• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2017

18:59

DA LI MU VERUJETE?! Skot: SAD ne podržava veliku Albaniju, ni promenu granica!

Politika

DA LI MU VERUJETE?! Skot: SAD ne podržava veliku Albaniju, ni promenu granica!

Podeli vest

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je večeras da ne zna šta je govorio Vilijam Voker, ali da zna da američka vlada ne podržava "veliku Albaniju", niti promenu granica

- Gospodin Voker je privatno lice i može da govori šta hoće. Ne znam šta je tačno rekao, osim što sam čuo za komentare medija. Ono što znam jeste da se američka vlada zalaže za stabilnost u regionu - rekao je Skot novinarima u Beogradu.

 

 

Prema njegovim rečima, američka vlada ne podržava promenu granica, ne podržava ni "veliku Albaniju", ni "veliku Srbiju".

- Ona se zalaže za stabilnost i pomirenje među narodima u regionu - poručio je Skot.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milos rankovic

pre 6 godina

DOCE VAMA GLAVE SEVERNA KOREJA DACE BOG IMA DA VAS NEMA LAKO JE SA SRBIJOM A STO SE TICE SIPTARA VOLEO BI DA KRENE DA ZAVRSIMO SA NJIMA VISE NAJVISE DESET DANA BI NAM TREBALO

Radaše

pre 6 godina

Ne verujem ti ni malo pa da si veći skat nego skot.n

mutant

pre 6 godina

Ali morao je odmah reci da ne podrzava ni veliku Srbiju,pa kao mi smo isti ko siptari,**** neopevano.\n

dejan

pre 6 godina

ovaj njihov skot naivan ko francuska sobarica ocu reci ko francuske sudije.

Radovan

pre 6 godina

Ako sam gospodin Skot veruje u to sto govori činjrnice su protiv.Bombarfovanje Srbije je zlocin .zlocin koji se kaznjava i naplacuje !Ameri su stvorili OVK i Kosovo siptarsku drzavu sa narko mafijom !Rusili su Srpdke domove mostove ubijali ljude decu nevine stanovnike?To je zlocin za sud pravde?Clinton .Çlintonova Bler Solana matora Olbrajtova pravice Veliku Albaniju?

marko

pre 6 godina

Rekao je, amerika ne podrzva promenu granica a priznala kosovo. E ne da su glupi, vec ne znaju ni sta pricaju. Ili mozda ne podrzavaju promene sadasnjih granica jer su oteli deo srbije. A i to cemo da vidimo, nadam se uskoro. Dolar pada ove godine, zarista se povecavaju po svetu a srbiji savetujem da se naoruza sto pre i sto bolje. Trebace nam. Onaj ko misli da nece, bice razocaran. Takvih uljuljkanih mlakonja je prepuna srbija. Sve mora da se vrati u balans, ita 1999ta godina. Voker je kriminalni psihopata koji se vratio na mesto svog zlocina. Da on nama pozivi dugo, ziv i zdrav bio.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Исто су тако говорили док је Југославија била на "ракршћу"....Дању једно... А "ноћу"... сасвим другачије...и "испод жита"...оружјем и логистиком...И увек иза тога не стоји званично некакав Стејт Дипартмент...Не....Увек "некаква приватна" сумњива лица и отргнути Генерали - који званично са владом САД-е немају ништа... - ако "ствар" пропадне...!! А у ствари: ИСТИНА је...итекеко су умешани...ИТЕКАКО нам раде иза леђа... ИТЕКАКО лобирају и планирају ПРОМЕНУ ГРАНИЦА и стварање Велике Албаније...То је пројекат ЦИА-е и план...за ширење НАТО на ИСТОК ради освајања.... - СИБИРА...!!

vlada

pre 6 godina

....možda je neko i napisao, strašno je kad se neko pravi blesav, kao američki ambasador! Voker je samo stariji od tebe ali je u istoj misiji! Skote, možeš da "mažeš" političare ali srpski narod - nikada! UPAMTI!

Dragana

pre 6 godina

MA KAKO DA NE!!!! BAS MU VERUJEM!!!! KAD BI MI REKAO DA JE DANAS 10. MAJ MORALA BIH DA PROVERIM.....go.....a su to

Mile

pre 6 godina

Dela njegova su pokazala stvarane namere . Naravno da mu ne treba verovati . Nicija nije gorela do zore .

slađa

pre 6 godina

Verujem da sadašnja američka vlada podržava pomirenje u regionu, verujem da je ovakva izjava ambasadora ograda od "privatnog lica" Vokera. Verujem da je to otpad prethodnih administracija koji vršlja po regionu u želji da kapitalizuje svoje bolesne ideje u simbiozi sa prljavim podzemljem i korumpiranim političarima. A verujte i Vi da je nama dosta papazjanije koju su prethodnici napravili i ostavili, uz bezočne zločine, civilne žrtve i nepravde do granice apsurda, koje i dalje traju. Kraj! Otvorena je sezona lova na "privatna lica"!

petar

pre 6 godina

pa mozda kad bi seo golom guzicom na usijanu ringlu sporeta Smederevca .A ovako ni u ludilu

laza

pre 6 godina

Samo lud ili mentalno oboleo covek moze da veruje SKOTU!!!!!!!!!

KVISKO

pre 6 godina

Zlocinac Voker je kao sef OEBS-a na Kosovu i Metohije 1998/99 sprovodio naredbe direktno iz Vasingtona tako da Skote ne govoris istinu, Voker kao i Vasington su odgovorni za izmisljeni Racak i za genocid koji ste izvrsili nad Srbima bombardovanjem 1999.godine

lavica

pre 6 godina

Kaze ne podrzavaju Veliku Albaniju a ni Veliku Srbiju.Ko je govorio o Velikoj Srbiji?Naravno da ne verujem ovom SKOTU.Oni znaju sta sam danas rucala a da ne zna sta je rekao onaj drugi skot.

NOVYJOVY

pre 6 godina

gospodine SKOTE dali znate šta na SRPSKOM jeziku znač SKOT??? znači : Lažljivac Manipulator Prevarant i td. i td. g. SKOTE

Dusan

pre 6 godina

O ovom coveku govori njegovo ime ,pardon,prezime.\n

SARA

pre 6 godina

SAMO LUDAK MOZE SKOTU DA VERUJE.\nSKOT JE IPAK SKOT.\n

Dario

pre 6 godina

Radi Kajle na strani istine i pravde i vidjecemo da li si nam prijatelj, dokazi to i pokazi imaces prilike, srpski narod je velikodusan i mozda ti nekad i oprostimo samo to dokazi !

Dragan

pre 6 godina

Gdje god su se ameri umijeali iza njih je ostala krv i ubijanje. Gleda u kameru i laze, to su ameri

Nina

pre 6 godina

Odmah bez ikakvih dokaza i provokacija sravnjuje Srbe sa Siptarima. A Siptari I Alobanci svi otvoreno govore i planiraju veliku Albaniju. Zato mu ne veruje sta kaze. Sa time sto sravnjuje Srbe I Siptare pokusava da ublazi sta Siptari govore pa kao I vi ste takvi. E pa nije. Srbi nikad ne govore o velikoj Srbija ali kad I dodje do ujedinjenja Srpskih zemalja, ni od koga se nece otimati zemlja nego samo pripojiti svoje. A to je sasvim druga stvar.

Mirko

pre 6 godina

Dejane pogresio si, ne verujem ovom amerikanci

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija