• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

25.04.2017

07:25

ŠIPTARSKA UJDURMA: Rama spasava Haradinaja - tražiće od Francuske da ga izruči Albaniji?!

Politika

ŠIPTARSKA UJDURMA: Rama spasava Haradinaja - tražiće od Francuske da ga izruči Albaniji?!

Podeli vest

Edi Rama i Hašim Tači ne igraju u istom političkom kolu jer u suprotnom - Tirana ne bi Haradinaju dala državljanstvo i tako napravila mogućnost da se ovaj u najskorije vreme nađe na slobodi (pa bila ona i uslovna) i vrati u političku arenu, i to na Kosovu

Enigma, šta će biti sa Ramušem Haradinajem dobila je novi obrt. Haradinaj je postao državljanin Albanije. To znači da 27. marta, kada bi sud u Francuskoj trebalo da se izjasni da li će ga isporučiti Srbiji zbog ratnih zločina, a po čijoj poternici je i uhapšen, mogao da završi u Albaniji ako ta država zatraži od Francuske njegovo izručenje.

Zato, ne bi bilo veliko iznenađenje da lider Alijanse za budućnost Kosova, a i opozicija uz njega, iskoriste stečeni kapital Haradinaja kao mučenika, i na tu kartu i odigraju na vanrednim parlamentarnim izborima o kojima se naveliko priča. Tako što će im novi građanin Albanije biti vođa.

U svemu ovome bar je jedna dilema rešena: Edi Rama i Hašim Tači ne igraju u istom političkom kolu, jer u suprotnom - Albanija ne bi Haradinaju dala državljanstvo i tako napravila mogućnost da se ovaj u najskorije vreme nađe na slobodi (pa bila ona i uslovna) i vrati u političku arenu, i to na Kosovu.

NIŠANI POTPISAO: Haradinaj dobio državljanstvo Albanije!

ZLOČINAC BI U FOTELJU! Haradinaj kandidat kosovske opozicije na vanrednim izborima?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 6 godina

Stoka Evropejska !! Sve smisljeno u napred !!! Eto zasto su prolongirali konacnu odluku !!! I zasto bi mi sad trebali "teziti i stremiti " takozvanim evropskim vrednostima ???????????????????????

sdf

pre 6 godina

a gde treba da tezimo? vidis li sta se sa sirijom desava, amerika, izrael i turska bombarduju Siriju kada god hoce i koliko god hoce, a Rusija samo izrazava zaprepascenje u UN... Da li to zelis i ovde, da nas svi rokaju 10 godina bez prestanka, a da Rusija ulaze proteste i donosi rezolucije u UN? pa mi imamo jos uvek rezoluciju 1244, koja kaze da je Kosovo u Srbiji, a pola sveta koji se smatra civilizovanim je priznao Kosovo.. o cemu mi pricamo? da li ti za tvoje dete zelis da bude pokusni kunic gde ce zapadnjaci da testiraju kasetne bombe, nuklearne uranijumske projektile, i slicno, ili nesto drugo mu zelis? a pravda, ko koga vise pita za pravdu.. pita se samo amerika i trump. sta oni kazu tako ce biti, a mi kao i Rusi se nesto lozimo da donosimo rezolucije u UN, koje ocigledno ne vaze ni za koga...

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ко верује у Бога - не плаши се ничега, до... - Бога...!! Нека је само по Божијој вољи... - Па како нам било...!! Са њиме се није шалити... Ваља га молити и ХВАЛИТИ...Изабрани смо народ...Запамтите то за навек...!! Само Богу морамо да служимо...И Никоме више...!! Тако нам записано...!!

Mara

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima to da li je zlocinac sa Kosova ili iz Albanije, ako postoji poternica za njim sa njegovim imenom i prezimenom a zna se da je do juce bio drzavljanin Republike Srbije i njenog dela pokrajine Kosova. Ne trazi njega Albanija vec Srbija a francuske vlasti su ga i uhapsile po poternici Srbije.Zakoni su nelogicni i nezakoniti pa je zato i moguca ovakva njegova manipulacija.Zar ovakva  stvarnost nije destruktivna i zar ne bode oci svakom normalnom coveku.\n

mira vucinic

pre 6 godina

ako je ulemeku bosna dala pasos zasto ne legalno haradinaju.

Zivko

pre 6 godina

To je dokaz da je Haradinaj izvrsio ratni Genocid nad srbima,albancima i romima a i drugim narodima na teritoriji Kosova, tako da Haradinaj mora da bude izrucen Srbiji i da mu se sudi za sve zlocine koje je pocinio.

Sasa

pre 6 godina

Ako posle ovoga jos.neki "Srbi" zele u EU...slobodno nek odu....a samo.da cujemo jel.vidimo da nasa.vlada.isporuci nekog naseg...zasto je ukrao oplacko...pa ce i taj koji ga isporucio da leti za EU...

nada

pre 6 godina

Ovo je jos jedan dokaz na sta su spremni siptari i albanci nebi li oslobodili svoga vodju ! Jedno nemogu shvatiti zar cela EU drhti od odluke Francuskog suda po mu pomaze da se izvuce i oslobodi teskih zlocina i stavi tacku !!!!!!!!!!!! Njegovo drzavljanstvo nije validno ni u kom pogledu i odgovarace monstrum kad tad !!!!!!!!!!!!!

u magnovenju

pre 6 godina

Neće ga izručiti nikome. Na žalost, oslobodiće ga.

nepoznati

pre 6 godina

Uplasili se pobede Le Penove pa sklanjaju svog coveka na sigurno.\nDa li je moguce da su Evropljani toliko slepi ili Velika Britanija i SAD kontrolisu bukvalno sve zemlje?\nAjde nasi problemi,ali zar je moguce da ne vide trenutak izlaska Britanije i dolazak migranata.Savrsen tajming.Glavni imam u Francuskoj poziva da se glasa protiv Le Penove,sutra ce tako biti u svim drzavama.\n

crni

pre 6 godina

Kljucne reci su \" ...... u trenutku vrsenja krivicnog dela\".....\n

livia

pre 6 godina

Jos da siptari glasaju za Makrona u drugom krugu, pa ce im ga posalju u albaniju. Francuzi, podmukla stara garda!

Sasa

pre 6 godina

U FR ima jako malo siptara a jos manje koji imaju provo glasa...nas ima.naj vise pa.i od hrvata...a mi imamo.pravo glasa...

Mirko

pre 6 godina

Zar mi nemamo tajnu sluzbu koja bi ga svuda u svetu mogla likvidirati ili vec hapsiti kao sto je Mossad Eichmanna u Argentinu 60-ih uhapsili i odveli za Izrael, jel to tako tesko jos je na okupiranoj teritoriji bio do nedavno.

milan lala

pre 6 godina

Jedan okoreli siptarski kriminalac ratni zlocinac se stiti, ne dopusta se da se on izvede pred lice pravde i odgova za uzasne zlocine koje je pocinio. To su te EU -vrednosti o kojima nam se tupi citavu deceniju a nas narod je na izborima vec treci put za redom potvrdio da zeli da Srbija bude punopravni clan takvog EU-drustva, i ako nas Brisel i Berlin kao uslov za clanstvo javno ucenjuju, traze 15% drzavene teritrotije i to ne bilo koje nego teritorie naseg svetog KiM da poklonimo neprijateljima arnautima . Pa prema tome kad narod bira i uporno hoce EU onda neka mu bude EU ali bez KiM.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija