• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2017

18:19

KOSOVSKI ANALITIČAR SPAHIU: Beograd pridaje previše pažnje GLUPOSTIMA Rame i Tačija!

Politika

KOSOVSKI ANALITIČAR SPAHIU: Beograd pridaje previše pažnje GLUPOSTIMA Rame i Tačija!

Podeli vest

Analitičar sa Kosova Nedžmedin Spahiu izjavio je da su glupost pretnje koje Edi Rame i Hašim Tači upućuju EU o ujedinjenju Albanije i Kosova

Spahiu je ocenio da eventualno ujedinjenje Kosova i Abanije ne može ugroziti ni Makedoniju ni Crnu Goru, a kamo li Srbiju, da su izjave dvojice zvaničnika smešne i žalosne i da pretnje dvojice državnika EU ujedinjenjem mogu samo da nanesu štetu građanima Kosova i Albanije.

- Ako bi došlo do ujedinjenja, što je daleko od stvarnosti, jedine zemlje koje bi bile ugrožene tim postupkom bile bi Kosovo i Albanija, koje imaju bezbroj unutrašnjih problema koje ne mogu da reše- istakao je Spahiu. 

On je za Radio Kontakt plus u Kosovskoj Mitrovici rekao da to što se javnost u Beogradu zabavlja glupostima Edija Rame i Hašima Tačija pokazuje kakva je situacija na političkoj sceni u Srbiji. 

- To je slična situacija kao kada bi slab učenik pokazivao prstom u goreg od njega. Možda bi u Beogradu trebalo da se ugledaju na zvaničnu Podgoricu koja ovim glupostima ne daje preveliku pažnju- zaključio je Spahiu.

RUSIJA OTKRILA, A PROFESOR IZ PRIŠTINE POTVRDIO: Evo ko stoji iza šiptarskih izjava o velikoj Albaniji!

DRAMATIČNO, ALBANSKI PREMIJER PRETI SRBIJI! Rama hoće rat, Šiptari spremaju haos na Kosovu!

ZLOČINAC TAČI PONOVIO RAMINE PRETNJE: Svi Albanci živeće u jednoj državi, ako EU zatvori vrata Kosovu?!

RAMA OPASNO PRETI: Ako nas ne prime u EU, Albanija će se ujediniti sa Kosovom!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Kosovo je Srbija i samo mozete sanjati - ZAPAMTITE VEC JEDNOM I BEZ ANALIZA !!!!!!!!!!!!!!!!

SARA

pre 7 godina

DA ZAPAMTITE DA KOSOVO JE SRBIJA I NIKADA ALBANSKO.\n

bane

pre 7 godina

Na žalost, gluposti se dešavaju. Kao ono: šta zna dete šta je 50 kila?

Brzi

pre 7 godina

Gospodo šiptari ,Srbi su bili 600 godina pod turcima pa su ih na kraju rešili,bolje se iseljavajte u Evropu jer doći će vreme kada će te bežati glavom bez obzira ,samo Albanija nije svesna kada se Srbi pokrenu da oni izlaze na more sa pogledom na Italiju i Krf ...Razmislite dobro šta otimate i čije!!!

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Tipična albanska iredentistička i osvajačka retorika. Tako su etnički očistili neverovatne prostore. I kod najcrnjih scenarija, pojavi se neko ko će reći da su to izjavile "budale", da su zločine počinili "bolesnici ili deca", da se sačeka istraga, kako se stvari ne bi prejudicirale itd.itd. Da tragika bude veća, na srpskoj strani postoji nepresušni izvor retardiraca, koji vole da se varaju na ovaj način. I taj krug se stalno vrti, bez prestanka. Nesreća je što se krug, u proporciji sa našom glupošću, širi a da mi toga nismo svesni. Ovaj čovek, nije važno da li je ovčar u Rugovskoj klisuri, političar ili istoričar, misli deset puta gore od onoga koji je obelodanio ideju o "Velikoj Albaniji", za koju se mi pravimo da nismo znali. Jedva čekamo da se pojavi neko poput ovoga tipa koji će nam zamazati oči, a sve sa nadom, da sutradan neće stradati naša deca već, nečija "tudja". Imali smo takve već u liku Tačija, Rugove i drugih.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija