• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2017

15:40

ZORANA OPET ŠURUJE SA ŽUTIMA! Dojavila CIA TV N1, Blicu i B92 da je Zoran Babić postavljen za v.d. direktora "Koridora Srbije"!

Politika

ZORANA OPET ŠURUJE SA ŽUTIMA! Dojavila CIA TV N1, Blicu i B92 da je Zoran Babić postavljen za v.d. direktora "Koridora Srbije"!

Podeli vest

Potrpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ponovo šuruje sa žutima. Ona je jutros lično dojavila žutim medijima Blicu, B92 i CIA TV N1 da je za v.d. direktora "Koridora Srbije" postavljen funkcioner SNS Zoran Babić, sa ciljem da se protiv njega i SNS povede negativna kampanja

 

Mihajlovićeva je lično jutros, ne čekajući zvanično saopštenje Vlade Srbije, tajno dojavila vest o imenovanju Babića medijima poput Blica, B92 i CIA TV N1.

Njena ambicija je očigledno bila da ovi mediji pokrenu lavinu negativnih reakcija na imenovanje Babića.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Zorana Mihajlović "radi o glavi" Vladi Srbije i Srpskoj naprednoj stranci.

Kako nezvanično saznajemo Zorana Mihajlović je na sednici Vlade Srbije glasala protiv imenovanja Zorana Babića za v.d. dirtektora "Koridora Srbije".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zemunac

pre 6 godina

Pa vreme je da gospodza konacno dobije \"zahvalnicu\" od onih kojima konstantno zabija noz u ledja duze vreme.\nU to ime!\n

Žarko

pre 6 godina

definitivno, ovu \"dostavljacicu podataka\" treba izbrisati iz spiska clanova sns\n

Mire

pre 6 godina

Od nje vise nista ne moze da nas zacudi. Uostalom glasala je i za genocid u Srebrenici.

pauna

pre 6 godina

prva ljubav zaborava nema .zar ste zaboravila da je gospodja preletela izG-17 plus.

Dragan

pre 6 godina

Zorana Mihalovic je jedini ministar koji vredi, a pljujete po njemu. Da se predstavim: Jedan od oih 50% koji ne glasaju.n

vlada

pre 6 godina

....šta je tu čudno - pa ona je američki "čovek"!

vev

pre 6 godina

Napolje iz vlade, ako niko nesme da je izbaci, kolektivna ostavka svih, pa na izbora.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija