• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2017

18:00

DAČIĆ O NAPADU SKOTA NA INFORMER: Ministarstvo spoljnih poslova će reagovati, TO NEĆE PROĆI TEK TAKO!

Politika

DAČIĆ O NAPADU SKOTA NA INFORMER: Ministarstvo spoljnih poslova će reagovati, TO NEĆE PROĆI TEK TAKO!

Podeli vest

Ivica Dačić, lider SPS i srpski šef diplomatije osudio je nezapamćeni gaf američkog ambasadora i naveo da će MInistarstvo spoljnih poslova svakako reagovati zbog njegovog ispada

Potpredsednik srpske vlade je, kao i čitava srpska javnost, šokiran optužbama na račun Informera koje je izneo aktuelni ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.

- To je neprihvatljiv odnos prema novinarima. Niko nema prava da se tako odnosi prema medijima, a najmanje strane diplomate! To neće proći tek tako i Ministarstvo spoljnih poslova će svakako reagovati ovim povodom - naveo je Dačić u izjavi za Informer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BB

pre 6 godina

A da li američki diplomata ovako nešto sme da uradi u Moskvi?

Vrca

pre 6 godina

On,spijun,koji bi Srbiji i narodu slatko slomio kicmu,za Informer kaze da je olos!??Svet je sit americkih lazi,prevara,nasilja..i ceo svet ih mrzi i pljuje!

RINGISPIL

pre 6 godina

Скот је већ на Трамповој мети, отказивањем гостопримства само би добили поене код актуелне администрације јер Скотина води приватну политику и личну промоцију. Империја је постала исувише нервозна и тешко рањена. Молим шефа Српске дипломатије Дачића да напише саопштење Доналду Трампу и јавно га презентира, да Српски народ жели коректну сарадњу са америчком владом али да поједини амбасадори САД а у бившим СФРЈ РЕПУБЛИКАМА нису достојни МЕСТА НА КОМЕ СЕ НАЛАЗЕ и да директно поткопавају углед америке и Д. Трампа лично. Молим те ДАЧО замути им воду / кашу/ како то наша дипломатија може.

branko1

pre 6 godina

Dačiću samo kulturno ,molim te.Recite mu da se goni iz Beograda što brže može,skotina jedna.Predlažem I da prezime promeni.Umesto Skot da se preziva Đubre prljavo.Marš skote jedan,ali mu to recite lepo I kulturno.Ili prema Dzukeli Dzukelski

re

pre 6 godina

...ameri su po pravilu loše informisani...i oni prvo pucaju i posle pitaju o čemu se radi...a u srbiji postoji sloboda štampe i u srbiji nije mračni evropski represivni fašistički model gde se neistomišljenici progone, ugnjetavaju i kažnjavaju...i objektivno informisanje je odavno nestalo sa zapada...

siki

pre 6 godina

Treba ga proterati iz Srbije ,nasta lici ovakvo njegovo ponasanje-to znaci da on SRBIJU ni malo ne postuje i bolje bi mu bilo da se vrati odakle je dosao i neka peva u svojoj zemlji .....Treba da se stidi ovo ne prilici da se mesa ovako grubo u srpsko novinarstvo.Ako je pobornik demokratioje to mora i da pokaze,nazalost nije tako....

Milan Visković Džakalo

pre 6 godina

Ми подржавамо овде изречен захтев, да се Скот Кајл назове: Олош Битанга Ђубре Смрад Талог Смеће Одбачен Забачен Побачен.

Ljube

pre 6 godina

Slažem se da treba zvnično, diplomatskim putem uložiti demarš zbog ovako bezobraznog ponašanja Skata. Šta bi mi trebali tek da kažemo za Kristijanu Amanpur i ostalu bagru sa CNN koja decenijama laže i izmišlja Srpske zločine i pljuje nas na svakom koraku?

veselin

pre 6 godina

Dačoć i Ljaić su jedini odlazili kod Jovanke čime Jovanka titova naslednica emituje šifre u pojmu Ljaića sandžak autonomija a u pojmu Dačića koi joj daje -uzima pasoš koi je simbolika inostranstva dakle Dačić je titoistička veza sa inostranim a to je Mira Jovankina naslednica u moskvi pa ga "uzimanjem"pasoša Jovanka imenuje za vezu Mire sa Srbijom i Srpskom državom u kojoj je Dačić bio i jeste najviša vlast u svim političkim kombinatorikama a toime se dokazuje da su sve partije jedna te ista titoistička politika !Skot je to što mu i ime na Srpskom znači a Dačić takođe ima inkognito veze sa Amerima pa njegove komentare uvek treba primati sa velikom rezervom!

marko

pre 6 godina

A sta pricas da ces da reagujes, vec ne mlati slamu i REAGUJ. Dosta price bre.

bivsi socijalista

pre 6 godina

Podrzavam dacica treba podhitno da reaguje. Za pocetak neka ga proglase za persona non grata pa da mu daju 48 sati da napusti Srbiju. Tako se cuva nacionalno dostojanstvo I sloboda medija. Dacicu sada treba da budes dosledan I da svoje reci pretvoris u delo

Mara

pre 6 godina

Ovaj skot je neciji pobacaj,molim Dacica da ga izbaci iz Srbije,takvi maloumnici nam ne trebaju, ponajmanje da nam ovakvi drze pridike sta i kako treba da radimo.Skote m.arssss iz Srbije, sto pre i naglavacke.\n

BorisDe

pre 6 godina

Ajmo da vidimo sa pravne tačke gledišta: Treba da se dovede naša vojska Srbije na našu teritoriju zvanu Kosovo i Metohija, kako bi čuvala naš narod od terorista i separatista, koji su uzdigli nelegalnu nato-terorističku-ovk Albansku bunu, koja opstruira i mafijski napada Srbe na rasistički način u vlastitoj državi i što ugrožavaju normalan rad i sprovodjenje zakona države Srbije i sve to po direktivi EU-NATO-SAD terorističkih ekspanzionistčkih članica, koje su tamo več sa silom uradile etničko čišćenje Srba i sa svojom nelegalnom vojnom akcijom i vojskom napravili grupaciju, koja pomaže teroristima Albancima u svojoj nameri, da nelegalno uzmu nešto što nije njihovo.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija