• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2017

19:37

ORLIĆ: Ne postoje maske koje bi mogle da sakriju njihovo dosističko lice i njihove prave namere!

Politika

ORLIĆ: Ne postoje maske koje bi mogle da sakriju njihovo dosističko lice i njihove prave namere!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić stao je u odbranu svog stranačkog kolege Aleksandra Martinovića koji je navukao gnev medijske ološ elite pošto je pokazao fotografije nekih od učesnika uličnih demonstracija koje se održavaju u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji

- Isti oni dosovci koji su na svojim protestima napravili bukvalno poternice sa likovima ljudi koji im smetaju samo zato što ne misle kao oni, isti oni koji ponosno šetaju dok psuju, prete i uzvikuju najgore kvalifikacije i najodvratnije uvrede na račun Aleksandra Vučića i dva miliona građana Srbije koji su ga podržali, sada su se setili da navuku na sebe masku navodne žrtve, samo zato što je Aleksandar Martinović pred celom Srbijom raskrinkao i ogolio njihove podlosti - naveo je Orlić i dodao:

- U njihove laži mogao bi da poveruje samo neko ko ne živi u Srbiji i ko se svojim očima nije uverio da oni sami ne prezaju od targetiranja svakog kome ne mogu da oproste što je, prosto, od njih bolji. 

I da su mete i na leđima, i na čelu, bezbroj puta oni sami nacrtali Aleksandru Vučiću, Maji Gojković, Aleksandru Martinoviću... Da su pozivali na linč neistomišljenika, na vešanje i metak u čelo, na paljenje institucija, nerede, razbijanje glava. Sada su pozivali, a nekada su sve to i radili: i linčovali na ulici, i palili Skupštinu, i delili svoju nakaznu pravdu pod "argumentima" dugih cevi, i ljude poput Ranka Panića gazili do smrti- ocenio je Orlić.

 

 

Prema njegovim rečima, građani Srbije us sve to 'svojim očima videli'.

I zato građani Srbije ne veruju krokodilskim suzama trećerazrednih dosovskih glumaca i odlično znaju da dosovci lažu i da ih baš niko ne ugrožava. Znaju da je dosovcima dozvoljeno sve ono što u vreme njihove vladavine nije bilo dozvoljeno drugima: i da šetaju, i da viču, i da pišu, i da drame do mile volje - zaključio je Orlić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kata

pre 7 godina

Mi gradjani smo nase poverenje dali Vucicu.. i smatram da je Vucic svojim zalaganjem i delima,opravdaoo sve.. i tek ce!

GROF

pre 7 godina

Problem je što se oni kriju iz studenta a svi znamo da su oni!

jagoda

pre 7 godina

Oni su svoje lice pokazali odavno,zato ih narod nije ni podrzao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija