• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2017

15:08

OVO SU ČETIRI TAČKE SRAMNE ODLUKE SUDA U KOLMARU! Četvrta je apsolutno SKANDALOZNA!

Politika

OVO SU ČETIRI TAČKE SRAMNE ODLUKE SUDA U KOLMARU! Četvrta je apsolutno SKANDALOZNA!

Podeli vest

U obrazloženju odluke francuskog suda navedene su četiri tačke kojima se sud rukovodio u odluci da ne izruči Ramuša Haradinaja Srbiji, a saopštio ih je na pres konferenciji premijer Aleksandar Vučić

 

Ovo je besramno obrazloženje francuskog suda:

1. Sud konstatuje da su u razmotranju zahteva od 6.1. 2017. ispunjeni svi uslovi, što znači da je Srbija dostavila dokumenta potrebna za taj slučaj

2. Odbacuje se podnesak od 1. marta 2017. države podnosioca, tražen inače da bi se proverilo da li Srbija ima nove činjenice i iskaze, a ne samo one koje su već uzete u razmatranje prilikom presuđivanja Haškog ad hok tribunala.

3. Ramuš Haradinaj nije saglasan da bude izručen

4. Sud je utvrdio da izručenje Ramuša Haradinaja podnosiocu zahteva može da ima izuzetno teške posledice po njega.

Premijer je istakao da je ključna 4. tačka, koja je, kako je naveo sramna, protivpravna, apsolutno nepravična i pre svega politička.

VUČIĆ: Da nije žalosno bilo bi smešno - oslobodili Haradinaja jer bi mu izručenje Srbiji teško palo!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 6 godina

Ne razumem zasto to ne odradimo lepo kao sto je Izrael odradio sa nacistima. Prebacimo preko zelene grane na kosovo par agenata i lepo ubijemo ili kidnapujemo haradinaja i ostale! Idealno bi bilo kidnapovati ga i onda uhapsiti u Srbiji.

rade

pre 6 godina

dali su manje teske posledice po njih imale njegove zrtve !!! ili su nase zrtve kolateralna steta svetskih politicara

aca

pre 6 godina

Pa naravno da može da ima teške posledice po njega, metak u čelo i da očistimo onaj šiptarski šljam sa juga Srbije.

Ljubo

pre 6 godina

E ,Bojane ljudino ,ima jedna rec sa cetiri slova ,lako je izgovoriti,ali je tesko imati ....da smo cistili ,nebi bili pocisceni ,stradasmo pod Hristom kao niko ludi...

perica

pre 6 godina

Bravo Bojane istog sam misljenja ! Nisam "agent" ali bi posle ovoga prihvatio zafatak ! Po toj cetvrtoj tacki ja razumem da sud francuske stiti klempavog koljaca !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija