• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra

29.04.2017

13:28

SRBI PAŽNJA! Ameri bi da nas SPASU OD PUTINA!

Politika

SRBI PAŽNJA! Ameri bi da nas SPASU OD PUTINA!

Podeli vest

Američki senator iz republikanske partije Džon Mekejn, koji je poznat po svojoj rusofobiji, izneo je niz spornih tvrdnji. Po njegovom mišljenju, Balkan ne može bez pomoći Amerike da se odbrani od ekspanzije Ruske imperije, koju navodno želi da obnovi Vladimir Putin

Mekejn tvrdi da Rusija pojačava napore kako ni proširila svoj poguban uticaj na region i sprečila zemlje jugoistočne Evrope da same izaberu svoju budućnost, objavio je Vašington Post.

- Najfrapantniji primer je pokušaj prevrata u Crnoj Gori u oktobru prošle godine, iza kojeg je stajala Rusija - smatra Mekejn.

(FOTO) LUDO SE ZABAVLJALI! Senatori Džon Mekejn i Berni Sanders pravili blesave fotke na inauguraciji!

Po Mekejnovom mišljenju, zemlje jugoistočne Evrope same neće moći da se izbore i zato SAD mora da im pruži svu moguću pomoć.

SENATOR MEKEJN: Vučić nam je jasno rekao da Srbija neće u NATO, ali želi dobre odnose sa SAD!

Senator je pozvao visoke američke zvaničnike da češće posećuju zemlje jugoistočne Evrope i rekao da SAD mora da podrži želju balkanskih zemalja da se integrišu u organizacije kao što su NATO i EU. 

Po Mekejnovom mišljenju, to će Balkanu obezbediti mir i procvat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 6 godina

Tako su govorili i devedesete. Njima su govorili "napašće vas Srbi", nama su govorili "napašće vas Hrvati", i tako je započeo rat.

Rusija Majka

pre 6 godina

Pa nama je jedini spas u savezu sa Rusijom ne treba nama prijatelji koji su nam bobardovali zemlju koji su nam oteli Kosovo i Metohiju koji podrzavaju zlocince i ubice Albance sto bolje prijateljstvo sa Rusijom i da im se da baza u Nisu

nada

pre 6 godina

Oni bi da pomognu Balkanu ? Koji licemeri !!!!!!!!! Pa bas oni ne samo na Balkanu vec i u celom svetu izazivaju rat i haos ! Sve je vec vidjeno vratimo se samo par godina unazad - Matori Bus, njegov sin, Klinton,Obama i sta sada - da im poverujemo - ma Mars !!!!!!!!!!!! Generacije nam se radjaju bolesne od njihovih kasetnih bombi !!!!!!!!!!!!! Daleko im lepa kuca !!!!!!!!!!!!

Sargarepac

pre 6 godina

Nemoj ti da nas spasavas. Pre bih da nas Rusija spasi od zapada i Amerike..\n

NOVY

pre 6 godina

HVALA !!!! ali vi amerikanci ste najveće zlo ovoga sveta !!!!!

Miloš Obilić

pre 6 godina

Kako mi se čini , da je došlo vreme da razmišljaju o sopstvenom spasenju . Toliko direktnih pretnji od strane ozbiljnih zemalja kao što su Rusija , Kina ,... da bi trebalo da se dobro zamisle

Barbara Liry

pre 6 godina

Mekkejnove "Tvrdnje" nisu "sporne". One su gomila tendenccioznih lazi.

Mile

pre 6 godina

Verovacu mu kad pobije one koji su bombardovali Srbiju. Za sada mislim da je lazov i propalica namerna da mi nanese tesko zlo.

RINGISPIL

pre 6 godina

Nece vama Rusi srusiti imperiju srusice je vasi miljenici siftari i to bas u MAKEDINIJI.

Vrtlar

pre 6 godina

Сви су ми са запада одвратни али овај понајвише! Има неку шућ-мућ фацу.

Dragan

pre 6 godina

Ovaj pečeni na slici mi je odavno sumnjiv. Nije mi jasno kako je uspio pobjeći Vijetnamcima sa ražnja.

vlada

pre 6 godina

Mi i nećemo da nas vi spašavate, jer smo osetili tu "brigu" i 1945 i 1999. godine! O ljudskim žrtvama, ogromnoj materijalnoj šteti, o lažnoj podršci, otimanju teritorije, huškanju na unutrašnje nemire i podstrekivanje čarki u neposrednom okruženju da se i ne govori! Srbima NE SMETA Ruska imperija, čak je i pozdravlja, a vi će te uvek biti - okupatori!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija