• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/rts

16.05.2017

22:18

IVICA DAČIĆ O IZMIŠLJENOM MASAKRU U RAČKU: Vilijam Voker je kreator LAŽNOG MOTIVA I POVODA ZA BOMBARDOVANJE!

Politika

IVICA DAČIĆ O IZMIŠLJENOM MASAKRU U RAČKU: Vilijam Voker je kreator LAŽNOG MOTIVA I POVODA ZA BOMBARDOVANJE!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je očigledno da su laži dovele do intervencije međunarodne zajednice i bombardovanja Srbije 1999

- Postoji organizovana priča od formiranja Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) do legitimizacije njihovih ciljeva- kazao je Dačić za Radio-televiziju Srbije.

GENERAL GORAN RADOSAVLJEVIĆ GURI: Akcija MUP u Račku bila legalna antiteroristička operacija!

Šef srpske diplomatije je ocenio da je bivši šef verifikacione misije OEBS-a na Kosovu Vilijam Voker kreator lažnog motiva i povoda za bombardovanje, kao i da su laži u vezi sa dešavanjima u selu Račak samo poslužile tome da se opravda intervencija međunarodne zajednice. 

- Samo se čekao neki događaj da podstakne međunarodnu zajednicu da vojno interveniše. Tome je poslužio Račak...Ne kažem da međunarodna zajednica nije trebalo da obavi svoju ulogu, ali nije smela da laže- naveo je ministar spoljnih poslova. 

BEDNICI! VOKER NAMESTIO RAČAK ZA 14 MILIONA MARAKA: Pomogao mu američki diplomata Šon Barns!

On je podsetio da pregovori 1999. godine nisu vođeni u Briselu, već su međunarodne organizacije imale aktivnu ulogu na Kosovu. 

Šef srpske diplomatije ukazao je i na to da se u prošlosti dešavalo da se naknadno otkrije da "nije sve bilo baš tako", navodeći da je stiglo i zakasnelo priznanje da u Iraku nije postojalo oružje za masovno uništenje. 

- Račak nije dočekao da se istina objavi- kazao je Dačić. 

ISTINA O ULOZI ŠIPTARSKOG LOBISTE VOKERA U SLUČAJU RAČAK: Bivši premijer Šainović otkriva kada je počeo plan VELIKA ALBANIJA!

On je negirao navode o obezglavljenoj deci i ženama u tom kosovskom selu i istakao da tamo nisu stradali civili. 

- Nema žena i dece, nema masakra- tvrdi Dačić. 

On je naveo da niko ne spori da su poginuli ljudi, da je bilo žrtava, ali je ocenio da je o dešavanjima na Kosovu bilo i preterivanja poput navoda da je ubijeno 100.000 Albanaca, dok je i Crveni Krst potvrdio da je na Kosovu bilo oko 11.000 žrtava, uključujući i Srbe.


(VIDEO) VUČIĆ ODBRUSIO VOKERU: Hoćeš veliku Albaniju... Da li nam to pretiš? E pa nemoj više da nam pretiš!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bas lepa slika

pre 6 godina

Mile je u pravu, SPS je naslednik komunista, osnivac I temelj korupcije u Srbiji. Vucicu je teret koji ce ga potopiti ako ne bude vodio racuna o toj cinjenici.

Mile

pre 6 godina

Promeni ime. Nemoj da se krijes iza mene. Budi musko pa reci ko si. Inace da znas Racsk je montiran. I tu smo i mi naseli. Trebalo je sve pod hitno pobiti. A ne sa albanca na fino i posteno.

zoran

pre 6 godina

A tisi kao kometentan da ocenis dalije ili nije,Sta znas ti o borbama i sradanjima Srpskog i nesrpskog naroda na kosovu i metohiji,o velikim lazima daje Srpski narod genocidan dasmo masovne ubice dasmo cak i decu ubijali,Svisu siptari zadojeni mrznjom prema Srbima i Srbiji njihov san za republiku kosovo i veliku albaniju nije od juce,a pomaze im amerika zarad svoih interesa jer je kosovo bogato rudnim blagom koje Srbija nije htela da dozvoli neki sa strane iskoriscava rudno bogadstvo,a stose tice rata ce biti jos Srbija ce povratiti kosovo i metohiju milom ili silom

BorisDe

pre 6 godina

Za sada Dačić radi ok stvar samo mnogo priča o "EU" gde mi NEČEMO. Mi hočemo u Euroazijsku uniju. Srbija-Rusija-Kina-Belorusija pakt i slično. Batalite nas sa tom EU koja radi sa šiptarima i demonizuje nas i sa svih strana lobira protiv nas da nas pokore. EU je još uvek NATO, a mi nečemo 100% u terorističku organizaciju NATO. Zašto iči medju neprijatelje dok je recimo Vučić dočekan kao največi prijatelj medju PRIJATELJIMA. Opametite se. Euroazijska unija isto može da ulaže više nego od eu-sad unije, samo mora da se krene u punoj snazi a ne da zastajkujemo.

Nina

pre 6 godina

Pa nije to da su oni naknadno otkrivali da nije bio masakar u Racku I da nije bilo oruzja za masovno unistenje u Iraku. Oni su sve vreme to znali samo su lagali, LAGALI. Mozda to gospodin Dacic ne sme tako da kaze kao diplomata ali svi znamo I treba da se zna I za buducnost da su lagali. Jedan Australijanac, istrazitelj je rekao da nema oruzja za masovno unistenje u Iraku. Ne samo da su ga smenuli nego je dobio otkaz I unistena mu je karijera. Nigde nije mogao da dobije posao nego se sam kandidovao na politickim izborima i pobedio. Pisali ste nedavno da je Condoleezza Rice kazala da su isli da smaknu Sadama a ne zbog oruzja. Sve su lagali da bi "imali povod" da bombarduju ili okupiraju.

Zoran

pre 6 godina

Kad ce Dacic da odgovara za silne afere ukljucujuci i afera Potezica

milojica

pre 6 godina

dacic je marka za sve ostale politicare u srbiji, a moze da prica ko sta hoce.

milan

pre 6 godina

Dacic je i kao politicar i kao covek super. Narod bi ga ponovo birao kao i Vucica

xx

pre 6 godina

sada je ovaj pjetlic poceo da kukurice! pa kao da je Racak u Pakistanu pa nasi nisu znali sta je tamo bilo !? covek bi se zapitao : kako ga (ih) nije stid ali onda odmah skonta da ima posla sa izjebanim , potlacenim i potplacenim olosima i izdajnicima koji ni ne znaju sta je to stid. sad su se digli da kukuricu , kada su Rusi iznijeli dokaze i misice u javnost a 2 decenije nas ubedjujuj kako se kosovo mora dati i da nije vazno koliko mi mislimo da jeste.....u jebo im pas mater bednicku! kada ih vidimo krepale ili uhapsene to ce nam biti draze nego sto cemo vratiti Kosovo! Amin!

zoran miljkovic

pre 6 godina

НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ И ПЕВАЧ И ОЗБИЉАН ПОЛИТИЧАР.Мислим да је његово виђење политике превазиђено,засновано на истим принципима као и Милошевићево и такви више у свету не пролазе,треба млађи људи компететни,Дачић је симпатичан човек,али се траже велики људи,мислим да је вођу страх да их изнедри.

Mara

pre 6 godina

Na Racku se vidi koliko smo mi bili nesposoban narod da razotkrije manipulacije zapada u pojedinih nemoralnih i losih ljudi koji su prodali svoj obraz i cast za saku dolara.\n

Snezana

pre 6 godina

E Dcacicu politicaru, ovo sve izjave koje dajes u ovih poslednjih par dana mogao si da izneses jos mnogo, mnogo ranije. Zasto si cutao? SRAM TE BILO!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija