• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2017

14:34

OPOZICIJA IZGUBILA GLAVU! Boško traži od svih poraženih kandidata da NE PRIZNAJU REZULTATE IZBORA!

Politika

OPOZICIJA IZGUBILA GLAVU! Boško traži od svih poraženih kandidata da NE PRIZNAJU REZULTATE IZBORA!

Podeli vest

Predsednik Dveri Boško Obradović, koji je na predsedničkim izborima osvojio 2,29 odsto glasova, pozvao je danas sve opozicione predsedničke kandidate da se javno izjasne kako će njihovi predstavnici u RIK-u glasati iduće nedelje o konačnim rezultatima izbora

 

 

"Čuli smo da će protiv konačnih rezultata biti predstavnici Dveri, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Saše Radulovića i da je takav nalog dobio i predstavnik Milana Stamatovića u RIK-u", navodi Obradović u saopštenju. 

"Nismo čuli šta je stav Belog, Nenada Čanka, Vojislava Šešelja i Aleksandra Popovića", ističe lider Dveri i dodaje da se nada da niko od njih neće glasati za rezultate "neregularnih izbora".

Izjašnjavanje o konačnim rezultatima je, po njemu, prilika da se vidi ko je prava, a ko lažna opozicija, poput Čedomira Jovanovića i Miroslava Parovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 7 godina

ČISTA GLUPOST. NJIHOVI PREDSTAVNICI SU VEĆ POTPISALI ZAPISNIKE NA IZBORNIM MESTIMA I TIME PRIZNALI IZBORNE REZULTATE

marko

pre 7 godina

e moj Boskic....osvojio si 1% ...i ti se nesto pitas\n

Nesa

pre 7 godina

Ovaj je potpuno izgubio kompas. Nisam znao da od politike moze da se odlepi.

vasilije

pre 7 godina

Gospodine Obradoviću većina onih koji su ti dali glas sada se samo zbog toga kaju.Da si kao čovek čestitao pobedniku stekao bi dosta simpatija među građanima jer bi te doživeli kao ozbiljnog političara.Posle ovakvog ponašanja sebe smatraj bivšim političarem jer više nikad nećeš preći cenzus.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija