• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2017

17:46

ŽUTI LAŽOVI OPET UHVAĆENI U LAŽI! Aktiviste NATO Vuka i Saše Jankovića predstavili kao NEZAVISNE STUDENTE!

Politika

ŽUTI LAŽOVI OPET UHVAĆENI U LAŽI! Aktiviste NATO Vuka i Saše Jankovića predstavili kao NEZAVISNE STUDENTE!

Podeli vest

Dosovski predsednički kandidati, pre svih Saša Janković i NATO Vuk Jeremić, još jednom su uhvaćeni u laži! Nakon izmišljotina sa navodnom izbornom krađom i viškom glasačkih listića na biračkim mestima, otišli korak dalje. U saradnji sa njima naklonjenim nedeljnikom "NIN" svoje aktiviste predstavljaju kao "nezavisne studente", aktere takozvanih "spontanih" protesta!

Na naslovnoj strani novog broja nedeljnika "NIN", koja je posvećena demonstracijama u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, aktivistikinja NATO Vuka Jeremića predstavljena je kao NEZAVISNI STUDENT.

Devojka koja je na naslovnoj NIN-a potpisana kao Mia Bjelogrlić, student Fakulteta političkih nauka, bila je aktivista u Jeremićevoj predizbornoj kampanji i "ponosno" oko vrata nosila pločicu na kojoj piše VUKOV TIM, a danas glumi nezavisnog studenta na "spontanim" protestima, koji imaju za cilj prekrajanje izborne volje građana, ali i borbu za socijalnu pravdu pod sloganima "Izlazim na ulicu da sutra ne bih živeo na njoj" i "Narod gladuje, elita se raduje".

Inače, Mia je ćerka poznatog srpskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, tako da ni priča o narodu koji gladuje, dok se elita raduje ne pije vodu. Jer teško da ćerka reditelja najgledanijih srpskih filmova, nema od čega da živi.

NIN/Informer

Među predvodnicima borbe protiv "narodne gladi" je i druga devojka na naslovnoj strani NIN-a, student Pravnog fakulteta i ćerka jednog od najpoznatijih i, po mnogima najbogatijih, beogradskih advokata Gorana Draganića.

NIN/Informer

Dakle, toliko o borbi za socijalnu pravdu i o gladnom narodu.

Pored "nezavisnih" studentkinja, na naslovnoj strani NIN-a je i "nezavisni" student Fakulteta političkih nauka Vuk Velebit, poznat po tome što je potpuno "nezavisno" govorio na završnom predizbornom skupu dosovskog kandidata Saše Jankovića u Beogradu.

Pogledajte video:

Tu je i izvesni Pavle Garzičić, na naslovnoj NIN-a potpisan kao ekonomista koji je studirao u Pekingu. Inače, još jedan "spontani" demonstrant, koji je tokom predizborne kampanje, zajedno sa aktivistima štaba NATO Vuka Jeremića, među kojima je bio i Legijin ubica Slobodan Stojković Roki, nasrtao na glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića ispred sedišta naše redakcije.

NIN/Informer

Sve nezavisan student, do nezavisnog studenta, gospodo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maki1

pre 7 godina

Tašna poslovica, Katarina, ali nije baš istinita. Da je istina ovi bi "hodali" na kukovima!

Dragan

pre 7 godina

Od sampg pocetka govorim da je ovo davno vec izrezirano i da je politicki skup.

Vasa

pre 7 godina

Od prvog dana se zna da od spontanih studentskih protesta nema ni slova S, sve je to organizovala žuta bagra.

Mikisaska1

pre 7 godina

Daleko su oni od pravog znacenja reci student.

Mile

pre 7 godina

kao manekenke imaju moj glas ! sirota bogata deca ! dosadno im pa bi malo da se slikaju ! nema problema ali kod tate useriju !

Jeca

pre 7 godina

Kako ih nije sramota mora da im se roditelji jako ponose

saša

pre 7 godina

idemoooo, janković za patrijarha,  a jeremić za papu... takva poštenja moramo iskoristiti... ne dozvoliti da ovi najpošteniji propadnu... janković utoka za patrijarha.. jeremić za papu... n

Car

pre 7 godina

Ovi se spremili da idu na splavove,pa uzgred(od viska publiciteta ne boli glava)cisto da budu vidjeni protegli malo noge uz"studente"Inace markirana garderoda na njima vredi 7-8 iljada evrica.

zilot

pre 7 godina

"markirana garderoda na njima vredi 7-8 iljada evrica." Aj saberi, majke ti. Znas li ti uopste koliko je 7-8 hiljada evra?

NisamBOT

pre 7 godina

Dakle to sto (mozda) imaju novca znaci da ne mogu da vide kako zivi ostatak Srbije?

stiv

pre 7 godina

Pa i tata Bjelogrlic se slikao i tapšao sa komadantom Bošnjačke armije a onda tvrdio daje bilo slučajna tako i cerka laze na tatu tuzna je Baranda štaje iznedrila

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija