• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2017

21:48

ZLOČINAC HARADINAJ PRETI IZ FRANCUSKE: Zahtev Srbije za izručenje direktan je POZIV NA RAT!

Politika

ZLOČINAC HARADINAJ PRETI IZ FRANCUSKE: Zahtev Srbije za izručenje direktan je POZIV NA RAT!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj, nekadašnji vođa OVK koji u Francuskoj čeka odluku suda da li će biti izručen Srbiji koja ga tereti za ratne zločine, izjavio je da zahtev Srbije za njegovo izručenje predstavlja "direktan poziv na rat"

- Ovo je direktan poziv na rat. Ako neko ima problem da to razume ili je kukavica ili odbija da se suoči sa realnošću- rekao je Haradinaj u intervjuu za televiziju KTV.

On tvrdi i da je lažna izjava francuskog ambasadora u Prištini prošle nedelje da mu se sudi na osnovu novih dokaza.

- On (francuski ambasador) je lagao zato što je Beograd njega takođe lagao- tvrdi Haradinaj, prenosi Gazeta expreš.

Haradinaj je uveren da će francuske vlasti u četvrtak odbaciti zahtev Srbije za njegovo izručenje, na osnovu dokaza predstavljenih na prethodnom ročištu.

VIDEĆEMO IMA LI PRAVDE! U četvrtak konačna odluka o izručenju zločinca Ramuša Haradinaja!

On smatra i da je odluka da ne sme da napusti Francusku do konačne odluke suda u Kolmaru, imala za cilj da se "drži podalje" od procesa odlučivanja.

Haradinaj je uhapšen 4. januara na granici Švajcarske i Francuske po Interpolovoj poternici koju je za njim raspisala Srbija, a Apelacioni sud u Kolmaru trebalo bi u četvrtak da saopšti odluku o zahtevu Srbije za njegovo izručenje. 

Srbija traži Haradinaja zbog sumnje da je izvršio krivična dela ratnih zločina protiv civilnog stanovništva na KIM u toku 1998. i 1999. godine, a reč je, kako je Beograd saopštio, o delima koja nisu bila predmet suđenja pred Haškim tribunalom.

ŠIPTARSKA UJDURMA: Rama spasava Haradinaja - tražiće od Francuske da ga izruči Albaniji?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 6 godina

Nek.i bude poziv...i sta cemo sad?jeli samo dve sekunde mislite da nam.mozete nesto?setite se samo kako ste bezali ko zecevi ka albaniji...setite se kako su vas tamo docekali...sve dok nato agresor nije vam lomugao...ovoga puta nece...samo znaj ti i tvoji da jedva cekamo da dode do toga...

Mara

pre 6 godina

Ovaj polu svet misli da je toliko znacajan i vazan sa svojim kriminalnim i zlocinackim dosijeom i da ce ratovi da se vode na Balknu zbog njega i njemu slicnih olosa.Ako su ti EU i djihad kauboji i gledali kroz prste,to su radili zbog sebe i svojih interesa na Kosovu a ne zato sto ste svi vi vredni njihove paznje jer ste u stvaru isti skotovi,neposteni,licemerni i ne prezate od najvecih zlocina.Ne sumnjamo da si sve pohlepne licemere motivisao svojim narko kapitalom da te oslobode ali to je njihov i tvoj izopacen lik u ogledalu.\n

NOLAN BILAN

pre 6 godina

STO SI NERVOZAN OLOSU ? BICES MIRAN KAO BUBICA KAD TE IZRUCE SRBIJI.\n

mica

pre 6 godina

Sada ce mo videti da li pravo i pravda pobedjuju i da li je ugled Srbije, u svetu, svakim danom sve veci.

zoran

pre 6 godina

PAZI TI UMISLJENOG NARKO DILERA,DA SE VODI RAT RADI NJEGA? SVASTA.POKRI SE USIMA JER I EU JE UVIDELA TVOJE I KOSOVSKO ZNACENJE SIPTARA,DA STE STVORENI SAMO ZA VAS I PROLEME DA PRAVITE GDE SU TAKV E BITANGE POZELJNE.BOLJE CUTI JEDI I PIIJER SRBIJI NECE BITI GOZBE

milan

pre 6 godina

SRBIJO vreme je za BUĐENJE.Setite se ZLOCINA koje je ovaj MONSTRUM pocinio.Setite se HEROJA SA KOŠARA;RASA KOŠARES,ĐAKOVICE i drugih mesta sa KOSOVA I METOHIJE,gde je tekla SRPSKA KRV koju je ovaj Haradinaji prolio uz pomoc NATO PAKTA;ISLAMSKIH PLAĆENIKA I ALBANCA.VREME JE ZA BUĐENJE I POVRATAK NA VEKOVNA OGNJIŠTA I KOLEVKU SRBIJE DA SE OPET ORI SRPSKA PESMA I KOLO NA SVETOM MESTU SRPSKOM NA KOSOVU NASEM.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija