• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2017

12:16

(VIDEO) VUČIĆ ODBRUSIO VOKERU: Hoćeš veliku Albaniju... Da li nam to pretiš? E pa nemoj više da nam pretiš!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ ODBRUSIO VOKERU: Hoćeš veliku Albaniju... Da li nam to pretiš? E pa nemoj više da nam pretiš!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom najnovijih izjava bivšeg šefa OEBS na Kosovu Vilijama Vokera, da ceo svet sada ima "dokaze na tacni" da je reč o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje tog projekta "Velike Albanije" na KiM

- Na stranu što je saradivao sa Albanijom, na stranu što se angažovao od američke obaveštajne agencije. Je li moguće da se ti, čoveče koji si nam govorio da si neutralan i objektivan, danas zalažeš za Veliku Albaniju? Još kažeš da imaš rešenje! Da li nam to opet pretiš? Nemoj više da nam pretiš! - rekao je Vučić.

Bivši šef verifikacione misije OEBS na KiM Voker je juče izjavio da ima projekat za "ujedinjenje Albanaca u Albaniji, na Kosovu ali i u dijaspori."

- Srbija će na svakom mestu i na svakom nivou iznositi ovaj krunski dokaz da Vokeru nikada nije bio cilj zaštita ljudskih prava na KiM već borba protiv Srbije i stvaranje "Velike Albanije“ - istakao je Vučić za Sputnjik i dodao da je "Ovo važna vest koju ne bi trebalo propratiti samo na dnevno političkom nivou"

- O ovoj Vokerovoj poruci ćemo tek da razgovaramo. I to na svim nivoima u Evropi i u svetu. Nije Vilijam Voker tek tako nešto izgovorio. On je poručio da ima projekat, da ima plan za ujedinjenje Albanije, Kosova i takozvane albanske dijaspore. Dakle, de fakto, ima plan za stvaranje "Velike Albanije'' - rekao je on

Premijer i izabrani predsednik objašnjava i zašto je baš Vokerova poruka, posle višednevnih priča o "Velikoj Albaniji“, važna vest.

- Čini mi se da na te poruke dosada nismo obraćali dovoljno pažnje, ali obratićemo! Vilijem Voker je bio neko koje predstavljao ''nezavisnu i objektivnu misiju'' OEBS, ili su nas makar ubedivali u to.

Vučić je u vezi sa Vokerovim delovanjem podestio da je "slucaj Račak“ bio fabrikovan i da je poslužio kao razlog za veliki sukob.

- To je bio razlog, to je bio povod za rat. Sve je krenulo od laži Vilijema Vokera. To je taj čovek koji danas otvoreno pokazuje da je on u stvari velikoalbanski lobista. To je isti čovek zbog koga su sproveli agresiju na Republiku Srbiju. To je isti čovek! To je taj čovek koji se sada zalaže za ''Veliku Albaniju'' i to otvoreno kaže. On to više i ne krije - zaključio je Vučić.

On ukazuje i da su bivšeg finskog predsednika Martija Ahtisarija dovodili kao međunarodnog posrednika koji je trebalo da bude nezavistan, koji je trebalo da ponudi nešto što je objektivan plan za rešenje problema izmedu Srba i Albanaca, a danas je i on u albanskom timu Prištine.

 

 

To nam govori, napominje Vučić da je sve od početka bilo usmereno, ne protiv Slobodana Miloševića ili ne svakako samo protiv njega, već pre svega protiv Srbije.

Sad za to imamo krunske dokaze. Sad to više nije pisanje naše štampe. Sad to nije pitanje da li to neko od nas misli. Oni su sami te dokaze ponudili, pružili ih celom svetu kao na tacni, dodaje on.

- Pa da li sve ovo treba da znači da sutra opet treba da verujemo u nekakve tobože objektivne medunarodne organizacije ciji će predstavnici na najdirektniji i najflagrantniji nacin da se zalažu za „Veliku Albaniju"? - upitao je Vučić i podsetio da su "njihovi izveštaji bili casus belli za rat. Za najdirektniji napad na Republiku Srbiju."

Vučić ne misli da će Srbija uskoro moći da vrati stvari unazad niti da natera Ameriku ni 23 zemlje Evropske unije da povuku priznanje Kosova, ali velika diplomatska borba se nastavlja.

- Borićemo se! Oni su i dalje svi zajedno. Mnogo snažniji nego mi. Ponosan sam na činjenicu da je sada svakome u svetu jasno na čijoj strani je moral. Ne zaboravite, ne postoji ništa važnije od toga. Uveren sam da će dobar deo ljudi početi da razumeva šta se dogodilo. Pa makar da to imamo za budućnost. Pa makar da uvek možemo da govorimo kako i na koji način i zbog čega je napadnuta naša zemlja - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 6 godina

Mi smo tu da albanci nikada ne naprave veliku Albaniju. Moze da lobira za njih ko zeli to se nece desiti.

Ja BL

pre 6 godina

Treba njega sad lijepo tužiti, za laži, manipulacije, izvrtanje istine, vršenje pritiska na vještake, prijetnje, neprofesionalnost, pa da mu lijepo uzmemo pare koje su mu dali šiptari.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kada vidim te metuzaleme Ahtisarija , Olbrajtovu i Vokera....žalim što eutanazija nije opte prihvaćena...!!

Nesa

pre 6 godina

Bolje neka pazi sta prica taj matori jarac. Ne bojimo se mi ni albanaca a ni amerikanaca.

Mirko Oro

pre 6 godina

Nesa; Može on da priča šta god hopće a o Velikoj Albanoji može samo da sanja.

VUCICU KRALJU

pre 6 godina

Jedini koji ima hrabrost da ovom zlu stane nogom za vrat. Ziveo Vucic zivela Srbija!\n

Mile

pre 6 godina

Zivimo kao da ce biti vecni mir. Ali se soremajmo za rat koji nam namecu i koji je poceo. Zato Srbijo preduzimaj hitne i konkretne mere. B R A N I S E!!!!!!!!

Olivera

pre 6 godina

Neka je odbrusio Vučić, Vokeru pa nije ovo više država sa slabim liderima!

boris

pre 6 godina

Nadam se da ce Velika Albanija ostati samo pusti san...

Ivana

pre 6 godina

Srbija nikada nece dozvoliti da se projekat Velike Albanije ostvari jer se Srbija uvek borila protiv agresora i nepravde.

Marko

pre 6 godina

Matori konj neka pazi sta prica jer svi znamo da albanci placaju za usluge krvavim novcem.

Sanja

pre 6 godina

Sada je valjda svima jasno zasto je Srbija potrebna stabilna i jedinstvena vlast, jer samo tako mozemo odgovoriti na sve vece izazove povodom nase juzne pokrajine ali i napretka Srbije.

zlatko

pre 6 godina

Jasno je bilo svima nama koji su pratili dogadjaje i ucestvovali u tom sukobu da je Voker albanski lobista i da svih ovih goduna on drzi njihovu stranu. Jedna stvar treba da se razjasni danas posle svih ovih godina a to je, da se sazna ko je naredio policijskoj jedinici koja je ostala da obezbedjuje tela ubijenih terorista i sam Racaka , da napusti polozaj i time da mogucnost Vokeru za isceniranje masakra a kao posledicu toga i kasnije bombardovanje Srbije. \nDa ne bude zabune, nas bi bombardovali i bez Racka, ali dajte da vidimo ko je taj koji je isao na ruku i teroristima i fasistima olicenim u Nato snagamani belosvetskoj buljumenti.\n

Djole

pre 6 godina

Srbija je vidno ojacala, sada necemo cutati i gledati sta nam radite!

Pavle

pre 6 godina

Bravo Vule! Ja stalno govorio ali nisu hteli da objave: Mora da se napravi konacni obracun, u ekonomiji, bilans. Hteli mi ili ne. Ali se nadajmo da ga nece biti(al se sve nesto mislim...)

lenka

pre 6 godina

To sto nas je proslost naucila da se zalazemo za mir ne znaci da cemo toleristati necije gluposti.

Vitez

pre 6 godina

Zar je taj skot i dalje ziv??? Bice mi izuzetno krivo ako ga Gospod pred sebe postavi brzo... bilo bi pravedno da to bude dugo, polako i bolno uzimanje duse iz skotove ljusture...\n

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Na ovu izjavu Vučića, očekujem da se na forumima pojedinih medija, posebno onom na B92 , "Danas"-u i "N1" oglasi srpska vajna, jadna "intelektualna elita" i da javno iznese podršku ovom neverovatnom "humanitarcu"?! Ako neko misli da se varam neka "protrči" na stranicama ovih portala i videće da tamo nije moguće objaviti nijedan afirmativni komentar koji se odnosi na Srbiju, Srbe, Vučića, Dačića ili bilo kog Srbina koji se drznuo da pokaže makar minimum patriotizma i podrži svoju državu i njene političare. Ta "elita" je toliko bolesna, toliko zaražena mržnjom, da je u stanju da, zbog bilo kog političara iz aktuelne vladajuće garniture, "udavi" Srbiju. To je VELIKO ZLO u ovom narodu protiv koga se prioritetno treba boriti.

Predrag

pre 6 godina

Voker je pun mržnje prema Srbima. To je jedan mali zao čovek koji je samo dno evolucije ljudskoga roda.

Nina

pre 6 godina

Vidim da ne mogu oni lako varati Vucica I vladu. Ali nisu mogli da prevare ni Milosevica I tadasnju vladu. Zato su direktno prekrsili sve sto se moglo prekrsiti I namestili toga Vokera da urlicuci laze kako su Srbi pobili civile. Taj Voker nebi znao sta je to moral. Takavo stvorenje nema savest niti on moze da voli te Siptare. Njemu je vazno da dobije pare I da se njegovi fizicki nagoni zadovolje I to je to. Znate, gore od bilo koje zivotinje.

Milica

pre 6 godina

Albanska pudlica, miš izobličenog zdravog razuma i percepcije.

Ružica

pre 6 godina

Bolje da nam niko ne preti jer tada se naljutimo. Srećom, svi se sada polako otkrivaju i strani i domaći plaćenici i lobisti velike Albanije.

Nikola

pre 6 godina

Jos da sve ovo sto AV porucuje cuje bilo ko u inostranstvu bilo bi lepo ovako samo sluzi za dnevno politicke svrhe

Saša

pre 6 godina

Mogu da prete koliko hoće sada svi vide da je on Albanski lobista ali nećemo im dozvoliti da formiraju veliku Albaniju na teritoriji Srbije.

Sasa

pre 6 godina

Ma.nigde im mi.necemo dozvoliti ni u makedoniju na primer...

branko1

pre 6 godina

Nisu dovoljne samo reči upozorenja za te zapadne ološe.Prikupiti dokaze I podneti tužbe protiv tih raznoraznih Vokera,Olbrajtove,Ahtisarija,francuskog pravosuđa,Haškog suda, .....zbog zlodela I zločina nad srpskim narodom.Ako ne može to sa zapadnim "prijateljima",onda zajedno sa Rusijom..Ali da konačno rasčistimo ko su oni a ko smo mi.

Ivanitza

pre 6 godina

I treba se reći tako javno i direktno!Treba im se skrenuti pažnja da mi sve znamo!Ne može se tek tako lobirati za Albaniju a sprovodiš mirovnu misiju negde!Voker Srbomrzac!

Darko

pre 6 godina

Voker je prljavo djubre kome treba stati na put. Dosta je takav šljam uništavao ovu zemlju... Što je najgore, imali su saveznike u nekadašnjoj srpskoj vlasti (čitaj: DOS bagra)... Nema više, STOP neprijateljima!

ZNastasic1

pre 6 godina

Srbija je sada jaka i stabilna i uspeće da se izbori za svoj status u borbi s Vokerom i njegovim teroristima koji planiraju da prave haos na balkanu.

Boban

pre 6 godina

Pa već smo navikli od Albanskih pudlica i lobista da prete i možemo da im poručimo da se nismo uplašili i da ćemo se i dalje boriti protiv ideje Velike Albanije.

Vladimir

pre 6 godina

Па ничег новог ту нема, све је то знао, а и говорио је и Милишевић.

arsa

pre 6 godina

Ovime je Voker prakticno priznao da je zloupotrebio svoj polozaj u misiji i izmislio razlog za bombardovanje Srbije a sve u cilju projekta velike Albanije.Ovime bi trebalo da se pozabavi i tuzilastvo jer imamo na tacni dokaz da su Voker, Olbrajtova i Ahtisari zapravo siptarski lobisti i placenici.

Vrscanka

pre 6 godina

Mi smo i onda znali ko je Voker a sad ceo svet vidi ko je on i kakva mu je uloga bila.

Car

pre 6 godina

Na jednom pogrebnom spomeniku pise:"Ovde lezi onaj koji je bio u pravu". Pravo,moral,istina su reci koje zapadnjacima nista ne znace ili su im nepoznate.Sa bagrom se mora razgovarati na njihovom jeziku,njihovim metodama.

Penzioner

pre 6 godina

BRAVO !!! Svaka rec na mestu i cista kao suza !!! Tako govori pravi patriota i iskren drzavnik !! Postovani izabrani predsednice i premijeru, Aleksandre Vucicu, da si nam zdrav i predvodio nas jos 100 godina !!!

Dejana NS

pre 6 godina

Sadasnja vlast nece nasesti na ove najnovije Vokerove provokacije.

hrandzo bg

pre 6 godina

Voker se navikao na prljavi novac albanske mafije...

Pinokio01

pre 6 godina

Vlast u Srbiji ne dozvoljava da joj bilo ko preti.

Gujda123

pre 6 godina

Verujem da ce se ceo Svet pobuniti protiv ove sulude ideje o stvaranju Velike Albanije.

Biljana

pre 6 godina

Krajnje je vreme da po pitanju projekta Velika Albanija" reaguju i Evropa i svet.Dok ne bude kasno.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Pošiziće Vili Voker jer sad Vučić ima džoker. Isplivala istina -"muljagu" otkrila, umislio Voki da je neka sila. Za obraz ne misli - lova mu je važna, nekadašnja rabota bila mu je laža. Šta će sada da izmisli obraz da opere al' Srbija misli da on samo s..s.. sebe gleda .

Miko

pre 6 godina

Moze on da preti koliko hoce ne plasimo ga se ni malo.

gals

pre 6 godina

Voker i Olbrajtova su imali najvise koristi od siptarske secesije...to se sad jasno pokazalo.

Damjan

pre 6 godina

E moj Vokeru, napokon si pokazao svoje pravo lice. Evo svete, sada vidite i neka je svima jasno šta je Voker radio i šta je stvarao sve ove godine i sada to radi - Veliku Albaniju. Stravično!

vejn

pre 6 godina

Mislim da su nepotrebne te polemike sa tom lesinom.

desanka

pre 6 godina

Srbiji niko vise ne moze da preti ili za bilo sta da je ucenjuje.

deftones

pre 6 godina

zbog ovakvih strada narod jedan tako jedan ovako i gine narod na pravdu boga sve politicare u gasnu komoru sve redom nije vazno odakle je

Petar

pre 6 godina

i sem toga sto smo dobili izjavu za Srpske medije koju niko u inostranstvu nije preneo sta dalje nista????

Mara

pre 6 godina

Odavno svi znamo da moralne nakaze vode svet i kao manijaci vrse teror na sve koji ne igraju kako oni sviraju,tim psihopatama se nazire kraj,proci ce kao Templari koje ja francuski kralj potamanio, kao Hitler jevreje a ako su oni sad privukli sebi i sve naciste i ubedili sebe da su NAD-FASISTI,grdno se varaju,skuplja se polako kriticna masa u svetu i kad dostigne svoj broj, bice muka i nevolja za sve te manijake i psihopate koji glume bogove,nece se sakriti po tunelima i jazbinama koje su sebi napravili jer ce ih narod pohvatati kao pacove,posto to i jesu.\n

Darko

pre 6 godina

Ne razumem, gospodin Vucic govori stalno oni. Ko su to oni? Jel mi to ne smemo da kazemo ko su to oni? A sto se ostalog tice, pa naravno rade nam sta hoce. Pljuju nas u lice. To sad rade otvoreno, prije su bar malo sminkali. Ova situacija se resava za dvadeset minuta. Ponudite braci Rusima i prijateljima kinezima izgradnju vojnih baza u Srbiji i gotovo. Ove dvije zemlje mogu drzati nas saku jada i da ne osjete da postojimo. Ali ne mi necemo, mi hocemo sa ovima koji nas pljuju, pa izvolite.

BgCar

pre 6 godina

I treba tako odgovoriti dokazanim neprijateljima Srbije !!!

jelenalela

pre 6 godina

Šiptarski plaćenik neće uspeti da ostvari povereni zadatak iz Tirane.

Jelena

pre 6 godina

Konacno da neko reaguje na pretnje..Vucicu narod je uz vas, ne dajte im nase Kosovo.

Sanja

pre 6 godina

Vucic nece dozvoliti da nam uzmu nijedan deo teritorije Srbije.

Dusan

pre 6 godina

Davno sam ja rekao, podici cemo mi Slobi spomenik kad tad sve polako izlazi na vidjelo.On je jedino bio kriv zato sto je bio Srbin.

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Maske su pale. Strpljiva i stabilna spoljna politika Srbije, doprinela je da bude razotkriven scenario koji se godinama već priprema ali izgleda da im je „iscurilo“ vreme posvećeno za strpljenje. Uslovljavali su nas sa pregovorima i očekivali su da će Srbija izgubiti strpljenje u Briselskim pregovorima, te da će pokleknuti. Sada kada su oni izgubili strpljenje EU je zaćutala, a progovorio je Vilijem Voker, dok se spremaju Ahtisari i Olbrajtova.

Bole

pre 6 godina

Jakog lobistu su našli Šiptari. Ovaj ne može da podnese da je za penziju, pa našao njih da levati. Ti bolesni umovi i izazivaju rat.

Kondor

pre 6 godina

KiM je srpska svetinja , do poslednjeg našeg daha tako će i ostati , a ovaj vampir neka smo kopa rupe, zatrpaće i sebe u nekoj šiptarskoj rupi !!!

mala

pre 6 godina

Sve to sa Kosovom je bila zamisao zapada i u tome su svi oni ucestvovali, a bojim se da jos uvek ucestvuju.

mala

pre 6 godina

Videlo se od pocetka da je Voker albanski placenik i na cijoj je strani.

Sargarepac

pre 6 godina

VoKeru (ladno: Vo i KER), naoravicemo mi tebi minijaturnu albaniju i bice 100m kvadratnih, taman toliko da mozemo tebe da lovimo seljace bolesni!\n

RINGISPIL

pre 6 godina

Ovo sto im je pretsednik Vucic uradio se granici sa padom BERLINSKOG ZIDA. Od pocetka smo znali za jadac ali sada su MASKE pale a uskoro ce bivsi izaslanik UN za Kosovo Marti Ahtisari, bivsi predstavnik OEBSa Vilijam Voker i bivsa skretakrka nacisticke americke administracije ostati i BEZ GACA. CIA + NATO po strani znamo da je to zloglasna SS divizija 21 og veka. Posto su obmanuli celu planetu i bobmardovali suverenu zemlju bez ikakvih razloga sa lazno izmisljenim dogadjajima treba ih nazvati pravim imenima,oni su jednostavno NAJAMNICI mafijaskog Siftarskog NARKO KLANA i nisu predstavljali nikakve medjunarodne institucije. Treba ih optuziti jednako kao i sve mafijaske porodice od sicilije do njujorka. Bravo Vucicu.

Hole

pre 6 godina

O Velikoj Albaniji nema ni govora! Mogu samo da pricaju prazne price!

Death Row

pre 6 godina

Vucic brani interese Srbije i ne zeli vise da cuti i mislim da ce biti sve ostiriji u odogovorima prema onima koji nam zele zlo!

bojanis

pre 6 godina

zasto ovakvi matorci ne idu u penziju sta vise starac ima da se mesa u politiku zar su toliko phlepni postali ili mozda i ne smeju jer mozda ce sutra da ih otkriju sta su radili u proslosti

Tamara

pre 6 godina

Neverovatno je sta rade ti Albanci u paketu sa Vokerom.

Zoro

pre 6 godina

Dajte svi od 50 do 70 te godine zivota da odemo jedno popodne da resimo jednom to kosovo i ovako milioni evra idu svakog dana vestacki se odrzava pa nemozez tolike pare da placac da bi ziveo u svojoj zemlji da resimo to jednom zauvek pustite bre i Evropu i Ameriku i koje kakve govnare da se dug naplati i Kosovo vrati

istina

pre 6 godina

E jeste mu vucic odbrusio svaka cast covek se toliko uplasio

Radovan

pre 6 godina

Voker Aktisari Olbrajt sve su to kriminalci predvodjeni Klintonom Solanom i Blerom !Treba im Velika Albanija predvodjena narko dilerima?Treba ds plate ratnu materijalnu i miralnu odstetu Srbiji munimum 50 milijardi dolara?Sada su i priznali kako su to radili!Usrana ostarela Evropa i Kriminalna Amerika to treba da plate i da se izvine Srpskom narodu!

Hamza Šaljić

pre 6 godina

Ovaj matorac je bio glavni zagovornik stavranja projekta Velika Albanija i ta ga ideja ni sada nije napustila.

Radoslav

pre 6 godina

Sve isplivava na videlo! Traziti ratnu odstetu i izvinjenje!Clinton Bler Olbrajt Solana sve na sud i u zatbor! To je jedino miralno ispravno! Da nikom ne padne nspamet da tako poseze za oruzjem! Amerika i Evrppa da plate Srbiji 50 milijardi dolara ratnu odstetu!

Zivko

pre 6 godina

Vucicu-Genije 21-og veka za sve si u pravu ali srbi treba da znaju da je Taci sa svojim stranim i dmacim tajkunima i Vokerovim znanjem organizovao ubistva albanaca u Racku i da oni potkupljuju lobiste u EU,US i gde god to treba od novca dobijenog prodajom kokaina,oruzja,ljudi i to znaju i vrapci na grani,ali svi cute i uzimaju nod lobista novac a svi rade protiv Srbije.

vukota

pre 6 godina

MožeVoker da preti koliko hoće, Srbija neće nikada priznati nezavisno Kosovo.

Branko

pre 6 godina

Ta njihova velika Albanija moze samo da se smanji, samo neka nastave da provocirju.

Gagi

pre 6 godina

O Velikoj Albaniji nema ni govora! Mogu samo da pricaju prazne price!

matic milosav

pre 6 godina

vokeru ti si obicna dzukela ali nije srbija kao nekad sad je to druga jaka srbija na kojoj ces polomiti tvoje kvarne zube

BlueMoon95

pre 6 godina

Svako tu gura svoje interese. Sramotno je da Evropa ne preduzima ništa

JagodaK

pre 6 godina

Divim se gospodinu Vucicu sto im je do sada cutao,i na sve ispade odgovarao dostojanstveno ,smireno i hladne glave...samo reci pohvale za sve

Radovan

pre 6 godina

Znali smo mi to odmah! Zavera je jaka!Ovaj svet je usso u opasnu fazu licemerja pod americkim pokroviteljstva?Kriticna masa raste a onda ce se sve okrenuti!I propast!????Treba da Srbiji plate ratnu otstetu?Pod hitno!Zasto se cuti o tomme!Pa sada je jasno!

marko

pre 6 godina

SVE JE OVO DOBRO. Zlocinac se uvek vraca na mesto zlocina a masovni ubica uvek prizna na kraju. Karakteristika psihopate je da svet uvek sazna da je ON odgovoran za zlocine. To im je neka vrsta satisfakcije i ne mare za kaznu.

konstruktor

pre 6 godina

On je oduvek bio olos samo sto sad javno i priznaje.Treba ga tuziti i org.koju je zastupao OEBS pa naplatiti sve sto su unistili.Jedno 100 milijarde$,cirka.Proterati svu bagru iz zemlje,MMF,nevladine organizacije i ostalu gamad.

boro

pre 6 godina

još kad bi se mogao okupiti Drinski korpus VRS , ja bi bilo veselja , vidjeli bi šta stari majstori rade .

Aleksandar

pre 6 godina

37.motorizovana brigada ceka tvoj poziv SRBIJO.

Pero

pre 6 godina

Vucicu, oni iskusavaju tvoje strpljenje da vide gde ti je tacka pucanja. Izazivaju da pogresis pa da nas opet okrive za nesto i ponovo napadnu, tj. ponovo pomognu Albancima da dobiju ono sto zele a sto su masno platili. Zato, Vule, pazi sta govoris i radis. Ne dozvoli da te isprovociraju. Drzi se ocivanja mira. Uostalom, sve ti to znas, samo ne dozvoli da te isprovociraju.

zdravko logika

pre 6 godina

Voker je obican administrativni sluzbenik USA administracije, a takvih oni imaju na stotine hiljada razbacanih po svetu.Vucic se obraca njemu preko novina, koje on neceni ni procitati , a ne onima koji su ga poslali da to radi. U prevodu, nije ti kriv POLICAJAC koji ti naplati kaznu zbog ne upaljenih svetala leti na + 40 C vec ONI KOJI SU DONELI taj glupi zakon .

Aleksandar

pre 6 godina

Naslov ovoga moze se citati i kao ''ratovacemo opet''

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija