• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2017

16:57

SNS: DS da odluči, ili protesti ili rad Skupštine

Politika

SNS: DS da odluči, ili protesti ili rad Skupštine

Podeli vest

SNS je pozvala danas DS i njenog predsedničkog kandidata Sašu Jankovića da konačno odluče da li žele da nastave sa organizovanjem protesta, jer su razočarani zbog rezultata predsedničkih izbora, ili će konačno omogućiti rad Narodne Skupštine i poštovati neprikosnovenu i nedvosmislenu izbornu volju građana Srbije

U saopštenju SNS se navodi da Demokratska stranka ne samo da danima sprečava normalno funkcionisanje Skupštine Srbije, nego i onemogućava građane da planiraju svoj svakodnevni život i da se kreću bez ograničenja i svakodnevnih kašnjenja, navodi se u saopštenju.

"Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da kada govore o nezavisnosti i urušavanju institucija, neka prvo pogledaju u pravcu svog predsedničkog kandidata, Saše Jankovića, koji je na najbrutalniji način unizio instituciju ombudsmana i zloupotrebljavao funkciju u cilju svoje političke karijere, politikanstva i svakodnevnih laži, a onda da se sete i svih institucija koje su uništili", stoji u saopštenju.

SNS ističe da građani nisu zaboravili kako je DS „reformisala“ pravosuđe svojim partijskim kadrovima, postavljala partijske poslušnike na čelo sudova, tužilaštava, bolnica, univerziteta, medijskih kuća, kakve su medijske zakone donosili i kako su izgledali „demokratski“ mediji za vreme njihove vladavine.

"Nažalost, Demokratska stranka, osim laži, nema ništa da ponudi građanima Srbije, slagali su juče, lažu i danas, a nastaviće da lažu i svakog narednog dana", poručili su iz SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija