• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.04.2017

17:30

(FOTO) STEFANOVIĆ: Nastavlja se opremanje i modernizacija SAJ-a!

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ: Nastavlja se opremanje i modernizacija SAJ-a!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas novu zgradu za smeštaj stotinu pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) u Beogradu i poručio da se nastavlja opremanje i modernizacija te jedinice

- Nastavljamo da pokazujemo brigu o ljudima koji žrtvuju i rizikuju svoje živote da bi građani Srbije bili bezbedni i mirni - rekao je Stefanović novinarima, navodeći da se SAJ bavi jednim od najtežih zadataka ne samo u policiji, već i u Srbiji.

Stefanović je rekao da će SAJ nastaviti sa kompleksnim procesom uvežbavanja i treninga po novim metodama, kako bi postao još efikasniji u pružanju odgovora na moguće ugrožavanje Srbije.

Tanjug

- Imamo jedinicu koja je tako dobro uvežbana i opremljena da može da odgovori na bilo koji bezbednosni izazov i na bilo šta što može potencijalno da ugrozi bezbednost Srbije - istakao je ministar.

Tanjug

On je najavio nastavak investicija, naročito u delu koji se odnosi na savremene tehnologije, koje, kako kaže, obezbeđuju da te jedinice budu opremljene najsavremenijim naoružanjem, opremom i tehnikom.

Tanjug

Prilikom obilaska nove zgrade, on je rekao da se radi i na modernizaciji uslova boravka pripadnika SAJ-a u bazi.

Tanjug

On je zahvalio svima koji su pomogli u tome, dodajući da su tako učinili nešto važno, ne samo za pripadnike policije, već i za bezbednost građana i državu.

- Nama je to puno značilo u rešavanju nekih vitalnih problema za funkcionisanje ove jedinice - istakao je Stefanović.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija