• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2017

11:03

ŠIPTARI ŠENLUČE! Vatromet i pucnjava na ulicama Prištine!

Politika

ŠIPTARI ŠENLUČE! Vatromet i pucnjava na ulicama Prištine!

Podeli vest

Oslobađanje zločinca Ramuša Haradinaja od francuskog suda u Kolmaru dočekana je u Prištini sa vatrometom i pucnjavom

Građani Prištine slave oslobađajuću presudu za Haradinaja, a na prištinskim ulicama odjekuju pucnji.

Apelacioni sud u Kolmaru u Francuskoj danas je odbacio zahtev za izručenje Haradinaja Srbiji.

Haradinaj je uhapšen na granici Švajcarske i Francuske 4. januara.

Srbija ga potražuje zbog ratnih zločina počinjenih nad Srbima na Kosovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 6 godina

Imaju i zasta, a nasi kada krenu za brisel na pregovore o ulasku u EU neka ne oblace gace.

Alex

pre 6 godina

Mislim zasto su ga i hapsili? Ovo je cista politicka i sramna odluka francuskog "suda" koji je odbacio cvrste dokaze protiv ovog monstruma. Da je rec o bilo kojoj drugoj zemlji i da je ta zemlja poslala tolike dokaze protiv optuzenog taj bi sigurno bio izrucen. Sramota je pregolema ali to njih uopste ne zanima. Kazu jedan od razloga zbog cega su odbili izrucenje jeste da su mediji i narod vec osudili Haradinaja i da ne bi imao pravican sud.... a sta da se kaze za kapetana Dragna koga je Australija izrucila Hrvatskoj u ciji medijima i populaciji njega hoce da oderu zivog... on ce kao imati pravedan sud? Sem toga jedini razlog zbog cega je izrucen Hrvatskoj jeste bio sto je odbio da lazno svedoci protiv Slobodana Milosevica u Hagu. Srbija mora da zna da EU je nastavak treceg Rajha i moze se slobodno nazvati Cetvrti Rajh... pravda je ono sto oni kazu a ne ono sto se desilo. Ja ne razumem kako ih nije sramota pa istorija sve pamti i pise, ali oni su toliko gordi da su u stanju da istoriju izvrte i napisu ponovo kako njima odgovara. Licno sam znao da ga nece ispruciti jer on je njihog agent. Francuski legionari su ucestvovali zajedno sa teroristickom OVK i navodili altiljeriju na srpske polozaje. Haradinaj je njihov saveznik u otimanju Kosova. Licno ne razumem zasto su ga toliko dugo i drzali mogli su da ga puste odmah ili da ga cak i ne hapse.... ovo je samo da bi se napakostilo Srbiji i da bi se Srbija ponizila jer odbija da postane sluga novog svetskog portka... odbija da objavi rat Rusiji i odbija satanizam i razvrat koji propagaira debilna neoliberalna evropa..... neka neka goriti ce oni u plamenu to je predvideo i Nostradamus i mnogi drugi....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija