• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2017

00:07

GRAĐANI TRAŽE SMENU ŽUTOG BUJKETA! Posle Đurđevdana kreću PROTESTI PROTIV RUKOVODSTVA RTS!

Politika

GRAĐANI TRAŽE SMENU ŽUTOG BUJKETA! Posle Đurđevdana kreću PROTESTI PROTIV RUKOVODSTVA RTS!

Podeli vest

Građani nezadovoljni izveštavanjem Javnog medijskog servisa organizovaće masovne demonstracije protiv čelnika RTS, sudeći bar prema najavama koje se mogu videti na društvenim mrežama

Naime, sa Tviter naloga 'Ujedinjena Srbija' upućen je poziv građanima na okupljanje protiv čelnika državne televizije, zbog kako stoji u pozivu, 'širenja antisrpske propagande'.

- Pozivamo na okupljanje ispred zgrade RTS posle Đurđevdana. Tražimo smenu rukovodstva RTS - stoji u jednom od tvitova.

pritnscreen

Sa istog naloga potom je objašnjeno zbog čega je RTS prevršio svaku meru u neprofesionalnom izveštavanju kada je u pitanju vlast u Srbiji, i propagiranja svega što je protiv vlasti.

 

 

- Ovo je haos, RTS se više ne može nazvati srpska TV! Soroševi plaćenici nastavljaju antisrpsku propagandu. Očekujemo smenu rukovodstva RTS - stoji u objašnjenju.

pritnscreen

Kap koja je prelila času, verovatno je izveštavanje RTS sa protesta isped zgrade Geozavoda, na godišnjicu od lansiranja lažne afere 'Savamala', na kome se okupila šačica demonstranata, a čemu je Javni servis posvetio udarne minute u centralnoj informativnoj emisiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 6 godina

Zuti Bujke opet promovise zutu kvazi elitu kojoj i on sam pripada,ne moze covek da zaboravi kako je bio popularan pored kvazi likova koje je dovodio u studiu, prevodili nas zedne preko vode i prodavali m.da za bubrege, dok su nas ovi istovremeno nemilice krali.Oterajte ga sa Rts-a, necu vise da ga placam kad nema sta ni da gledam.Dovedite normalno rukovodstvo a ne ovog lezilebovica i nesposobnjakovica, koji jos nemilice trosi ni na sta.\n

vev

pre 6 godina

pa ko ih je postavio do sad je mogao 100 puta da ih zameni, nisu zlepljeni za fotelje, aman.

Vrca

pre 6 godina

Zutog Vujketa,Olivere -obe i ostale koji su puni kao brodovi,mars iz firme tj RTS,da osete ti strani placenici sta je tranzicija i kako zive radnici koji su ostali bez posla zahvaljujuci zutima.Za svih 17 zadnjih godina bili su puni kao brododovi,sa ogromnim platama,setali se po inostranstvu,kupovali luksuznu garderobu i dzipove,stancuge, bitange i probisvete na ulicu izbaciti sa RTS-a

sima

pre 6 godina

Treba izvršiti smenu celokupnog rukovodstva RTS, soroševskog rts. Sve kazniti koji su izmišljali , nepostojeće afere . Neće više narod da naseda na podmetanja , i laži , vi koji u rts uzeste debele pare od soroša, u prve redove gurajte svoju decu i familiju , moja deca i unuci neće da ginu za vaš interes , i neće narod da proliva krv za hohštaplere.

R Marković

pre 6 godina

U potpunosti podržavam smenu žutog Bujketa. Recimo na RTS-u s dušno podržan termin Preševska dolina. U razgovoru s Rizom Halilijem, M. Đurićem i predsednikom koordinacionog tela za Preševo i Bujanovac, namerno ne stavljam Medveđu jer tamo je ispod 5% Šiptara Žuta Olja (Olivera Jovićević) koristi termin Preševska dolina jače nego što bi koristila Republika Srpska... To je nedopustivo šta sve oni pričaju...

Aleksa

pre 6 godina

Nije Bujke soroševac, pre bi se reklo da je bajićevac, opet potpredsednik DS-a Radoš drma RTS-om sa svojim plitkim serijama.

branko m

pre 6 godina

..Ne razumem...?! Bujke je tu jos od "zutih", naprednjaci ga nisu dirali, sada se njegovi bune protiv njega...nemam nista protiv..samo jos da pocnu da se bune protiv pravosudnih organa..ima mesta za proteste kod Hrama Sv. Save bez zaustavljanja saobracaja...onda cu da podrzavam proteste i setnje..

vladbgd

pre 6 godina

ne treba da placamo pretplatu, dok on ne ode. Vidim juce, opet RTS daje pare, alavom, Radosu Bajicu, za njegove glupe serije. Opet ce cela familija, sa sve njegovim seljanima da se omrsi.Zar je on jedini reziser u Srbiji?! BAJICE, SMUCIO SI SE I bOGU I NARODU. SJASI NAM SA GRBACE, I TI I TVOJA FAMILIJA

Mara

pre 6 godina

Odmah smeniti tog zutog olosa,za to nisu ptrebna ni okupljanja niti protesti. Ne zelimo Sorosev servis,zelimo srpski servis i normalne ljude u njemu. \n

Goran

pre 6 godina

Nijedna fotelja nije dozivotna, tako da je normalno da dodju novi ljudi koji, koji razmisljaju drugacije i postavili RTS kao nacionalnu televiziju.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija