• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.04.2017

23:12

DAČIĆ OTVORENO: Mogli bismo da uhapsimo Musliua - ALI TO BI IZAZVALO DODATNU ŠTETU!

Politika

DAČIĆ OTVORENO: Mogli bismo da uhapsimo Musliua - ALI TO BI IZAZVALO DODATNU ŠTETU!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi država mogla da uhapsi Jonuza Musliua zbog pretnji, ali da to ipak nije pametno, jer može da izazove dodatnu štetu


Dačić je za praznično izdanje dnevnog lista "Blic" rekao da bi za ono što Musliu govori u svakoj zemlji dobio poziv tužioca.
 

 

- Ali pošto premijer (Aleksandar Vučić) stalno ističe da vodi računa da svojim reakcijama ne napravi dodatnu štetu ili od Muslija žrtvu, to je jedini razlog zašto se to ovde ne čini. I to nije odraz naše slabosti, već snage i mudrosti da kontrolišemo situaciju - kazao je ministar.

 

 


Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Jonuz Musliu izjavio je pre tri dana da je Preševska dolina teritorija "koja traži oslobodjenje", kao i da je njegov predsednik Edi Rama a ne Aleksandar Vučić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slave

pre 6 godina

Ovaj Musliu poziva na rusenje ustavnog poretka Srbije, Zukorlic zida zgrade bez dozvola i za sve je opravdanje da ce to izazvati dodatne probleme ako drzava reaguje. Izgleda da u Srbiji samo Srbin moze da nagrabusi. Uz svo razumevanje, mislim da to nije posteno.

Vuk

pre 6 godina

Cutati u svojoj zemlji,sta dozvoljavate i kome,i zasto precutno idete po svaku cenu sa svima kompromis,pa nije valjda da i ako sprovodimo zakon u svojoj zemlji da nas to moze uvesti u ratno stanje,sta dalje da cekamo da se desi ?

Nemanja

pre 6 godina

Bas zbog ovoga se nama to i desava. Kad su Siptari govorili da ce Kosovo biti republika ja im se smejao a evo sada i drzavu dobili. Kada bi nasa drzava redom hapsila za separatizam sve bi drugacije bilo.

Politiko mrzac

pre 6 godina

Nije to ni racionalno ni mudro. To je slabost države da se nosi sa ektremizmom. Da je Tito živ on bi u roku odmah bio na Golom otoku.

Comija

pre 6 godina

Ako je kriv ,u aps....ZAKON MORA BITI IZNAD SVIH !!!!

Dusan

pre 6 godina

Dacicu sta ce biti kada pocne da laju 10 muslija u 10 opstina .?

Valencijanac

pre 6 godina

Pošaljite mu LEGIJU na razgovore oko velike albanije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17