• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić - M. Dobromirović

27.04.2017

22:45

PRLJAVI KEŠ ZA VELIKU ALBANIJU! Pacoli kupuje jug Srbije sa 250.000.000 evra!

Politika

PRLJAVI KEŠ ZA VELIKU ALBANIJU! Pacoli kupuje jug Srbije sa 250.000.000 evra!

Podeli vest

Najbogatiji Albanac, milijarder Bedžet Pacoli dao ogroman novac kojim će ekstremisti na jugu Srbije, u Preševu, Bujanovcu, Medveđi, ali i u Vranju, Leskovcu i Nišu kupovati zemlju, nekretnine i firme. Kupovine će ići preko posrednika, ofšor kompanija i potkupljenih Srba!

Najbogatiji Albanac, milijarder Bedžet Pacoli spremio je čak 250 miliona evra u kešu kojim će šiptarski ekstremisti na jugu Srbije u narednim mesecima kupovati zemljište, nekretnine i firme! To je samo prva faza u pokušaju realizacije zločinačkog projekta 'velike Albanije', upozorava se u izveštaju srpskih bezbednosnih službi koji je nedavno dostavljen državnom vrhu.

Ideja Prištine i Tirane, stoji u izveštaju u koji je Informer imao uvid, jeste da Albanci preuzmu što više kuća, stanova, firmi i zemljišta u Preševu, Bujanovcu, Medveđi, ali i u Vranju, Leskovcu i Nišu! Kako bi sakrili svoje tragove, isplate šiptarskih ekstremista odvijaće se preko posrednika, advokata, ofšor kompanija, ali i potkupljenih Srba!

Na taj način, kažu upućeni, Albanci planiraju da "ekonomski i katastarski okupiraju jug Srbije"!

ERDOGAN SPREMA RAMU I TAČIJA ZA RAT! Udruženi Turci i Šiptari hoće Veliku Albaniju, Pacoli daje milione za oružje!

Mafijaške pare

Ovaj proces odvija se paralelno sa kupovinom ogromne količine oružja i opremanjem specijalaca u Albaniji i na Kosovu, što takođe finansira Bedžet Pacoli.

Beta

Ruski ambasador: Prete mi u Tirani!

Ruski ambasador u Albaniji Aleksandar Karpušin obavestio je tamošnje vlasti da se u Tirani oseća "ugroženo". Kako javlja TV Vižn plus, Karpušin tvrdi da je pre dve nedelje dobio pretnje od islamista sa Kosova i iz Makedonije.
Moskva zbog toga planira da u Tiranu pošalje obaveštajne eksperte koji bi ispitali slučaj.

- Najmanje 250 miliona evra već je odvojeno za kupovinu imovine na jugu Srbije. Pacoli ne štedi na ovom projektu, koji oni predstavljaju kao "konačno albansko nacionalno ujedinjenje". Taj novac, naravno, neće ići direktno preko Albanaca, već preko posrednika, advokata, ofšor kompanija i potkupljenih Srba. Tako će ekstremisti pokušati da sakriju svoje tragove... Ideja im je da se kešom potpuno etnički očiste Preševo i Bujanovac, ali i da uđu Srbima u "meki trbuh" tako što će kupiti što više nekretnina i zemljišta u Vranju i Nišu! - prenosi naš sagovornik.

I dok juče niko od zvaničnika nije želeo zvanično da komentariše naša saznanja, lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović veruje da će Albanci svoj plan probati da realizuju preko posrednika.

Informer

mojugao

DUŠAN PROROKOVIĆ
ANALITIČAR

Turska trenutno nije u stanju da presudno utiče na bezbednosnu dinamiku u Kurdistanu, a kamoli na Kosovu. Možda to žele, ali nemaju resurse. Neki drugi centri moći pomažu Albancima.

- Oni već sad uveliko na taj način kupuju imanja, lokale, stanove... To rade direktno Albanci sa srpskim državljanstvom. Ovo je isti proces koji je sedamdesetih i osamdesetih godina rađen na Kosovu, kada su velikim parama stečenim kriminalom kupovali srpska imanja - upozorava Parović.

General Sreto Malinović kaže da nam "velika Albanija" decenijama stoji iznad glave kao Damoklov mač.
- Priču sada podgrejava međunarodni faktor u skladu sa svojim interesima, a prisutan je i snažan islamski faktor. Srbija mora biti jako oprezna. Treba pokazati mudrost u reakcijama, pogotovo u vezi s izručenjem Haradinaja. Postoji mogućnost da se taj slučaj iskoristi kao povod za početak sukoba - podvlači Malinović.

Jako opasan plan

Marija Đorić sa Instituta za političke studije smatra da je ovo jako opasan plan Albanaca po ceo region.
- Ideja "velike Albanije" može se realizovati jedino ratom. Ona direktno urušava teritorijalni integritet Srbije, Makedonije, Crne Gore i Grčke i lako može da dovede do rata širokih razmera... - zaključuje Đorićeva.

OTKRIVAMO, EVO KAKO RADI ŠIPTARSKA MAFIJA: Pacoli za OVU sliku platio čak 5.000.000 dolara!

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BB_Le

pre 6 godina

Није фер да прескоче Лесковац ?!

NK

pre 6 godina

ako mizernih 250 miliona moze da povredi Srbiju,..neka je onda povredi. Mislim,..dodjite napokon sebi. Ako je Srbija i Srpski narod toliko slab da ga povrede "pacolijevi" milioni, evolutivno treba i da pati

Zivko

pre 6 godina

I vrapci na grani znaju da Albanija i Kosovo sa parama od prodaje kokaina kupuju njihove lobiste i njihove prijatelje sirom EU i Zapada jer za njih $200 do$300 miliona dolara nisu velike pare jer oni to vrlo brzo obezbedjuju sa svojim tajkunima u cilju dobijanja od njih zasto su im dali novac.

Nina

pre 6 godina

Pa pogledajte tu trojicu na sta lice! Na sve lice samo ne na ljude. Pa cak I njihova odela kao da su ih od nekog ukrali. A nose ih kao da su prvi put obukli odelo. Po drzanju izgleda da im je Mesic kolovodja a ipaki ruka u dzepu sto govori da nije iskren prema njima i da nesto krije od njih. Zajednicko im je to sto su bili miljenici Hitlera, radili najprljavije stvari za njega, sto mrze Srbe, I sto se I dan danas hrane mrznjom. I takvi degenerici ce naci budale koje ce se boriti za njihove dzepove I da uvelicaju njihovo bogatstvo.

Marko

pre 6 godina

Nažalost u pravu su šiptari.Zašto da se gine kad bi mi za novac rođenu majku prodali.Iskusio sam to ratujući i u BiH i u Hrvatskoj.Najveći problem su nam bili naši šverceri i političari koje si mogao kupiti za jeftinu kurvu i boks cigareta.

Nikola

pre 6 godina

Mi smo zlo od naroda,i na kraju će dodji do niša.. tako je bilo i na kosovu 90 ih..znam kosovara koji prodao siptaru kuće i celo imanje.. kupio 3 stana u bg plac na avali i stan u bečićima...

Neko iz mase

pre 6 godina

U Srbiji treba OBAVEZNO uvesti provjeru porijekla novca prilikom kupovine nekretnina. Na ovaj nacin se takve stvari mogu efikasno izbjeci. To nije radjeno na Kosovu i svi vidimo sta se desilo i do cega je to dovelo. Glupo je da dva puta padnemo na istu foru.

Bruka

pre 6 godina

Jel to onaj sto sirom Srbije ima OMV pumpe,pa mi kupovinom goriva na tim pumpama direktno pomazemo siptare u njihovim ciljevima.

ivan

pre 6 godina

problem je sto ce srbijanci prihvatiti te pare. vranjanci lebanci i svi juzanci..jer takvi su Srbi izgleda.. lako podmitljivi, nikad nece nauciti sta znaci cast i gledanje slike malo sire nego sto je renutno zadovoljstvo!

Maki

pre 6 godina

Moj otac je prodao porodicnu kucu na jugu Srbije nekim Rumunima pre 20 godina. Ljudi uredno platili, mi smo pare potrosili. Hitno cu sada javiti celoj rodbini da se spremamo na oruzje i da idemo da se bijemo protiv tih Rumuna, koji su posteno platili pre 20 godina, jer su nam uzurpirali nase vekovno ognjiste i ne moze da se rasprodaje srpska zemlja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija