• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.04.2017

08:46

DAČIĆ: Zadovoljan sam mestom koje imam - fotelja premijera nije moj prioritet!

Politika

DAČIĆ: Zadovoljan sam mestom koje imam - fotelja premijera nije moj prioritet!

Podeli vest

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da pozicija budućeg premijera Srbije nije bila tema bilo kakvih razgovora i dogovora sa aktuelnim premijerom i izabranim predsednikom Aleksandrom Vučićem, te da, što se njega lično tiče, to mesto nije njegov prioritet

- Povodom raznih napisa u medijima o kandidatima za mesto novog premijera, želim po ko zna koji put da istaknem da to nije bila tema bilo kakvih razgovora i dogovora sa Aleksandrom Vučićem, tako da su sva imena koja se spominju, uključujući i moje, apsolutno proizvoljna - naveo je Dačić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On je istakao da mesto premijera nije bio motiv zbog kojeg je SPS podržao Vučića na predsedničkim izborima.

SPS je, poručio je Dačić, to učinio jer je to najbolje za Srbiju.

- Na isti način treba i doneti odluku ko će biti premijer, da to bude najbolje za Srbiju o čemu će odlučiti novi predsednik Aleksandar Vučić - rekao je Dačić i dodao da, što se njega lično tiče, to nije njegov prioritet.

- Ja sam zadovoljan mestom koje imam - naveo je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija