• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2017

07:57

VOZAČI, OPREZ! Usporite zbog kiše i snega!

Politika

VOZAČI, OPREZ! Usporite zbog kiše i snega!

Podeli vest

Vozače u Srbiji danas očekuju toplije dnevne temperature, ali i dalje sa padavinama u vidu kiše u nižim, a u vidu snega u višim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije

Mnoga oštećenja na kolovozu se ne primećuju, jer su ispunjena vodom, mokar kolovoz je klizav, pa je zaustavni put duži, navodi se u saopštenju.

Preglednost vozača je slabija zbog mokrih vetrobrana, a veliku opasnost predstavljaju i česti odroni koji se javljaju pored stenskih useka Ibarske i Ðerdapske magistrale, ima ih i pored Drine, Južne i Zapadne Morave.

Ovakvi vremenski uslovi su, često, uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda pa se vozačima savetuje sporija i opreznija vožnja uz držanje većeg odstojanja između vozila.

Razlog više za većom pažnjom u vožnji su i brojne deonice puteva na kojima je zbog započetih radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadravanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Batrovci su oko 180 minuta, a na Horgošu oko 90 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija