• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2017

10:32

I ZMIJA SE OGLASILA! Tači: Oslobađanje Haradinaja je dobra vest za Kosovo!

Politika

I ZMIJA SE OGLASILA! Tači: Oslobađanje Haradinaja je dobra vest za Kosovo!

Podeli vest

Kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je da je odluka francuskog suda o oslobađanju lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja dobra vest za Kosovo

U prvoj reakciji na ovu odluku Tači je na Fejsbuk profilu napisao da je ova odluka dokaz nepravednih optužbi Srbije prema pripadnicima OVK.

- Presuda suda u Kolmaru da se gospodin Haradinaj vraća na Kosovo je dobra vest za njegovu porodicu, saradnike i sve građane Kosova. Još jednom je dokazano da su optužbe Srbije protiv Oslobodilačke vojske Kosova nepravedne i protivne demokratskim principima - napisao je Tači.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Pored toga što je svako u Srbiji, koji ima "gram soli" u glavi, mogao da očekuje SAMO ovakav ishod, ne razumem ove koji, sada, svu ljagu i blato bacaju na Srbiju i njene državne organe? Šta su trebali da urade? Da odustanu od pokušaja, kojima bi se provereni i "overeni" ratni zločinci priveli pravdi? Ili da posle ovakve doluke objave rat Francuskoj?! Mislim, dajte ljudi malo digniteta. To što pljujete po sebi ne donosi ništa dobro. Samo ćete, pored svega, biti još i upljuvani. Francuska je morala da odglumi pravnu državu, da fingira "nepristrasan" rad pravosudnih organa i to je trajalo dovoljno da svetu i nama pokaže kako je to ozbiljan narod i država. Shvatite, Francuska je bila deo zločinačke koalicije koja je bez odobrenja UN bombardovala Srbiju a gospodin HARADINA njihov "izvodjač" najprljavijih radova na terenu. On je Francuzima, Amerikancima i Nemcima omogućio da te države učestvuju u otvorenom zločinu a da, ipak, ostanu "čiste". Na kraju krajeva Haradinaj bi mogao i da progovori, a šta bi sve iskuljalo na svetslost dana, možemo samo pretpostavljati. Srbiji ostaje da odgovori na sličan način, kada su slični zahtevi francuskog INTERPOL-a u pitanju. Nemojmo glumiti pravnu državu kada živimo u svetu nepravde i nasilja. Gledajmo svoje interese i poštujmo bilateralne sporazume i odnose. KAKO NEKO TEBI, TAKO I TI NJEMU. Sve ostalo je pristanak da se bude rob odnosno, gradjanin druge ili treće kategorije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija