• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2017

21:11

(FOTO/VIDEO) DA NIJE TUŽNO BILO BI SMEŠNO! 'Spontani' protesti puni ludaka i pijanica!

Politika

(FOTO/VIDEO) DA NIJE TUŽNO BILO BI SMEŠNO! 'Spontani' protesti puni ludaka i pijanica!

Podeli vest

Takozvani spontani protesti u Beogradu, iza kojih stoji nezadovoljna opozicija zbog rezultata predsedničkih izbora na kojima je doživela debakl, dvadesetšestog dana pretvorili su se u cirkus!

Kako se može videti na fotografijama koje objavljujemo, šačica demonstranata i danas se skupila u centru Beograda, ali od zahteva na kojima navodno insistitaju, bitnije im je izgleda - pivo.

Informer

Međutim, ima i onih koji ne mogu da sakriju svoje rušilačke porive, pa su ispred Filozofskog fakulteta palili naš list, samo zato što pišemo istinu.

Informer

Pogledajte i video snimke:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Vi ste najbolji list i obozavam da vas citam,a sto se tice ovih nazovi propalih Sorosevih demonstranata to je toliko jadno i smesno da nije vredno komentara.\n

Uroš iz Banje

pre 6 godina

Tako im i treba. Hoće da ruše premijera, umesto da se bore protiv kapitalizma.

Dusan

pre 6 godina

Ti liberali bi majku rodjenu prodali zarad nekog interesa. Najgora sorta ljudi su liberali djavolje sluge ili bolje receno poslusni idioti.

Macedonian Worior

pre 6 godina

Ovako e pocelo i kod nas sa istim likovima iz "Sarene" platenici od sorosa ....

nikako razdvajati

pre 6 godina

a gde je barba posto vidim da je tu pivo.\n

Una Smakic

pre 6 godina

Smesno je koliko su ti njihovi "spontani" rituali u stvari organiyovani i namesteni.

pauna

pre 6 godina

vise snimatelja nego setaca.onu babu sa lutkama hitno na lecenje.molim komunalnu policiju da mi omoguci normalno funkcionisanje u mom lepom beogradu.pijanice na treznjenje .babe da cuvaju unucice.onog igraca u cirkus za klovna.e jankovicu glumis elitu,a stvaras nered i sa kim.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija