• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2017

12:21

SNP: Puštanje Haradinaja podstrek za dalji progon Srba na KiM!

Politika

SNP: Puštanje Haradinaja podstrek za dalji progon Srba na KiM!

Podeli vest

Srpska narodna partija Nenada Popovića ocenjuje da odluka suda u Kolmaru da ne isporuči Ramuša Haradinaja Srbiji predstavlja poruku svim teroristima na KiM da slobodno mogu da progone i ubijaju Srbe, jer za to nikada neće odgovarati

SNP očekuje da Vlada Srbije uputi najoštriji protest francuskoj Vladi i da zaustavi dalji proces evropskih integracija.

"Ovakav stav francuskih vlasti predstavlja duboko nepoštovanje Srbije i njenih institucija, ali i nepoštovanje svih srpskih žrtava teroriste Ramuša Haradinaja", poručuju u toj stranci.

SNP je najoštrije osudila odluku suda u Kolmaru ističući da ta odluka predstavlja podstrek daljem ugrožavanju bezbednosti Srba u južnoj pokrajini.

I pored brojnih materijalnih dokaza da je Ramuš Haradinaj naređivao i lično izvršavao najteže zločine protiv srpskih civila, sud u Kolmaru doneo je odluku da Haradinaja ne isporuči Srbiji, konstatuje SNP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srba

pre 6 godina

Sramnije od ovoga ne može, pustiti nekog ko je toliko zla naneo je za svaku osudu..

Dalibor

pre 6 godina

Ovim je Francuska vlast sve rekla o poštovanju našeg naroda i svih onih koji su stradali, u potpunosti se slažem da je ova odluka postrek svima onima da nastave sa zločinima nad Srbima jer kad terorista poput Haradinaja nije osuđen zašto bi bio bilo ko drugi bio.

Bojan Jeremić

pre 6 godina

Vlada mora da ima sluha za ovo što Popović priča, narod je u opasnosti i više nego ikad mu je potrebna zaštita svoje zemlje

šek

pre 6 godina

Nije uvek bilo tako. Nekad se znalo ko su srpski prijatelji, a ko neprijatelji. Diplomatija je ovde ključna.

jelena lošić

pre 6 godina

žestoko me razočara francuska. nekad su bili naši prijatelji...

drinko

pre 6 godina

treba im vraćati istom merom. to je jedini jezik koji razumeju. šta bi bilo da srbija nije osudila napadače na tatona? samo pitam.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija