• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

27.04.2017

09:49

KRVNIK SEIRI! Evo šta je zločinac Ramuš Haradinaj rekao odmah nakon oslobađanja!

Politika

KRVNIK SEIRI! Evo šta je zločinac Ramuš Haradinaj rekao odmah nakon oslobađanja!

Podeli vest

Zločinac Ramuš Haradinaj, odmah nakon sramne odluke apelacionog suda u Kolmaru da odbaci zahtev Srbije za njegovo izručenje, izjavio je okupljenima ispred suda da je ovo velika pobeda Albanaca

Haradinaj se obratio svojim pristalicama ispred suda rekavši da je "ova bitka dobijena" i zahvalio im na podršci.

Inače, odluka suda o oslobađanju bivšeg kosovskog premijera je u sudnici dočekana aplauzom.

- Pošto sam sada slobodan, idem da dobijem pasoš u Strazburu. Nadam se da ću se danas vratiti na Kosovo. Izgubljena su četiri meseca, vreme je dragoceno – rekao je Haradinaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

a sta ste vi mislili da ce ga poslati  ovde eto vam vasa ta evropa i prijatelji francuzi.\n

bas tako

pre 6 godina

mislili smo jer mislimo logicno. to sto se svet zasniva na kontralogici znaci i njegov kraj.

Ozren

pre 6 godina

Drzava treba da aktivira novu turisticku granu:Svi francuzi sa interpolove poternice dobro dosli u Srbiju.Ovde ste sigurni!!!

milos

pre 6 godina

Mi imamo "prijatelje"u svetu ali nemamo para da ih lobiramo da kupimo pravdu jer tako svet danas funkcionise ko da vise na njegovoj strani je I presuda

Pera

pre 6 godina

A mi navalili ovih dana da obnovimo spomenik "zahvalnosti" francuskoj, nasim "velikim prijateljima".

branko1

pre 6 godina

E,da li vam je sada jasno zašto Srbija nikada neće ući u EU. Da bi tamo ušao moraš da budeš , kao na primer Francuska tj,P...a(I to pisano velikim slovom) .Zato će mo mi da pokupimo sve što je dobro iz te EU(pa I nema nešto mnogo dobrog) I onda mars u majčinu EU.Pa niste valjda verovali da mi stvarno želimo da se brčkamo u tom svinjcu zajedno sa tim ološima

miljan

pre 6 godina

Svako ko je ocekivao drugaciji ishod nije bio realan. Nemojmo se zavaravati,nisu oni ludi da rizikuju sve sto su zadnjih dvadesetak godina radili. Merkale,Racak.......to bi otvorilo Pandorinu kutiju i to njima itekako ne ide u prilog. Krajnje je vreme da ova mala ,napacena Srbija vec jednom zauzme svoj prirodni pravac i kurs. Sa rusima pa kako nam Bog da,sve ostalo je nenormalno,neprirodno i uzasno ponizavajuce i pre svega po nas pogubno. Zamislite koliko ce sada Siptari i Albanci dobiti vetar u ledja za svoj projekat velike Albanije. U narednom periodu mozemo ocekivati sve intenzivnije provokacije u svakom smislu. Ko ce da stane na nasu stranu......zapad ?

branko1

pre 6 godina

Sećate li se kako smo navijali za Trampa.Kad ono ĆORAK

ucena

pre 6 godina

kako su coveku od ugleda prekrili lisice da se ne vide. ni masna soda ne moze obraz da mu opere. Postali su sinonim kidisanja na slabije. Napadaju kao vuci u čopru.

vladbgd

pre 6 godina

Pod hitno prekriti Spomenik zahvalnosti Francuskoj, na Kalemegdanu. Pasic, na pocetku Prvog svetskog rata, moli Francusku da nam posalje oruzje. A, oni odgovaraju, moze, ali pod uslovom da Bugarima date istocnu Srbiju?! Na solunskom frontu, prvo jurisa srpska pesadija, a za njom francuska konjica?! Bombarduju nas 1999. godine?! A. mi cuvamo taj spomenik, na kome pise: Volite Francusku, kao sto je i ona nas volela?! Pitam, a, a kada to nas je volela? Ispravimo gresku, koju je pocinio Aleksandar Karadjordjevic, iz samo njemu znanih razloga, i uklonimo taj sramotni spomenik, koji vredja sve Srbe. Na njegovo mesto postaviti spomenik Milosu Obrenovicu, ali onakav kakav zasluzuje, a ne onaj prcvoljak u Ulici kneza Milosa

zlaja

pre 6 godina

E sada odgovoriti Francuskoj, i to kako,E OVAKO!!!! ukinuti presudu za ubistvo Brisa Tatona i kvalikofati slucaj kao, PIJANI I DROGIRANI FRANCUSKI NAVIJAC PAO NIZ STEPENICE I POGINUO.

Ljubomir T Dević

pre 6 godina

Pozivam srpsku Vladu da obustavi svaku dalju saradnju sa Francuskom, kao i da preduzme odstupanje od članstva u Evropskoj Uniji za sva vremena!

gle dalje

pre 6 godina

i bolje tako sta ce nam TO. ovaj je svakako GOTOV.Velika je opasnost za svoje i EU . Eu je ucenjena od placenih razbojnika koji su nekad bili š pa su bez stavljanja one stvari za doradu postali a.Tako je kad se petljas sa razbojnicima.Zapretili su im da progovore. Uvazenog gos. ce smaknuiti ili njegovi ili evropejci. Aj da se kladimo.Nasradaće u saobraćajki.

Olujni Satnik

pre 6 godina

Srbija treba povući ambasadora iz Francuske a francuskog protjerati.

Jure

pre 6 godina

Peremo se od Milosevicevog rezima i izmisljamo zlocine i zlocince. Krijemo Mladica, Karadzica... i pravimo svet mutavim, kao eto mi bi da ih uvatimo ali nemamo informaciju gde se kriju. Recite nam i mi cemo da ih uvatimo. Kao mudrujemo, a u stvarnosti radimo protiv sebe.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija