• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

21.04.2017

16:56

(VIDEO) SA SINOM U ŠETNJU! Pogledajte prve trenutke Olivera Ivanovića na slobodi!

Politika

(VIDEO) SA SINOM U ŠETNJU! Pogledajte prve trenutke Olivera Ivanovića na slobodi!

Podeli vest

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović odmah pošto mu je ukinut pritvor i doneta odluka da se do kraja suđenja brani sa slobode, sa sinom Bogdanom krenuo je u šetnju ulicama Kosovske Mitrovice...

Pogledajte kako je Oliver proveo prve trenutke na slobodi:

Podsetimo, Ivanović je nakon puštanja na slobodu za Informer.rs izjavio da je ovo samo prvi korak do konačnog rešenja i skidanja ljage sa njegovog imena.

 

 

- Ja imam cilj, a to je da skinem ljagu sa svog imena i da jednostavno ovu stvar jednom zauvek razrešim. Apsolutno namam nikakve veze sa onim što mi se stavlja na teret, to moram da dokažem, ali će sada to ići mnogo lakše - rekao je Ivanović za Informer.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

Ne samo ljagu vec i ostetu njemu i njegovoj porodici za sav pakao kroz koji su prosli i prolaze !!!!!!!!!!! Nedaj se Srbine - ljudino !!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija