• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

21.04.2017

14:43

MUSLIJU OPET PROVOCIRA: Ne plaća mene Srbija, nego Albanci, zato treba da se ujedinimo!

Politika

MUSLIJU OPET PROVOCIRA: Ne plaća mene Srbija, nego Albanci, zato treba da se ujedinimo!

Podeli vest

Predsednik opštine Bujanovac Jonuz Musliju ostao je pri stavu da hipotetičkoj Albaniji ujedinjenoj sa Kosovom treba dodati i Preševski dolinu. Musliju tvrdi i da ne prima novac od države Srbije već od Albanaca

- Plate? To su takse od Albanaca, ne uzimamo mi pare od Srbije, jer Srbija i ne daje. Vidiš koliko ulaže para u Preševo, Bujanovac i Medveđu. Ovo je tampon zona, sve je mračno, ovde nije ništa investirano i to se vidi od Vranja, sve odatle je beda - kaže Musliju.

Musliju je ocenio da je "normalno da u EU u jednom paketu uđu Albanija i Kosovo", ali on smatra da je i "vreme i logično" da u tom paketu bude mesta i za Preševo, Bujanovac i Medveđu.

Na pitanje da li namerava da podnese ostavku i zbog svojih stavova, i zbog stanja u opštini koju vodi, kaže: "Ako se pripajamo sa Kosovom, svakako, to je onda to".

Musliju je ocenio i da "igra koja se igra na Balkanu" nije dobra jer se vidi namera da se region vraća 100 godina unazad.

- Mislim da Evropa treba da drugačije gleda Balkan, da treba da ga razvija, a ne samo da cepa, muči zemlje kao što su Albanija i Kosovo i druge države - kaže Musliju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KiM je Srbija

pre 7 godina

Овај је много пустио језик, требамо му послати Легију да га мало скрати.

miki

pre 7 godina

KAKO LEGIJU, PA LEGIJA JE DOZIVOTNO U BAJBOKANI, NECE TAJ DA VIDI PRESEVO NIKAD VISE....

dragutin

pre 7 godina

Stefanovicu, bre, sta cekas _!!! .. Hapsi to momentalno !

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Ponavlja se ona izreka naših mudrih predaka, koju glupi potomci nisu umeli da pročitaju niti da prepoznaju momenat i situaciju kada je treba primeniti. "Ko sa djavolom ore, dupetom drljači". Elaborirati ko su balkanski djavoli mislim da nema svrhe. Oni, koji do sada nisu shvatili, neće to shvatiti ni sada. Možda jednoga dana kada im na "zidu plača" osvane neko iz najbliže familije. Do tada, ništa ne boli. Sto batina po tudjim ledjima nikada nije bilo mnogo. Država u kojoj se radije objavljuju ovakve izjave, uperene direktno protiv države, nego izjave lojalnosti i rodoljublja, koje se kod ovog naroda doživljavaju kao patetika i glupost. Valjda je to najbolji način da se propagira dezintegracija države. Rodoljublje i poatriotizam tu mogu samo da smetaju. Veleizdajnicima, u kojima ovaj narod ne oskudeva, patriote su uvek bili sumnjivi i predstavljali kriminalce. Da li će neko smeti da pozove ovu spodobu na odgovornost ili su oni već postali druga država?

lilit

pre 7 godina

Postoji rešenje i za ove balije: poznato je da sva droga sa Kosova ka Evropi ide preko naše zemlje. Srbijo, zakočite im puteve droge i oni su gotovi, jer jedini prihodi tih Albanaca je droga.....

vlada

pre 7 godina

To što je kod vas "mračno", sami ste krivi, jer nikada niste radili i sve čekali na gotovo! Kosmet vam je izgradila SAMO Srbija, još u vreme Tita, a to ko te plaća - svejedno Šiptari, Brisel ili Amerika! Problem je što ti radiš protiv države, koju i ne osećaš kao svoju! Spakuj kofere i m..š u Albaniju!

nada

pre 7 godina

Kada ne primas platu od Srbije mars u Albaniju !!!!!!!!!! Vlada da reaguje i smeni ovog olosa !!!!!!!!!!! On bi hteo "Svajcarsku u malom" e pa nemoze jer sve sto Srbija da siptari uniste !

Mara

pre 7 godina

Pa sta trazis u Srbiji,jel te neko na silu drzi, idi kod svojih siptara ako ti Srbija ne valja,ne vezujemo mi takve pse na silu za nasim stolom,da zajedno budu sa nama, ako se njima vise svidja divljina i zov prirode.\n

Radojkovic

pre 7 godina

gospodine vi ste na pogresnoj adresi za investicije neka vas pomazu ti Koje vi velicate i volite dosta ste dobili od Srba i Srbije nema vise morate 100 godina da vracate sta ste do sada dobili. prosla su ta vremena gospodine Musa! \n

elita

pre 7 godina

Musliu zahvali se Covicu sto te je spasio u Oraovici, isto zahvali se njemu sto je svakog pripadnik OVPMB vratilia njihovim kucama i oko 70 posto njih stavila u multietnickoj policiji, takodje se zahvali Jankovicu zas. Gradjana sto je oslobodila gilansku grupu i najvece dilere droge, nemoj da pretite jer vise nece biti Covica, Rize i Jankovica da vas brani sad je drugo vreme..ima jos Srba u Presevu i Bujanovcu malo ste se preracunali...

pauna

pre 7 godina

ja mislim da skadar i oko skadra treba vratiti srbiji jer je to vekovima bila srpska zemlja i njom su upravljali srpski zupani i knezovi.odmah kumanovo vratiti srbiji a musa moze u ameriku albaniju brisel svedsku srecan put.

Marija

pre 6 godina

Ako ti se ovde ne svidja, a ti pravac Albanija. Naravno bez srpskih teritorija. A i Kosovo ce opet biti srpsko, kao sto je uvek i bilo. Na vlastima je pod hitno da deluju, da nam se ne desi kao u Makedoniji, da Arnauti vrsljaju kako oni hoce, pa ce jos malo i makedonska daca u skolama da uce siptarski.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17