• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović- M. Dobromirović

21.04.2017

21:26

ZLOČINAČKI PLAN, NATO SPREMA INVAZIJU NA SRBE! Cilj im je da zauzmu sever Kosova i napadnu Republiku Srpsku!

Politika

ZLOČINAČKI PLAN, NATO SPREMA INVAZIJU NA SRBE! Cilj im je da zauzmu sever Kosova i napadnu Republiku Srpsku!

Podeli vest

NATO pakt daje Šiptarima i Hrvatima 'blek hok' i 'kajova' helikoptere! Cilj im je da osvoje sever Kosova, ali i da, pod izgovorom humanitarne intervencije, napadnu zapadni deo Republike Srpske!!!

Zločinački NATO pakt priprema se za novi rat protiv Srba i to tako što ubrzano naoružava Šiptare i Hrvate! Ovako glasi upozorenje vojnih obaveštajaca koje je prošle nedelje dostavljeno našem državnom vrhu.

Povod za ovo upozorenje bila je najava da će NATO, preko Turske, lažnoj državi Kosovo isporučiti pet najsavremenijih helikoptera "blek hok". Navodno, identične letelice biće isporučene i neoustaškom režimu u Zagrebu, kome je NATO krajem 2015. godine već poklonio 16 borbenih helikoptera "kajova vorior".

Helikopteri su u "Bondstilu"
Amerikanci u bazi "Bondstil" imaju helikoptere "blek hok" koje bi mogli da ustupe Šiptarima
Miroslav Lazanski, vojni analitičar

Krajnji cilj ove akcije, tvrde srpski bezbednjaci, jeste da Šiptari zauzmu sever Kosova, a da istovremeno, pod izgovorom humanitarne intervencije, Hrvati napadnu zapadni deo Republike Srpske!!!

Planovi već izrađeni

Prema rečima naših izvora, samo naivan čovek može pomisliti da se ovakve letelice raspoređuju po našem regionu bez nekog ozbiljnog plana.

- Helikopteri "blek hok" i "kajova" su ofanzivne, jurišne letelice. Šta će to Prištini i Zagrebu?! Koga će to oni da napadnu? Koga osim Srba?! Treba biti slep, gluv i glup pa poverovati u zvanično objašnjenje da će ih koristi u mirnodopske svrhe. Pre će biti da će uz isporuku letelica dobiti i opasne naloge - prenosi sagovornik Informera.

 

 

Da se Priština ozbiljno sprema za novi rat svedoči i jučerašnja izjava Hašima Tačija, koji je ponovio najavu albanskog premijera Edija Rame o formiranju fašističke "velike Albanije".

- Ukoliko EU zatvori vrata Kosovu, svi Albanci regiona živeće u jednoj državi - zapretio je Tači.

print

Istovremeno, kako saznajemo, Hrvatska planira da napadne zapadni deo Republike Srpske! Kako smo objavili, u tajnim diplomatskim izveštajima u koje smo imali uvid navodi se da je izrađen plan za novu "Oluju", u kom je učestvovao i ratni zločinac, general Ante Gotovina (sada savetnik u vladi Hrvatske).

 

 

Prema tom planu, NATO i Zagreb planiraju da insceniraju napad na Hrvate u Prijedoru, koje bi onda predstavili kao zločin Srba i tako izazvali "humanitarnu intervenciju Zapada"!

Karakteristike helikoptera 'blek hok'

* najveća brzina    295 km/h
* ekonomska brzina    278 km/h
* borbeni dolet     592 km
* brzina penjanja    3,6 m/s
* najveća visina leta    5.790 m
* kapacitet    1.200 kg tereta, uključujući 14 opremljenih vojnika

U prilog ovoj tezi ide i odluka hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića da uputi hiljadu specijalaca (i još toliko rezervista) na Dunav, uz granicu sa Srbijom. Vojnici su raspoređeni u Vukovaru, ali i u Sinju, Varaždinu i Pločama.

Zvanično objašnjenje glasi da je Zagreb zbog "pomeranja snaga članica NATO prema Rusiji zaključio da treba da pošalje vojnike na svoje granice"!?!

Opasan scenario

I dok niko od zvaničnika nije juče hteo da komentariše naša saznanja, vojni analitičar Miroslav Lazanski kaže da agresivne poteze NATO pakta treba pažljivo pratiti i naglašava da postoji nekoliko opcija naoružavanja kosovskih Albanaca.

- Amerikanci u bazi "Bondstil" imaju helikoptere "blek hok" koje bi mogli da prepuste Šiptarima. To može biti jako opasno - kaže Lazanski.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NATO u blato

pre 6 godina

Сергеј Железњак за Информер: "НАТО мора да зна да ће Русија увек бранити Србију и РС" паметном довољно.

djole

pre 6 godina

Branila nas je rusija dovoljno. nikad nas nije odbranila. samo su tvrdili pazar za neke druge stvari. putin je ok lik, sta ce biti posle njega??

Marcco

pre 6 godina

Koliko se sećam 1999 NATO nije smeo da proviri sa helikopterima. E sada, imamo li mi još uvek IGLE?

veliborxxl

pre 6 godina

Nemas!!!Unistili ste iste za 120dolara po komadu... Neka izvole i neka napadnu RS ako imaju muskosti.

Marcco

pre 6 godina

E onda u tom slučaju neko treba za plati za to stanje.

Srba

pre 6 godina

Mogu da ga duvaju. Odbranicemo sve sto bude ugrozeno. Samo nas pozovi SRBIJOOO !

boro

pre 6 godina

davno režirano , auto put 5c je granica . To se pričalo u Sarajevu pre 35-40g .

vlah alija

pre 6 godina

srbi sa onakvom silom jna nisu mogli da se odrze u hrvatskoj, a u bosni ih je spasao dejton potpunog kolapsa i pod cenu da se odreknu nezavisnosti i sad da siptari okupiraju sever srbije sa pet helikoptera .ti obavjestajci ili su potpuni klovnovi ili samo agituju za druge interese

Ozna

pre 6 godina

Ajde da se ne lažemo,za sve vrema bilo kog od tih ratova devedesetih godina ko god se borio protiv Srba imao je bezrezevnu podršku u politici, logistici i naoružan od NATO-a, a kad god je bilo gusto NATO bombarderi danonoćno su gađali srpsku vojsku i srpske civile koliko god je to bilo potrebno, tako je bilo i u hr i u bih i na kosovu, ne može se nijedna JNA boriti protiv NATO-a i njihovih balkanskih marioneta zajedno.

Dragan KNN

pre 6 godina

Nije te valjda propaganda toliko dezorjentisala da vjeruješ u ove nebuloze koje si napisao !!!

NESA

pre 6 godina

Strela 2 rucni raketni protiv avio bacac cisti helikoptere kao od sale, ma koje marke bio! Tako da brige nema...

Zivko

pre 6 godina

Taci je lider kriminala,korupcije,likvidacije ljudi,kokainske mafije(od prodaje kokaina Albanski i Kosovski lobisti distribuiraju $200 do $400 miliona dolara za njihove ciljeve) i nemogu da verujem da bi NATO tako nesto sebi dozvolio jer su Klinton,Solana i oni izvrsili najveci genocid nad srbima zbog velike radioaktivnosti svaki drugi srbin ce umreti do 2030 a mozda i pre.Ja sam o tome obavestio Trampa Predsednika USA jer sam u njegovom Timu bio i ostao.

Jovan

pre 6 godina

Za siptare ima smisla a ovo da ce Hrvati napasti nema bas nekog smisla.

srna

pre 6 godina

krosančiću vidimo se za koji mesec sve se vraća...

Nikola

pre 6 godina

Ako je tako onda treba Srbija da kupi od Rusije rakete sa nuklearnim bojevim glavama.Pa da vidimo onda .

zoran miljkovic

pre 6 godina

Ми се кунемо у браћу Русе, у грмљавину Путина,добили смо толико наоружање,постали главна борбена сила,а плашимо се Тачијевих хеликоптера.Колико се овде води погубна политика по Србију још од деведесетих и ми смо још увек једини слуга Русије,коштало нас и коштаће тек овај начин размишљања,само се будала не учи на грешкама.

surovi

pre 6 godina

ČEKAMO IH .... !!! Sami će biti krivi za ono što će da ih snađe !!!

Dvojnik

pre 6 godina

Ako takvi planovi postoje treba prekinuti sve sporozamu sa djavoljim nato paktom a podpisati sa rusijom. Jedino rusija moze da nas odbrani i naoruza srbiju. Razmislite malo zasto rusija jos ne salje migove???

roks

pre 6 godina

I sta ce time da postignu? Ako stvarno budu toliko ludi i napadnu Srbiju, helikopteri ce brzo pasti, daj te bre ljudi pa ne moze da se nose sa nama i to znaju, sami nikad nego ce sise uz pomoc nato kao uvek\n

ZVEROG

pre 6 godina

Pozvati pod hitno Vladimira Vladimiroviča da ovde stacionira par procenata njegovih kapaciteta,i da se na to "čačkanje mečke u..." konačno stavi tačka! Amin!

poskok

pre 6 godina

KAKO GOD GLEDAM MOZE SAMO DA PRDNU ISPOD PROZORA I HRVATI SIPTARI AJ BAS DA VIDIMO KAKVI SU BORCI BEZ AMERIKE

Miomir

pre 6 godina

Nemojmo se zavaravati oko izjave Rame, on je taj koji planira ujedinjenje kosova i albanije a samo su mu sada izgovor oko ulaska u EU i da navodno neki nacionalisti u Albaniji prizeljkuju takav scenario. A takve price i nagovestaji su osmisljeni na zapadu (SAD-CIA-Engleska) a Rama i Taci su samo instrumanti da zapad ostvari svoje planove. To isto vazi i za Republiku Srpsku koju zele da napadnu preko Hrvatske i njenih jastrebova. Do sada smo se milion puta uverili u njihive scenarije da isprovociraju toboznji napad srba i da onda kao sto kazu da bi kobajagi sprecili humanitarnu katastrofu napadnu sever RS. Nas politicki vrh (Vucic i ostali) treba pod hitno da preuzmu dogovoreno naoruzanje iz Rusije (Mig 29, tenkove, raketne sisteme i sve sto bi nam od naoruzanja sada trebalo). To pod hitno znaci u par nedelja da se to sve realizuje da posle ne kukamo sta nas je snaslo,kao nismo se nadali da ce to da urade

Sloba

pre 6 godina

Srbija ce se uvek braniti i srpski narod ce uvek odbraniti svoje ognjiste na frontu. Brine me sta ce biti za zelenim stolom tu smo uvek gubili uvek

vlada

pre 6 godina

....kakva slika - "strašna slika"!? Koga ovi još plaše? Nisu nos smeli da promole 1999. god. na Kosmetu, samo KUKAVIČKI iz vazduha, i to samo iznad 4000 metara visine! Američke džu...e! Ruska baza na Manjači /B. Luka/ i kod Preševa - KRAJ!

Daj da resimo stvar

pre 6 godina

Boze, naivnih li komentara. Ko ce nama pomoci? Ne zanosite se. Zuti unistili sredstva za rat. Danasnji dovukli nekakve mig-ove nemozes ulicom proci od njih. Samo rakete da nam prodaju po snizenim cenama i sve sto zrakomlati pada dole. Na terenu smo mi gazde. Neka dodju pesice ili na konju. Nece se vratiti garant. Ne govorim napamet imam nekakvo ratno iskustvo malo preko 2 godine. Mi ih cekamo!

Nikola

pre 6 godina

Molim Putina da nam posalje s-300, i 5 kom.Ka-52 "Aligator"kao odgovor na ovo.

moma

pre 6 godina

Ми смо опкољени и нисмо више интересантни за било какву војну акцију

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija