• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2017

20:59

PIZDA SA BRADOM! DRAŠKOVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA VUČIĆU: Napao i Rusiju, a žena mu od Rusa mesečno dobija 7.000 evra!

Politika

PIZDA SA BRADOM! DRAŠKOVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA VUČIĆU: Napao i Rusiju, a žena mu od Rusa mesečno dobija 7.000 evra!

Podeli vest

Vuk Drašković, koji se godinama na izborima šlepa uz SNS, podržao Jankovićeve 'spontane proteste'!?! Drašković napao i Rusiju, a njegova žena Danica svakog meseca u NIS zarađuje 771.000 dinara!

Vuk Drašković, lider propalog Srpskog pokreta obnove koji se na izborima godinama šlepa uz SNS i politički preživljava samo zahvaljujući koalicionoj milosti Aleksandra Vučića, podržao je Jankovićeve "spontane proteste"!?!

Imovinska karta Danice Drašković

- član Odbora direktora NIS    771.000
- invalidska penzija    40.000
- automobil "pežo 405" 1998. godište
- automobil "pežo 4007" 2011. godište
- vlasnica firme "Srpska reč"

Drašković je istovremeno napao i Rusiju, licemerno zaboravljajući da njegova supruga Danica od Rusa svakog meseca dobija 7.000 evra! Danici Drašković, naime, kao članu Odbora direktora Naftne industrije Srbije, firme koja je u većinskom vlasništvu ruskog "Gasproma", mesečno isplaćuju čak 771.000 dinara!

Neće da priča

Lider raspalog SPO je svoju izdaju koalicionih partnera obelodanio na Tviteru nizom objava u kojima otvoreno kritikuje Vladu Srbije i medije koji kritički pišu o "spontanim protestima" iza kojih se kriju Saša Janković i Vuk Jeremić, podržani prljavim kešom Džordža Soroša.

print

"Ja sam devedesetih plaćao demonstrante, CIA mi dala vilu na Ženevskom jezeru. Sada, novi demonstranti, a stari inkvizitori", napisao je Drašković u jednom tvitu i odmah zatim se ostrvio i na Rusiju:
"Onda CIA, sada Soroš. Onda Velika Srbija, sada Majka Rusija. Izgubljena četvrtina veka"!?!

Kad smo ga juče pozvali za komentar, Vuk Drašković se vidno iznervirao i odbio razgovor s nama.

- Šta?! Koga ja podržavam?! Neverovatno je to što ste upravo izgovorili! Prijatno! - odbrusio nam je Drašković i bahato prekinuo vezu.

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, na drugoj strani, kaže da svako bira svoj politički put i pravac.

print

- Naprednjaci čvrsto ostaju na putu jake i stabilne Srbije. Ako neko misli da na drugačiji način može bolje da ostvari svoje interese, nemamo ništa protiv. To sigurno neće uticati na nas. A možda je sve to i hvala za sve što smo dosad uradili... - podvlači Vučević.

Zalaže se za ulazak u NATO?!

Drašković se juče otvoreno založio i za učlanjenje u NATO pakt! Na konstataciju jednog tviteraša da Srbi iz moralnih razloga ne smeju da uđu u NATO i da je vojna neutralnost najbolja opcija, doslovno je napisao:
"Da budemo za stolom ili na meniju? To je pitanje i šekspirovska dilema."

Bolji je pisac

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali da se u Draškovićevom slučaju postavlja pitanje kako će se to odraziti na njegov status u okviru vladajuće koalicije.

- Ovakvi tvitovi predsednika SPO predstavljaju odraz političke konfuzije. Ne vidim da je Vlada skrenula sa evropskog kursa, pa da ima potrebe da Drašković javno objavljuje svoje nezadovoljstvo. Dosta je sve to zbrkano. Očigledno je Vuk mnogo bolji pisac nego tviteraš... - zaključuje Stanković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 7 godina

Политички ЛЕШ(ИНАР)... n

Misirac

pre 7 godina

Sta od kofe govana kako ga je pok Djincic zvao, bivseg Slobinog ministra ocekivati kad je vise puta bio na veceri kod Slobe nego njegova Marija ! Sad mu stvarno lose, zenu penzionera ubacio u NIS za 11.000 evra, on i njegova stranka kao statisticka greska u koaliciji sa SNS. Sve je brige zavrsio jos kad je kao manja kofa bio sef kabineta Mike Spiljka i drukao ga sluzbama koje su ga nagradile da bude dopisnik Tanjuga iz Angole. Kofa ostaje kofa samo buja li buja !!

Mitar

pre 6 godina

Po kojoj osnovi je zena od doticnog uopste nasla mesto u nis-u to pitanje se ne postavlja...

Stari Vujadin

pre 6 godina

Treba objasniti narodu kako neko prima invalidsku penziju a može da radi za velike pare u NIS-u. Da to radi običan čovek verovatno bi odgovarao ?

bogster

pre 6 godina

Dala Ti je to ova "blesava" Srbija. Bedo ljudska, opljačkao si Srbiju, Beograd, a što je najžalosnije, još uvek je pljačkaš.

Komunalac

pre 6 godina

Vuk Drašković po ko zna koji put,ispadom skreće pažnju javnim nebulozama. Čovjek koji nema svoje JA. a totalno nebitan u politici Srbije.Preletač .Ko mu više plati za njega kevkeće!!!..Jedino ne mogu da shvatim da ima ljudi da glasaju za njega;Čanka,Ž.Koraća,Čeda Jovanovića..i još neke izdajničke protuhe!! Politički mrtav i njegove reči medije ne trebaju ni prenositi..Postao senilan pa nezna šta zbori!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija