• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2017

14:35

PALMA: Vučić je najbolji čovek za predsednika, a ja za lokalnu samoupravu

Politika

PALMA: Vučić je najbolji čovek za predsednika, a ja za lokalnu samoupravu

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma razgovarao je danas sa građanima Kovina o lokalnim izborima, koji će u toj opštini biti održani 23. aprila i tom prilikom poručio da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić najbolji čovek za funkciju predsednika Srbija, dok je za sebe rekao da je najbolji za lokalne samouprave, za razvoj gradova i opština

Marković je rekao da će njegova partija samostalno izaći na lokalne izbore u Kovinu i da se Jedinstvena Srbija nalazi pod rednim brojem 8 na glasačkom listiću.

 -  Jedinstvena Srbija se bori za decentralizaciju, za ravnomeran razvoj svih opština i gradova i sela. Takođe mi se borimo da budžet troše građani, a ne političari. Da, kao što je slučaj u Jagodini, ne primaju plate članovi gradskih veća, niti odbornici nadoknade, kao ni članovi nadzornih odbora. Te pare preusmeravamao građanima i to je naš program  - rekao je Marković. 

Najvažnije je, kazao je, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, kako za građane, tako i za punjenje budžeta.

  -Naš cilj je borba protiv bele kuge, kao i da mladi ostanu da rade u svojim mestima i ostanu sa svojim porodicama. To je cilj svakog roditelja -  rekao je Marković i pozvao građane Kovina da na izborima 23. aprila zaokruže broj 8.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija