• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2017

13:22

JOVIČIĆ uputio saučešće porodici Raše Popova!

Politika

JOVIČIĆ uputio saučešće porodici Raše Popova!

Podeli vest

Povodom smrti legendarnog dečijeg pisca i publiciste Raše Popova, porodici je telegram saučešća i venac u ime opštine Palilula uputio i predsednik opštine Aleksandar Jovičić

- Sa velikim žaljenjem i tugom primili smo vest o smrti našeg velikog Raše Popova, našeg Palilulca. Ponosni smo što je Raša Popov bio stanovnik opštine Palilula i što deo njegovog duha i stvaralaštva pripada Paliluli. Molim vas da u ime Opštine Palilula i u moje lično ime primite najiskrenije saučešće - naveo je Jovičić u telegramu.

Samo pre par meseci Aleksandar Jovičić sa saradnicima posetio je poznatog dečijeg pisca u njegovom domu na Paliluli i tom prilikom u ime opštine Palilula uručio mu računar.

- Uz dela "Čika Raše" odrasle su mnoge generacije. Ovo je samo mali znak pažnje i zahvalnosti što ste nas kroz svoje pesme i priče naučili da postanemo dobri ljudi i ostanemo velika deca, jer deca su najčistija i najiskrenija bića - rekao je pri poslednjem susretu sa Popovim Jovičić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija