• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2017

20:31

SRPSKA JAVNOST U NEVERICI ZBOG SKOTOVOG NAPADA NA INFORMER: To nije diplomata, nego OHOLI, LJUTI SILNIK!

Politika

SRPSKA JAVNOST U NEVERICI ZBOG SKOTOVOG NAPADA NA INFORMER: To nije diplomata, nego OHOLI, LJUTI SILNIK!

Podeli vest

Povodom nezapamćenog incidenta koji je izazvao američki ambasador Kajl Skot nazvavši Informer ološem (?!), oglasili su se brojni političari, analitičari i kolege novinari sa jasnim stavom da je njegovo ponašanje za svaku osudu

Državni sekretar u Ministarstvu kulture Nino Brajović iznenađen je ovim potezom američkog ambasadora.

Tanjug

- Nismo navikli da ambasadori velikih zemalja tako govore o našim malim medijima, ali to je u poslednje vreme postao trend i u Americi - ističe Brajović.

 

 

Zamenica lidera SPS Slavica Đukić Dejanović kaže za Informer da je šokirana ovakvim istupom američkog ambasadora:

Beta

- Zaista sam iznenađena nediplomatskim vokabularom koji je koristio ambasador Skot, govoreći o vašom listu. Pa Informer je vrlo popularan među čitaocima i njegovo ponašanje je nedopustivo - kaže Đukanovićeva.

Vladimir Radomirović predsednik Udruženja novinara Srbije smatra da bi ambasador Skot kao predstavnik zemlje s dugom tradicijom novinarstva, trebalo da podržava raznolikosti medija i uvažava sve novinare:

A. Grbović

Kao predstavnik zemlje sa dugom tradicijom novinarstva, ambasador Skot bi trebalo da podržava raznolikosti medija i uvažava sve novinare. Svakako ne bi smeo da ih vređa. Nije primereno da se predstavnik najmoćnije države na svetu, tako obraća jednom malom listu u maloj zemlji.


Stanislava Pak, savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića ističe da ono što je uradio ambasador Skot, narušava ugled zemlje koju on predstavlja:

Tanjug

- Da nema Informera, građani Srbije ne bi bili objektivno i pravovremeno informisani. Ovo što je danas uradio ambasador SAD Kajl Skot, najblaže rečeno izlazi iz okvira diplomatske komunikacije i pre svega narušava ugled zemlje koju on predstavlja u Srbiji - rekla je Pak i dodala:
- Ne smem ni da zamislim šta bi se dogodilo kad bi naš ambasador u SAD, tako uvredio neke ugledne američke novine - zaključila je savetnica predsednika Srbije.

Miloš Jovanović, predsednik Demokratske stranke Srbije, kaže za Informer da je ovakvo ponašanje nedopustivo!

Žarko Radovančev

- Ovo je apsolutno nediplomatsko ponašanje predstavnika jedne strane zemlje koje je za svaku osudu! Ono pokazuje svu oholost jednog od predstavnika najvećih svetskih sila, iste one zemlje koja je izvršila agresiju 1999. godine i koja aktivno učestvuje u otimanju dela državne teritorije Srbije, našeg Kosova - kaže Jovanović.

Miroslav Parović, lider NSP, smatra da je strašno kad ovakve izjave dolaze od predstavnika države koja počiva na slobodi medija:

Tanjug

- Nedopustivo je da se bilo koji strani diplomata ponaša primitivno u državi domaćinu i da daje sebi za pravo da se bavi uređivačkom politikom medija. Posebno je strašno kada se radi o ambasadoru SAD, države koja počiva na slobodi govora i medija!

Ljiljana Smajlović, novinarka i doskorašnji predsednik udruženja novinara Srbije, takođe je šokirana izjavama Kajla Skota:

Tanjug

- Ambasador Skot predstavlja Sjedinjene Države. Iznenađena sam što zvuči kao da je to zaboravio. Diplomata se ne obraća tabloidu kao da i sam predstavlja tabloid, umesto najmoćnije nacije sveta - rekla je Smajlović. 

Dejan Vuk Stanković, analitičar, saglasan je da je gest Kajla Skota za svaku osudu: 

printscreen

- To je za svaku osudu! Ovo je gest koji pokazuje ljutnju američkog ambasadora. Skot je isuviše lično odreagovao, što nije preporuka za diplomatskog predstavnika, koji mora da bude objektivan i nepristrasan!

Stefan Stamenkovski, predsednik Zavetnika, smatra da Informer nije mogao da dobije veći kompliment: 

Beta

- Za vašu redakciju je veliko priznanje kada se na ovakav način američki ambasador ophodi prema vama. To je najbolji pokazatelj da je način vašeg izveštavanja u skladu sa državnim i nacionalnim interesima Srbije. Ponašanje Skota pokazuje da nisu uspeli da ispune zadatke svojih nalogodavaca, pa je kod njega primetna izvesna nervoza.

Vladimir Đukanovic, poslanik SNS se zapitao kako bi reagovale SAD kada bi naš ambasador u Vašingtonu rekao da je CNN ološ:

Informer

- Ovo je najbolji pokazatelj da dotična ličnost nije nikakav diplomata, već agitator pojedinih političkih opcija i finansijer iz senke navodnih nezavisnih medija. Nervozan zato što su mu investicije propale, našao je kao divljak da vredja one koje narod hoće da čita. Naša država bi trebalo prema dotičnom da postupi jednako kao što bi SAD reagovale kada bi ne daj Bože naš ambasador u Vašingtonu rekao da je CNN ološ.

srpskaliga.rs

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev najoštrije osuđuje izjavu američkog ambasadora Kajla Skota kojom je prostački napao Informer.

- Vređanjem Informera Skot je pokazao šta se podrazumeva pod medijskim slobodama na Zapadu. Pozivam Vladu da najoštrije reaguje i zaštiti srpske medije od ovakvih napada - rekao je Đurđev. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

Dzukelo od čoveka,odmah,jasno I glasno ,da si se javno izvinuo "Informeru",uzeo kofer I tutanj u tvoju zemlju.Skotino,tamo laj koliko hoćeš

Bucci

pre 6 godina

uuuuuaaaaaaa.....vratite one koji nas ne postuju,tamo odakle su dosli.....\n

RINGISPIL

pre 6 godina

Vecni neprijatelji Srpskog naroda su, fasizam, americka demokratija i evropski parlamentarizam. Zivela Srbija, zivela Rusija, zivela Kina. Kim Dzong Un je CAR, jedini covek na planeti koji cese jaja dok mu amerikanci drze pridike. Istinu treba govoriti uvek i svuda. Srbija je isuvise ozbiljna zemlja da bi se bavila ovako glupim ispadima demokrate kratke pameti.

Zvezdan

pre 6 godina

E sad Air Srbija... Beograd-Vasington non stop... I neokreci se... Cao kapbooooj\n

miša

pre 6 godina

Bitno je da su amerikanci i ameriški mediji "iskreni i pošteni"

nikola

pre 6 godina

Niko vise ne laze od americkih medija. Ziveo sam tamo... video i slusao sve lazi o Srbima i Srbiji... Pa da ne objasnjavam dalje.

Nina

pre 6 godina

Ne samo da lazu nego kad pisu/pricaju o recimo poturicama oni obavezno pricaju lose o Srbima. Pa cak I kad pricaju toboze pozitivno o Srbima I onda pricaju lazi protiv Srba. Posle toliko godina njihove medije nikako da vise prestanu da lazu na Srbe. Nemci su pobili ili odgovorni za desetine miliona zrtava I o njima nikad nisam cula ni priblizno stvari sto sam cula o Srbima.

Mile

pre 6 godina

Sve je jasno. Propale mu pare sto je dao na pidrivanje Srbije, pa sad mora da odgovara.

Kvisko

pre 6 godina

Ja mislio da je Skot skotina a ono od kauboja postade domorodac (divljak) iz prasume

DEDA RAKA

pre 6 godina

Ajd' da stavimo malo američku ološ na kantar : Vilijem-Bil Klinton, Hilari, Voker, Amanpur, V esli Klark....., da nabrajam ili je i ovo dovoljno. Istina je da ne postoji na Svetu kantar za Zapadnu OLOŠ! Kajli to ne voli - al' istina boli ! Naša "ološ" ne ubija decu po Svetu, a ameriška?

zoran

pre 6 godina

STA MOZES OCEKIVATI I OD AMI NESTO BOLJE,SIPTAR NEMA DIPLOMATSKO SKOLOVANJ PA I NEMOZE BITI DIPLMATA NGO OLOS

Zoran

pre 6 godina

Covek se ponasa u skladu sa znacenjem svog prezimena u nasem jeziku. Koga jos cudi ovakva bahatost?

S16

pre 6 godina

Sta bi bilo da srpski ambasador u Americi isto izjavi za CNN?

drasko

pre 6 godina

nista netreba da nas cudi...njemu samo ime govori sta je i ko je. Skot ili ti dzukele pa sta se cudimo? takve su duukele svi oni iz sad. izmisljen narod seme im se zatrelo. stoka ostaje stoka.\n

Marko

pre 6 godina

Svako normalan je zgrozen ovakvom vescu. Ambasador SAD vredja novine samo zato sto objektivno izvestavaju. Kako ga nije sramota.

HANA

pre 6 godina

Nedopustivo ponasanje stranog diplomate u nasoj zemlji !

Ksenija

pre 6 godina

Sta sve neki sebi nece dozvoliti .Kakav glup komentar .

ema

pre 6 godina

Skot je stvarno bezobrazan I zaista je preterao sa divljanjem!

Hana

pre 6 godina

Skot je samo potvrdio svoj karakter. Potvrdio je svoju ljigavost, dvolicnost.

andjelka

pre 6 godina

odmah ga pakujte za sad nek tamo drzi predavanja svom americkom olosu

Planinar

pre 6 godina

Ova izjava može se smatrati sramotnim i bahatim diplomatskim skandalom.

Verica

pre 6 godina

Klasican Amerikanac, sire mrznju u celom svetu, a pred medijima se smeskaju i pricaju kako su najvece demokrate i mirotvorci.

andjelka

pre 6 godina

nek dobro cuva svoju demokraciju kad se vrati kuci nek predaje svojim u americi oni neznaju sta znaci ta rec skote jedan nekulturni sad kad je stigao u srbiju vidi pravo znacenje te reci

sergej

pre 6 godina

Znam da moje komentare ne objavljujete ali nemogu da se suzdržim na ovo rasističkog šupka! Dovoljno je obilježen sa imenom sami ne znam što konja ne odjahate do granice u jednom smeru !

Misirac

pre 6 godina

Dekanka tog fakulteta je bivsa spikerka i dopisnik iz Rusije a njeni saradnici su propali penzionisani generali i ostala tezgaroska nestrucna vojna lica na celu sa direktorom kancelarije saveta za nacionalnu bezbednost koji takodje predaje na tom fakultetu i ta primanja nije  prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije. Odkuda ambasador SAD bas medju pomenutu ekipu i da li rukovodstvo Vlade zna o kojim se licima tu radi i sta sve rade za Srbiju.\n

Aleksa

pre 6 godina

Скот је скот...недопустиво понашање за било ког страног дипломату,и баш ме заб... што је из САД!

Ana

pre 6 godina

Šokantno je da neko takvo ponašanje promoviše i takav uličarski rečnik koristi pritom da bi vređao!

JJ

pre 6 godina

Slazem se. I pritom je on kao neki diplomata. Nista diplomatski u toj izjavi nema. Sramota.

Aleksa And

pre 6 godina

Ovo je bahato i nedopustivo ponašanje, a takvo ponašanje ne priliči jednom ambasadoru!

Anja

pre 6 godina

Mediji SAD-a nemaju slobodu a to dokazuje ovaj čin napada Skota na najbolju novinsku kuću u Srbiji!

Milija

pre 6 godina

Moja baba je znala da kažeš kada naiđeš na pseće govno, a to SKOT jeste zaobiđi ga.Sada sve novine sa iole Srpskim predznakom trebaju da ignorišu tu nakazu od čoveka.

Pravo ime Skota

pre 6 godina

Pa ima bas adekvatno ime.Ii sta d se jos kaze Skot ostaje Skot.

Ivan

pre 6 godina

Nemam reči , niti ih neko normalan može imati, citiraću Miloševića kada je opoziciju nazvao hinjama, huljama i gnjidama, sve to pristaje uz skota.

paramonte

pre 6 godina

Kakav to rečnik koristi diplomata,evidentno je da je dosao samo da vredja a ne da bi unapredio odnose dve zemlje.

Risto Matković

pre 6 godina

Срамота! Ако овако говори о новинама које бране интерес свога народа, онда ни о том народу нема боље мишљење. Али какво презиме такав човек . Nomen est omen!

Vrscanka

pre 6 godina

Videli bi sta bi se desilo kada bi neko ik Srbije napravio ovako sraman potez.

mala

pre 6 godina

Skandalozno ponasanje americkog ambasadora Kajlija Skota.

nightwolf7

pre 6 godina

Nadam se da ćemo mu videti ledja uskoro. Nije mi jasno kako može da ne poštuje medije zemlje koja ga je ugostila. Odakle njemuza pravo da tako nešto kaže.

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Laki je malo nervozan. Naravno da je Skot ljut i da je lično odreagovao s obzirom da je Tramp najavio "pretresanje" diplomatske službe SAD u kojoj je ostalo mnogo demokratskih kadrova.

Jami

pre 6 godina

Ja jos nisam zboravila, ko je noc posle parlamentarnih izbora , zajedno sa opozicionim kandidatima upao u prostorije RIK-a. Ovaj "ambasador" je vec tada prekrsio ono za sta je postavljen. On je vec tada pokazao da se mesa u nasa unutrsnja pitanja!

Lela

pre 6 godina

Na ovo gledam kao na otvaranje karata od strane ovog ambasadora! Mada su mnogi znali da se u sve mesa , sto jedan diplomata nebi trebao da radi!

Rabren

pre 6 godina

Nek ide u SAD pa nek tamo naziva koga hoće i kako hoće. Marš!

Hedona

pre 6 godina

Nismo navikli da ambasadori velikih zemalja tako govore o našim malim medijima, ali to je u poslednje vreme postao trend i u Americi. informer nijednu reč o detetu Skotu nije napisao to su izmošljotine. Ambasadori su ti koji podržavaju Soroša pa treba Tramp nešto uraditi i da počinje da smenuje svoje ambasadore i da postavlja nove.

kole

pre 6 godina

Veoma nekulturno, to je mozda trend u Americi kod nas se zove nepristojnost.

Filip

pre 6 godina

Sram ga bilo da napada informer još strani ambasador, da se odmah izvini ..

Dragos

pre 6 godina

I onda će taj Ambasador da nam rži pridike o slobodi medija a gledajte kako se on ponaša, sramota

Ranko

pre 6 godina

Takvo misljenje verovatno ima prema nama svima , nadam se da ce ga nova Americka administracija poslati u Irak ili Avganistan, ne zasluzuje bolje...

zora

pre 6 godina

Skot uskoro napusta Srbiju pa je iskoristio poslednje dane da se sveti.Zalosno je,ali skot ostaje skot.

Nikola

pre 6 godina

To ga je Haradinaj naucio da razgovara ulicarski!

Bojan

pre 6 godina

Skandalozno ponašanje jednog ambasadora koji otvoreno vređa i ponižava građane Srbije.

marko

pre 6 godina

Rece ambasador gde je sloboda stampe zasticena ustavom. Ovo vise nije naivni ispad duplih standarda. Ovo je hibridni RAT koji amerika vodi protiv srbije. Mislim da je vreme da pruzimo jedinstven i jak otpor tiranima sveta.

Goksi

pre 6 godina

Skat se od starta ponasa dosta arogantno i s visine. Sada je preterao. Ovakvo iznosenje misljenja na konto jednog lista je nedopustivo mesanje i vredjanje ne samo lista, vec i zemlje domacina. Sramotno.

Vladimir22

pre 6 godina

I on dolazi iz najvece demokratije na svetu, bruka jedna.

andjelka

pre 6 godina

skat tj skotiz demokratske drzave nigde u svetu nema demokracije a u americi ponajmanje crnce strpali u geto a van njega ih ubijaju kao pacove ion je iz demokratske drzave bla bla bla

Mladen

pre 6 godina

Sramota velika za ambasadora bolje da se izvini i pokrije ušima ovde je gost a ne da vređa novinare.

Biljana

pre 6 godina

Strasno sta sebi jedan ambasador dozvoli.Nedopustivo ponasanje.Izvinjenje nego sta.Sad samo da vidimo za cije interese radi sve ovo i sta je krajnji cilj.

nevena

pre 6 godina

Pored ovakve izjave on sebe naziva nekakvim ''ambasadorom''?

sele

pre 6 godina

Kakvo nevaspitanje i bezobrazluk to su ga kuci tako naucili da se ponasa i obraca u gostima SRAMOTA !!!!\n

Ivan

pre 6 godina

Koga bre on naziva olosem? Pa on je pokazao da je njegovo prezime odraz njegovog karaktera

Kolektivna terapija

pre 6 godina

Šta se bunite kada je g. Scot, u odnosu na realne "zasluge", samo izrekao mali "kompliment" o Informeru. Svi ovi što se bune su kostur tamne prošlosti Srba i Srbije.

Nedeljko14

pre 6 godina

On je obican prosti covek a daleko je i od drzavnika i politicara.

boško

pre 6 godina

Ponašanje jednog diplomate u zemlji koja mu je domaćin, pljuvanje po medijima, katastrofa.

Darko

pre 6 godina

Informer je apsolutno dokazao zasto su najcitanije novine u Srbiji , novinarka je postavila pravo pitanje , ambasador je duzan da odgovori i na tako teska pitanja sa punim postovanjem spram medija i drzave koju predstavlja.

Darija

pre 6 godina

Upravo zbog ovakvih je SAD dospela u poziciju da ju osudjuje 90 posto stanovnika cele planete.Nije njemu mesto u diplomatiji.

Jovanović

pre 6 godina

Kako ne bi bili u neverici, kad se jedan diplomata ponaša kao uličar.

kole

pre 6 godina

Mislim da bi ga vise bolelo kad bi mu davali manje prostora medijima jer je ovako u centru paznje sto i jeste njegov cilj.

Danina

pre 6 godina

Ovo je ponasanje jednog ambasadora u tudjoj zemlji.Necuveno.

Marjan

pre 6 godina

Bice da ga je pogodila istina, pa je isprovociran.

Rasko

pre 6 godina

Ako pa sadasnji ljudi na celu ove drzave se grle i ljube sa govnima iz amerke ako Srbi tako vi i treba ko ne postuje svoj narod drugoga ce sluziti.

Dragan Če

pre 6 godina

Ma nije on to tako mislio... Ma to je bila njegova Šauma...

Jaca

pre 6 godina

Veliki sok za recnik jednog diplomate na tudjem terenu.

anka

pre 6 godina

Svoje misljenje neka Skot zadrzi za sebe, i mi svasta mislimo za njihove novinske kuce, pa ne vredjamo!

Sonjica90

pre 6 godina

Verovatno je kivan zato sto mu nasa vlast ne da da se mesa u nasa unutrasnja pitanja.

RikiKiki

pre 6 godina

Nikada me nece biti jasno sta ovi likovi sa Zapada imaju protiv Srbije!?

Svetlana S

pre 6 godina

Zaista je sramotno sta nam sve ovaj ambasador Skot radi.

Pera Lopov

pre 6 godina

Neka ide u svoju domovinu pa neka tamo ispoljava silu!

Srdjan

pre 6 godina

E jbg ,kada ti skot kaze da si olos onda je to kompliment!!!Da si pametan ne bi bio Skot :-)

kiki

pre 6 godina

Ovaj olos mnogo rovari po Srbiji i krajnje je vreme da ga posaljemo odakle je i dosao .

mjau

pre 6 godina

Hajde.... Sutra ce nam se izvinjavati i govoriti kako je to izvuceno iz konteksta. Ipak je to amer bez fotelje.... Jednom skot, uvek skot....

bruka za diplomatu

pre 6 godina

Sigurno je Sorosev stipendista....

Dragana

pre 6 godina

Ovo sto je on rekao je blago receno sramota. Nije njegovo uopste da pomisli tako nesto a ne da javno kaze.

Dejan

pre 6 godina

Da li je moguce da nas toliko mrzi i potcenjuje ovaj Skot?

vev

pre 6 godina

Svaka cast! Dobili ste reklamu bolju od svake moguce, ambasador(namerno malim) vas je izreklamirao, odlicno!!! A sada posto svi znaju za njegov skandal, stampajte primerke na engleskom, pa posaljite nasim avionom njima, da vide kako se radi. O diplomatkom ponasanju doticnog, ne bih sam je sve rekao o sebi!

Srdjan

pre 6 godina

Najbolje ce biti da nas osude, sto smo tako "divnog" gospodina iskvarili...Nas narod bi to mozda i opravdao-"Ma,nije on Skot,nego je malo popio..."

Ljiljana

pre 6 godina

Informer je isti ali se Scott menja u zavisnosti od politickih struja u sopstvenoj zemlji.Zna se kom taboru pripada tako da njegovi ovakvi ispadi ne treba da nas iznenadjuju.Ponasao se kao krelac dok su trajali izbori i Hilari bila favorit,zatim je ublazio ton jer je Tramp najavio cistku ambasadora i saradnika zaostalih iz Obamine vladavine, da bi se sad opet povampirio jer je mandat Trampa ugrozen zbog demokrata koji mu sede za vratom i polako zatezu omcu ...U Americi trenutno anti ruska histerija nadjacava razum i posledice te paranoje cemo i mi osetiti jer pokusavamo da budemo neutralni.

stevica

pre 6 godina

providan vam je ovaj dogovor sa ambasadorom da vas ''kao'' napadne......bljak

Sargon

pre 6 godina

Sramna izjava jednog ambasadora, a pogotovo sto se zalaze za demokratizaciju, a on se ponasa suprotno tim nacelima.

Mikisaska1

pre 6 godina

Strasno, to je bas sramota da sebi dozvoli takve komentare.

Mića

pre 6 godina

Toliko o njihovoj demokratiji i slobodi medija. Dobar si samo dok slušaš i pišeš šta njima odgovara. Čim se to promeni odmah si etiketiran nao najgori. A šta je sa slobodom govora?

Dejo

pre 6 godina

Sva oholost Skota je upravo izašla na videlo. Sve za šta se do sada zalagao u vezi medija pokazalo se da je samo želeo da izdejstvuje za medije poslušne njemu a ne slobodu medija generalno.

valjevac

pre 6 godina

kakva je razlika u gadostima između naših žutaća i američkih "demakrata" ??? Nikakva !!! Jer su kauboji mentori našim raspalim demokratama. Zbog toga,ne treba ovo previše ozbiljno uzimati,treba odbiti na budalaštinu i maloumnost..............

HIT

pre 6 godina

Od koga je ovo je kompliment za Informer. Ja informer ne bih čitao da ga je Skot pohvalio.

Jovana

pre 6 godina

Ovo je ogromno nepoštovanje zemlje domaćina.

boka

pre 6 godina

Takvo jedno ponasanje od strane jednog ambasadora je krajnje nekulturno i nedopustivo,pogotovo u zemlji u kojoj je on samo gost i nista vise.

mile

pre 6 godina

Takvoj jednoj osobi treba zabraniti da se bavi tim poslom kojim se bavi.

ike

pre 6 godina

Skot je mnogo puta dokazao da ne postuje Srbiju a ni njene gradjane.

mara

pre 6 godina

Gospoda iz UNS-a su na liniji Kajla Skota,zato su i...!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17