• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

18.04.2017

15:31

OPASNO! NATO TAČIJU DAJE PET HELIKOPTERA: Srbima se ne piše dobro!

Politika

OPASNO! NATO TAČIJU DAJE PET HELIKOPTERA: Srbima se ne piše dobro!

Podeli vest

Premijer samoproglašenog Kosova Isa Mustafa imenovao je danas komisiju čiji je zadatak da sprovede proceduru nabavke pet helikoptera, navodeći da će time bezbednost biti podignuta na potreban nivo

- Opremanje helikopterima potreba je Kosova radi jačanja kapaciteta za delovanje u vanrednim i drugim situacijama - rekao je Mustafa.

RAMA OPASNO PRETI: Ako nas ne prime u EU, Albanija će se ujediniti sa Kosovom!

Komisiju čine predstavnici Kosovskih bezbednosnih snaga, Kosovske policijske službe, te ministarstava pravde i finansija, saopšteno je iz kabineta premijera samoproglašenog Kosova.

Nedavno je predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači obavestio javnost da su u toku pregovori o nabavci pet helikoptera iz Turske.

MERKELOVA ODUVALA TAČIJA I ŠIPTARE: Berlin menja politiku prema Balkanu, Albanci u šoku!

Kako su Srni rekli izvori bliski Vladi samoproglašenog Kosova, međuministarska komisija trebalo bi da sprovode proceduru nabavke helikoptera u saradnji sa predstavnicima Kfora i NATO snaga, čiji oficiri aktivno učestvuju u obuci pilota Kosovskih bezbednosnih snaga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

iz Srbije treba ici negde...ovde nikad nece biti mirno\n

Miksi

pre 7 godina

Pobeci sa ove planete bolje receno. Svi poludeli. Naravno da amerikanci zele vojsku kosova samo lazu i kazu da to nije dobro za mir na balkanu a onda im poklanjaju helihoptere za "vanredne" situacije.

SARA

pre 7 godina

DA ALI MERKELOVA HOCE VOJVODINU.nDA TO NILO NEÜISE CUDNO CUDNO.n

Ivan

pre 7 godina

Sto je opasno po Srbiju kad je nama Rusija bolja od NATOa?Ako je tako valjda ce sad Rusija da odgovori i da nas ojaca :):):):)\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija