su aktuelni protesti bukvalno prepisani iz priručnika za rušenje režima.

- U pozadini svega stoji štab koji oseća da gubi tlo pod nogama, pa se odlučuju za radikalizaciju. Nije tu više važno ko šeta, već ko zove u šetnju, a ovde se nalogodavci još kriju, iako se karte polako otvaraju. Ovakvi protesti mogu da se završe i namerno izazvanim žestokim okršajem demonstranata i organa reda, a pretpostavljam da je jedna od ideja zauzimanje državnih institucija - upozorava Spasić.
 

Obradović: Srušiti Vučića u RIK

Tanjug

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je juče sve opozicione kandidate da u RIK (gde inače opozicija ima većinu, prim. ur.) ne glasaju za konačne rezultate izbora i tako ne dozvole da Vučić postane predsednik!
Obradović je pozvao "na bojkot svih narednih izbora, dok se ne promene izborni uslovi i ispune zahtevi demonstranata".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informer

SRPSKI "ZID PLAČA" UKLONJEN ZBOG PRETNJI Soroševih plaćenika i albanskih lobista, ali BIĆE VRAĆEN 13. APRILA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivanitza

pre 7 godina

Pa zašto ih ne sprečiti???Odmah raskloniti ovu larvu!!!

djoka

pre 7 godina

Alo Informer, objavite imena tih Sorosovaca. Bar da nesto znamo ako vec (ne)znamo sta hoce.\nA ovi sto ne priznaju rezultate izbora neka vrate pare u budzet pa neka im Soros plati kampanju.\n

rolex

pre 7 godina

hahahahaaha,a onda spektakl.samo sto posle nema nazad.izgubice se godina na fakultetu,a velike pare su dali da studiraju.ovi propaliteti od politicara nece im pomoci da se ponovo upisu.Kad covek vidi ove dosmanlije,stvarrno se zapita da li je studentska svest tako niska.Da li stvarno misle da ce nekome onemoguciti da radi svoj posao?ahahahhahah

Božidar

pre 7 godina

Od ovih dosovih kandidata samo se huliganizam, vandalizam i raznorazne prostačke stvari mogu očekivati.

Pg

pre 7 godina

Ja sam oduševljen ovim protestima,ako treba i ceo grad da se demolira...

Davor

pre 7 godina

Nadam se da će ga neko sprečiti u njegovim namerama.

Dejan

pre 7 godina

Svašta može da pokušava, ali ono što nikada neće imati to je većinska podrška naroda.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija