• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vebtribun/Prva TV

27.04.2017

16:14

ŠOKANTNO! SUD PRVO ODLUČIO DA HARADINAJA IZRUČI SRBIJI, PA ZA 10 MINUTA PROMENIO ODLUKU: Ko je prisilio sudije da oslobode zlikovca?

Politika

ŠOKANTNO! SUD PRVO ODLUČIO DA HARADINAJA IZRUČI SRBIJI, PA ZA 10 MINUTA PROMENIO ODLUKU: Ko je prisilio sudije da oslobode zlikovca?

Podeli vest

Bivši vođa OVK Ramuš Haradinaj oslobođen je na osnovu preinačene odluke po kojoj je trebalo da bude izručen Srbiji, tvrdi Vebtribun pozivajući se na saznanja Prve TV

Vest o prvobitnoj odluci i preinačenju jutros se pojavila na sajtu "Juronjuza", da bi zatim bila povučena.

Osim toga, britanska agencija Rojters prvo je pod oznakom hitno javila da je sud odlučio da Haradinaja izruči Srbiji.

Odluka je obrazložena time da bi posledice izručenja bile veoma teške po Ramuša Haradinaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 6 godina

\"Teske po njega\" pa ni jedna oduka suda nije laka za kriminalca.

Grof Vronski

pre 6 godina

Misliš li da mu i oslobađajuća presuda "pada" teško ? Zgazi dete na pešačkom prelazu, tata mu mudonja, koji povuče veze, sud ga oslobodi ili odreže nesrazmerno malu kaznu, a on sedne, pa se rasplače ? Nešto mi tu ne štima !?

zoran

pre 6 godina

STA SU CEKALI TOLIKO NEGO O ODLUCI KOLIKO UZETI I KO DA PODELI NOVAC.I KD SU JAVILI DA J KNTA LEGLA OSLOBODILIGA.PAR NEZN ZA SRMOTU,NEGO KO PRE JE UGRABI.PRIMITIVIZAM NAPREDUJE SVAKOG DANA I NA KRAJU NAJ PRIMITIVNIJI OSVOJIC SVET.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija