• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.04.2017

12:41

ČEDA: Ružno je što opozicija pokušava da se ogrebe o proteste!

Politika

ČEDA: Ružno je što opozicija pokušava da se ogrebe o proteste!

Podeli vest

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da podržava proteste građana koji se u više gradova Srbije, ali ističe da je ružno što opozicioni lideri koji su zatečeni dešavanjima u zemlji "pokušavaju da se ogrebu o protest"!

- Pružaju podršku, a ništa ne čine da se to završi konkretnim rezultatom, i da se izbegne razočaranje da se ne ostvare određeni zahtevi... Ta deca su poslednja energija koja postoji. Sećate se 1992. u kakav mrak smo pali posle studentskih protesta koji nisu uspeli? Ja radim ono što mogu, borim se na politički način - rekao je Jovanović i dodao da svojoj starijoj deci neće da kaže da se sklone sa ulice, već i oni idu na proteste.

Prema njegovim rečima, predsednički izbori bili su paradoksalni, jer su svi kandidati na izborima ostvarili svoje ciljeve, dok je društvo ostalo bez prilike za tako nešto, zbog čega danas imamo proteste na ulicama.

- Vučić je iz izbora izašao na jedini logični način - kao pobednik, i svi drugi su ostvarili svoje ciljeve, pre svega priliku da prave stranke, i to je sve uticalo na ono što se desilo na ulicama... - rekao je Jovanović.

Lider LDP smatra da je opozicija dezorijentisana i da se u kampanji nisu mogle čuti političke razlike između kandidata, već samo personalne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vev

pre 5 godina

Cedo, pozicijo i opozicijo, nije vreme za bilo kakve sukobe medju nama, moramo svi SADA, postovati jedni druge, bez obzira na politicka opredeljenja ibiti kao 1.-SVI. Za one koji ne razumeju ovo je najtezi period od bombardovanja 1999. Zato SVI zbijmo redove, a kada se sve zavrsi, svadjajte se brate svakog dana. I tako to radite samo pred novinarima i na TV, pa posle odete na pice i prepricavate sta je ko kome rekao u emisiji! Narod ne zna ja znam , jer suu dolaqziile delegacije iz stranaka koje se ocima videti nisu mogle javno, na moje zaprepascenje, oni ko braca caskaju, ostadose do 04h-AM veseli....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija