• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.04.2017

10:30

BRUKANJU OPOZICIJE NEMA KRAJA! Tražili hitnu smenu Maje Gojković pa nisu došli na glasanje!

Politika

BRUKANJU OPOZICIJE NEMA KRAJA! Tražili hitnu smenu Maje Gojković pa nisu došli na glasanje!

Podeli vest

Poslanici Skupštine Srbije nisu prihvatili predlog da se o predlogu za razrešenje predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković raspravlja po hitnom postupku. Inicijativu za njeno razrešenje podnela su 32 poslanika, a za raspravu po hitnom postupku je glasalo 13 - manje od broja potpisnika inicijative

Gojkovićeva je ranije najavila posebnu sednicu sa tom tačkom dnevnog reda, a ona neće biti održana pre 29. aprila.

Skupština je danas započela novu sednicu, na čijem su dnevnom redu predlozi zakona o biomedicinski potpomognutoj oplodnji i o transfuzijskoj medicini.

U toku je utvrđivanje dnevnog reda nove sednice.

Sednicu će, kako je rečeno, voditi neko od potpredsednika parlamenta iz druge stranke.

Skupština Srbije potvrdila je danas više međunarodnih sporazuma, među kojima su i oni o policijskoj saradnji, o podsticanju i zaštiti ulaganja, eliminaciji nezakonite trgovine duvanskim proizvodima, klimatskim promenama, plovidbi Tisom, kao i sporazumi iz oblasti obrazovanja i kulture.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tito

pre 6 godina

Opozicija ne postoji, svi su u talu sa Vucicem. Svi postoje samo da bi krali. Studenti ce vas degazirati.

AS

pre 6 godina

OPET ĆE MAJA BITI KRIVA. GLASANJE JE BILO RANO JER ONI SPAVAJU NAJMANJE DO PODNEVA. DOK SE RAZBUDE PRE 15h NIŠTA

sale988

pre 6 godina

HA ... HA ... Koja opozizija .... pa ko je i malo normalanu i ko je preživeo njihovu lopovsku vladavinu vidi da je to samo gomila vagabunda koji bi i dupe dali za koji dolar a što je najgore što nikako da shvate DA IH NAROD JEDNOSTAVNO NEĆE !!!!

gandra

pre 6 godina

Opozicija je deo problematicnih politicara koji se divno zabavljaju o trosku drzave,ne pitajuci se sta njen interes .\n

nada

pre 6 godina

Kod nas postoji jedna izreka - " Rdjavom ku.cu i dlake smetaju " tako da im svako smeta !!!!!!!!!! Sta bi oni hteli ???????? Koga bi oni hteli ??????

Pera

pre 6 godina

Predlazem Vasem uredniku! Napisite kako su zuti unistavali Vojsku Srbije. U ovo vreme 2005 godine iz Vojnotehnickov instituta u Beogradu otpusteno je 600 zaposlenih od kojh je vecina bila iskusnih inzenjera. U toj cistki bilo je dosta i doktora nauka. Nije samo cistka bila tamo. Takodje je u Tehnickom opitnom centru koji se bavi ispitvanjem naoruzanja otupstena veca grupa iskusnih inzenjera. Vecina je njih propala jer su vec bili u godinama a zuti sve unistilili. Proverite i objavite da narod vidi sta je razlog protesta. Cim se Vojska pocela bar malo da se oporavlja.

zoran

pre 6 godina

vucicu treba da bude ponizenje da bilo sta debatuje sa njima oni necu ili ne umu da vodu debatu o temi koju narod ocekuju.dojadilo nam da slusamo lazi i to koje,jer ih zato placamo mi gradjani pa jos da slusamo primitivnost.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija