• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2017

19:11

EVROPSKA UNIJA RUŠI VUČIĆA: Briselu smeta premijer i izabrani predsednik Srbije, SUVIŠE JE SRBIN I SUVIŠE JE SVOJ!

Politika

EVROPSKA UNIJA RUŠI VUČIĆA: Briselu smeta premijer i izabrani predsednik Srbije, SUVIŠE JE SRBIN I SUVIŠE JE SVOJ!

Podeli vest

Na sastanku Radne grupe Saveta EU za proširenje (COELA) u Briselu dogovoreno da se blokiraju dalje evrointegracije naše zemlje. Zvanično, objaviće više razloga za blokiranje Srbije, ali suština je u Aleksandru Vučiću, koga po svaku cenu hoće da sruše s vlasti...

Radna grupa Saveta EU za proširenje (COELA), koja je prethodnih dana u Briselu razmatrala slučaj Srbije, odlučila je da blokira dalje evrointegracije naše zemlje, saznaje Informer!

Odlično obavešteni diplomatski izvori Informera kažu da će za ovu odluku biti navedeno više formalnih razloga, ali suština je da Evropskoj uniji smeta premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VUČIĆ O HARADINAJU I ZAEVU: Briga me za njihove uvrede i pretnje, nego da mi vidimo šta je sa ZSO i glasanjem u Unesko!

"Suviše je on Srbin i suviše je svoj i nezavisan", ovako je jedan od naših sagovornika objasnio razlog najnovije evropske blokade. Prema njegovim rečima, u narednim mesecima EU će u Srbiji maksimalno pojačati rad na rušenju aktuelne vlasti.

Smetamo i Bugarima

Kako saznajemo, na završnom sastanku COELA u Briselu, kojem su prisustvovali predstavnici svih 27 zemalja članica EU, o Srbiji su se pozitivno izrazile Austrija, Italija, Slovenija, Mađarska, kao i predstavnici Evropske komisije. Svi oni su se saglasili u stavu da Srbiji treba otvoriti poglavlja 23 i 24. Međutim, predstavnici gotovo svih drugih zemalja imali su neke primedbe!

Public

mojugao

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ
FUNKCIONER SNS

Istraživanja organizacije BIRODI bila su lažna i s jasnim ciljem. Ta takozvana istraživanja su rađena kako bi oni što ne misle dobro Srbiji imali municiju da pucaju po njoj.

- Tako su se Bugari bunili jer pripadnicima njihove manjine navodno još nisu odštampani i podeljeni svi udžbenici na bugarskom jeziku, Hrvati su Srbiju optužili da se ponaša kao Haški tribunal i tražili da EU Srbiji naloži da ukine zakon o univerzalnoj jurisdikciji sudova za ratne zločine... - otkriva naš sagovornik. Prema njegovim rečima, predstavnici najvećih zemalja EU tražili su da se dalji napredak Srbije u evrointegracijama uslovi donošenjem zakona o borbi protiv korupcije kojima bi Agenciji za borbu protiv korupcije bila data ovlašćenja policije i tužilaštva!?!

- Oni tako, da se razumemo, hoće da vladaju Srbijom i ruše vlade preko svojih ljudi u agencijama i tužilaštvima, baš kao što su nedavno radili u Rumuniji i Makedoniji - objašnjava jedan od naših sagovornika.

Predstavnici Nemačke i Francuske, kako saznajemo, tražili su da se put Srbije ka EU oroči zahtevom za promenu Ustava naše zemlje, i to tako što bi iz preambule bilo izbačeno Kosovo i Metohija!?!

ALEKSANDAR VUČIĆ JOŠ NIJE ODLUČIO, a evo šta kladionice kažu ko će biti novi premijer!

- Ipak, najviše reči bilo je o navodnom nedostatku slobode medija i izražavanja! Na sastanku je predstavljen izveštaj organizacije BIRODI, koju finansija EU, a koja se tokom kampanje u Srbiji proslavila objavljenim lažima prema kojima Vučić kontroliše TV N1 iako je na toj američkoj televiziji objavljeno ubedljivo najviše negativnih priloga o njemu!?! Takođe, traženo je i da Srbija poveća ovlašćenja REM kako bi kažnjavala medije koji zloupotrebljavaju frekvencije u predizbornim kampanjama... - prenosi izvor Informera.

Cvijanović: EU nas ucenjuje

Glavni urednik portala "Novi standard" Željko Cvijanović kaže da je blokada EU sasvim očekivana.
- Smisao te blokade je, naravno, u tome da se od Beograda dobiju ustupci na Kosovu i da se Srbija distancira od Rusa. Dovoljno je reći da bi dalji ustupci na Kosovu doveli do unutrašnjeg sukoba u Srbiji, a distanca prema Rusiji bi zemlju učinila veoma ranjivom spolja... - podvlači Cvijanović.

Zvanično, niko juče ni u Briselu ni u Beogradu nije hteo da komentariše naša saznanja. Na drugoj strani, glavni urednik nedeljnika "Pečat" Milorad Vučelić smatra da su Hrvati, Bugari i ostali kvaziprijatelji iz EU konačno uradili nešto dobro za Srbiju.

- Nadam se da naši mediji nikad neće biti "slobodni" od istine kao njihovi. Oni bi hteli da se objavljuju samo laži koje isporučuju obaveštajne službe i Soroševe fondacije. U ovoj zemlji ima mnogo medija koji slušaju Zapad, ali još ima onih koji služe istini i to nervira centre moći. Nikada ovde nećete imati samo medije koji služe antisrpskoj propagandi. Mi smo možda mala država, ali smo veliki narod... - naglašava Vučelić.

Analitičar Dragomir Anđelković kaže da je jasno da su učesnici pomenutog sastanka protiv evropskih integracija naše zemlje, pa izmišljaju načine da takav stav opravdaju.

- Priče o nedostatku slobode medija, pravima manjina i korupciji su samo izgovor. Bilo bi bolje i poštenije da nam Nemačka ili bilo koja druga članica otvoreno kaže da nas ne želi u EU nego što igraju ovakve igre. Situacija u našim medijima nije ništa gora nego u susednim zemljama, pogotovu u Hrvatskoj, gde se otvoreno propagira fašizam, čega smo svi svedoci već duže vreme - poručuje Anđelković.

Tendenciozne optužbe

Stevica Deđanski, šef Centra za razvoj međunarodne saradnje, smatra da su tvrdnje Evropljana tendenciozne.

- Sve što EU kaže i kad god se bavi Srbijom, to je tendenciozno. Smešno je da se išta prebacuje Srbiji o medijskim ili bilo kakvim drugim slobodama. Ne treba se previše osvrtati na takve stavove Evrope - zaključuje Deđanski.+


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darijan

pre 6 godina

Koja EU ,pa to je samo štene od SAD, i ko misli da EU ima nezavisnu politiku ili je mnogo naivan ili su mu vrane popile mozak.

Sijisa

pre 6 godina

Eu je rupa,koja polako preliva,kriza,beda,im kuca na vratima... a ameri su za svaku osuduu.Upropastise sve evropu.

Ekv

pre 6 godina

EU je dobra zamisao, samo da je stala na jakim zemljama,a ona svaku furdu prima u clanstvo.Previse lopovluka u zemljama koje su i prije bile jad i cemer ,mentalitet politicara u istim samo sebi grabe u dzepove a narod kao ovce za sisanje.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Уопште се не секирам... Ионако ме "европа" .... - не занима...!!

zeljko

pre 6 godina

Blago vama. Sam Bog vas spasava. Evo, kao na dlanu u vasemu susjedstvu (Hrvatska) imate sliku i priliku da vidite blagodeti EU-clanstva. Agrokor!!!!! CETVRTINA populacije (jedan uposleni=drugi bracni drug, bar dvoje djece,stari roditelji) ce uskoro umirati u gladi i neimastinji u toj "famoznoj" EU. EU uzima male samo za "koloniziranje". Vi ste u vasoj zemlji bar malo skresali krila ekstra(sumnjivim) milijarderima, odnosno, bar kako se cini, ova sadasnja vlast ne dade im mogocnosti da utjecu na istu. Niste ni svijesni koliko ste SRECKOVICI !!

Ranko

pre 6 godina

Kada vam krvnik išeta iz zemlje dođe na naš Kosmet preti sa svojim krvavim rukama, njihova ambasadorka kaže da ne razume našu srdžbu, Mogerini poziva na sastanak, pa o kakvoj umerenoj politici te EU da govorimo.

Branislav

pre 6 godina

Hvala vam naši dragi evropski prijatelji, pomogli ste nam, okrećemo se Rusiji i istoku.n

Makaroni

pre 6 godina

Ovo je nepojmljivo objašnjenje, pa naravno da premijer i predsednik Srbije treba da je Srbin i da bude svoj kako bi uspešno vodio politiku svoje zemlje.

SARA

pre 6 godina

DOSTA TE HAZARSKE EU.\nRUROZIJA IMA BUDUCNOST S NE OVI KOJIMA DIRIGUJU TOTDCHILDOVI ITD.\nDOSTA UCENA ZA VUCICA\n

Higija

pre 6 godina

Priče o nedostatku slobode medija, pravima manjina i korupciji su samo izgovor. Bilo bi bolje i poštenije da nam Nemačka ili bilo koja druga članica otvoreno kaže da nas ne želi u EU nego što igraju ovakve igre. Situacija u našim medijima nije ništa gora nego u susednim zemljama, pogotovu u Hrvatskoj, gde se otvoreno propagira fašizam, čega smo svi svedoci već duže vreme. EU ne treba da ruši Vučića jer nemaju podršku građana, a on ima podršku celog sveta da bude predsednik.Ambasadori su ti koji sarađuju sa opozicijom stvarajući konflikte.

kolibri137

pre 6 godina

Treba EU neko ko će uvesti region u krvoproliće a ne ko će nas držati na polju ekonomije i saradnje medju komšijama.

bb

pre 6 godina

EU treba krivac za probleme koji ce eskalirati posle sastanka kod Mogerinijeve.

Vrca

pre 6 godina

Nikada nisam verovala zapadu...sve rade zbog Kosova jer su od albanske mafije uzeli ogroman novac pa sada bi to da sprovedu u delo.Nema olosima popustanja,a NAROD je uz VUCICA i jedinstven je!!!

Merak

pre 6 godina

Realno, mediji u Srbiji su slobodni. Primer : Hajku kakvu ima Vucic u svojoj zemlji jedino dozivljava Tramp, sto znaci da nam je sloboda medija na nivou SAD.

Ilija

pre 6 godina

Vučić je uz svoj narod kao niko do sad i ima kome to smeta.

BorisDe

pre 6 godina

Nikad u EU i nikad u nato, nato je blato i eu je u nato!

nepoznati

pre 6 godina

Smeta njima sto ne mogu da brisu pod sa Srbijom.Koja samo kolicina lazi vezana za medije.Premijer kontrolise N1?Smesno da smesnije ne moze biti,stara fora,samo sto budala vise nije budala.Pojedini mediji u Srbiji su gori od siptarskih i hrvatskih zajedno,prosto se pitas ko su ti ljudi,zar je moguce da se time bave.O nevladinim organizacijama ne vredi ni pricati,leglo antisrpskih protuva finansiranih od zemalja koje su nas ubijale bukvalno.Podcenili su Srbiju,znamo se.\n

GROM016

pre 6 godina

Može EU. da ga uhvati za ČINDO ukoliko im VUČIĆ DOZVOLI hehehe..

Pjer

pre 6 godina

Nama je i Evroazijska Unija dobra ,a i medju prijateljima smo !!!

Tina

pre 6 godina

Vreme ce da pokaze pravo lice EU. A videcemo i na primeru sa Kosovom kako ce EU da postupi ako na Kosovu pobedi poznati ratni zlocinac Haradinaj.

kosta

pre 6 godina

Čine nam uslugu! Pa, Srbi i neće u tu imperalijalističku tvorevinu!!!

Fiko Šenderović

pre 6 godina

Dok god Vučić ima podršku svojih građana , može da bude bezbrižan.

Rada N

pre 6 godina

Srbija neće nikom dosvoliti da je bilo ko pritiska i ucenjuje.

Korint

pre 6 godina

Američki ambasador je danas vteđanjem Vaših novina potvrdio vaše navode.

S16

pre 6 godina

EU moze samo da sanja da ce srusiti Vucica. Za A. Vucica je glasalo dva miliona gradjana Srbije. Dva miliona. Mi biramo predsednika Srbije. Ne EU.

CICKA

pre 6 godina

Могу да блокирају евроиинтеграције то нам и одговара , али да руше легално изабраног никога не могу , видите ли ви шта је бес и љубомора , бесни су и љубоморни су на Русе и Кинезе, могу да нам пљуну под прозор сада када имамо овакве пријатеље .

Slavoljub

pre 6 godina

EU neka se zapita sta rade u poslednje vreme. Neka se ne sekiraju za nas, mi znamo ko treba da nam vodi drzavu.

Lampica

pre 6 godina

A narod koji stoji iza njega, šta ćete sa dva miliona ljudi koji stoje iza Vučića?

Boban

pre 6 godina

E neće moći nije ga EU birala za premijera pa da ga ruši nikada boljeg čoveka nismo imali sve vreme se bori za srpske nacionalne interese i podigao je ugled Srbije u svetu.

Milan

pre 6 godina

Aman ljudi vidite da im je krivo sto napredujemo.Cim je Vucic otisao na Istok i ovi odmah hoce da ga sruse.Treba da se okrenemo Kinezima i Rusima oni nam zele dobro.Samo napred Vucicu nema odustajanja.

Branko

pre 6 godina

Ne mogu da ga sruse, jer hteli oni to ili ne on im je kljucna osoba za ostvarenje mira u regionu.

Boban

pre 6 godina

Smeta im Vučić zato što nije njihova marioneta kao prethodnici nego se bori za svoju zemlju i narod.

marko

pre 6 godina

Umesto da kritikuju siptare oni nama blokiraju pristup eu. Mislim da otvorenije nisu mogli da pokazu i podrze svoje namere.

Svetlana

pre 6 godina

Suvise je Srbin ,suvise je jak, suvise  je svoj i SUVISE JE NAS. Mi smo ga birali. Smeta zlotvorima jak predsednik a SRBIN.\n

Zivko

pre 6 godina

Gradjani Srbije su izabrali Vucica-Genija 21-og veka za Predsednika Srbije a ne EU i koliki je prijatelj EU Vucicu vidi se po realizacije dogovor sa Pristinom o ZSO-proslo je 4 godine a da ZSO nije realizovana na Kosovu i to je dokaz da EU nije prijatelj Srbije i Vucica i EU nemoze sa sranim i njihovim tajkunima-lobistima za nezavisnost Kosova od dobijenih $200-$300 miliona da menjaju granice Srbije niti da smenjuju Vucica jer je on od svih njih obrazovaniji,mudriji,pametniji i sa Trampom koji su mirotvorci najveci u svetu i najposteniji su od svih ostalih.

Mare

pre 6 godina

Mozete da govorite sta hocete,j sam po prvi put dao glas ove godine Vucicu jer sam uvideo kakvi su bili ovi pre njega sto danas laju a imali su priliku vodili su Srbiju (ili je neko umesto njih) jasno je da ne zele mirnu Srbiju ,ranije sam uvek glasao za ds i bio za EU ali sta nam rade u zadnje vreme vise nisam za EU jer u takvoj EU ne zelim da budem!A kome se ne svidja moje misljenje brigaa mee ,pozz !!!

Dragan

pre 6 godina

EU svesno i namerno pravi vestacko "trustno tlo" od Srbije, da bi pojacali presije na rukovodstvo u pogledu raznih pitanja. A narocito ih bode prijateljstvo Rusije i Srbije.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Nadam da ta vest nije tačna, a ako jeste - najiskrenije se nadam da će naš budući predsednik ostati na vlasti do kraja mandata i da će posle sledećih predsedničkih izbora i na tim izborima ubedljivo pobediti.

tanja

pre 6 godina

Branicemo Vucica jer zasluzuje svako nase postovanje.

Danilo

pre 6 godina

Pa njima je uvek neko dobar u Srbiji smetao jer im smeta kad Srbiji ide dobro.

Zvonko

pre 6 godina

Vucic mnogima smeta jer radi po zakonu i kako treba.

Jova

pre 6 godina

Nezna Evropska unija da dolazi 8.Kralj ,pa misli daće uspjeti u svojim Satanskim idejama,to je gotovo,ljubomorni su što Kina najveća Ekonomska sila na Svetu pomaže Srbiji,tu pomoć nemože nitko da sprečiti,BOG pomaže Kini,Rusiji,Srbiji, da umno zdrav narod pokaže kako se radi, i poštuje pravedan i pošten narod između sebe, šta valja a šta nevalja, umno poremećenom narodu, predlažem im da uče od Kine Rusije,Srbije,kako bi umno ozdravili.

Radaše

pre 6 godina

Koštunica je rekao"nećemo u EU"i izgubio na izborcima.Mislim da je on to kasno rekao,jer radikali su to rekli pre njega,ipak je to jedna od najbližih posledica 5oktobarske revolucije. n

Goge

pre 6 godina

Ako nas žele u EU ovakvi kakvi jesmo a ako ne onda neka nam lepo kažu i gotovo.

Ivan

pre 6 godina

Ocigledno Evropi ne odgovara Srbija koja ima svoj stav

Bale

pre 6 godina

Srbija se neće nikada odreči Kosova i Metohije za rad ulaska u EU.

Cile

pre 6 godina

Srbija koja ima svoj stav i dostojanstvo ocigledno nije po meri EU

slavica

pre 6 godina

srbija budite srećni da niste u evropskoj uniji ja živim u ljubljani 40 godina i nikad u sloveniji nije bilo tako kao kad su ušli u evropasku uniju sve što pričaju o uspehu čista propaganda

pauna

pre 6 godina

na istoku se sunca radja,a na zapadu zalazi tako su nas ucili u skoli.

Pedja

pre 6 godina

jos bolje.\nTreba prekinuti evrointegracu i u Srbiji\n

Vladeta

pre 6 godina

To su ortodoksne i nevidjene budalastine od strane EU, taj film nece gledati ...

Buca1966

pre 6 godina

Oni su zeleli marionetu, pa sto to odmah nisu rekli. On se bori za Srbiju i normalno je da je pravi Srbin.

Hana

pre 6 godina

Nikad boljeg lidera nije imala Srbija. Čuva suverenitet i teritorijalnu celovitost!

Goran

pre 6 godina

Aleksandar ne dozvoljava nikome da se meša u donošenje odluka vezanih za Srbiju zato ne odgovara mnogim predstavnicima stranih država!

moso

pre 6 godina

Narod ga je birao, narod će odlučiti i kada će biti smenjen

Dragan

pre 6 godina

Vucica ce jedino moci da smeni narod koji ga je izabrao.Dok je narod sa njim ne postoji sila koja moze da srusi Vucica.

Tisa

pre 6 godina

EU je navikla na poslusnike, marionete bez sopstvenog misljenja i stava, puke izvrsioce njihovih naloga.Tesko se mire da Srbija ima nezavisnu vladu i predsednika.

Maxmen

pre 6 godina

Dobro zapamtite ove zemlje Evrope koje nemaju poblema sa Srbijom~ Austrija, Italija, Slovenija i Mađarska ,ostale zemlje nas mrze,to ne zaboravite.

Kaja

pre 6 godina

Narodu treba drzavnik kakav je Vucic! Sigurno je da necemo tamo nekima dozvoliti da ga skinu i postave marionetu koja ce ispunjavati njihove zelje!

Boka

pre 6 godina

Srbija je godinama u nazad imala marionete na vlasti! Logicno je da im Vucic smeta jer ne dozvoljava da gaze po Srbiji! Narod to zna ,zato ga je i izabrao za predsednika!

Jana

pre 6 godina

Kome smeta Srbija,koja se godinama posteno bori da sta ne na noge.

Sloba

pre 6 godina

Драго ми је да истина полако долази на видело.

Rudar

pre 6 godina

Nastavak modernizacije drzave treba biti po svetskim standardima, ne tek po kabastim standardima EU. Svet se ubrzano razvija dok EU skoro da stagnira.

Aleksa And

pre 6 godina

Srbija neće dozvoliti strana uplitanja, ove su građani odlučili i tako će biti.

Dragan Šumadinac

pre 6 godina

Zašto vam bre smeta sve što je srpsko. Sad kada smo krenuli da napredujemo i kad sprska ekonomija jača, kada smo faktor stabilnosti u regionu. Plašim se da premijeru rade o glavi. Vučiću, brate, izdrži.

jicoš

pre 6 godina

Kroz ucene žele da isteraju svoje, ali dok Srbija je verna sebi to se neće desiti

Joko

pre 6 godina

Vučića je narod izabrao i ne mogu oni njega da sruše.

Gosca_dusa01

pre 6 godina

Sve su oni isplanirali kako će uništiti Vučića ako se njima ne povinuje.Nismo mi njihova kolonija kao u doba Indijanaca i kauboja.A oni su kolonizovali EU ako ne urade kako oni kažu onda odmah ubacuju nemire i onda sledi rascep.Proveren sistem...Nego neka se Vučić pripazi spremaju mu atentat.Ono u Srebrenici je bila opomena.n

Kosta

pre 6 godina

Sada vec ako im smeta ,dok je jos mocan i dok ga nesmenenpod hitno da se Rusima da zeleno svetlo i gotovo.nBojim se ako ga smene ili nedaj boze pu pu pu daleko bilo,nmi smo najebali ponovo 100%,nOvako da se osiguramo i da se prekine  vise to ocu necu.nneka gospodin Putin preuzme stvar u svoje ruke.npodrav svima pa i Vučicevicu,a Vucicu grose pozdrav nSuper si rodjo nedaj se i vise se paziii!!!!!n

kole

pre 6 godina

EU je sebi zacrtala da od nas pravi roblje i svaki pokusaj jacanja Srbije ce bit docekan "na noz".

AU

pre 6 godina

Eto nista od EU a natureno nam je storine jezivih zakona zato sto se tamo hitalo. Sta je sa onom pricom mir .stabilnost,svi su nam prijatelji i vole nas zbog Vucica?

Kondor

pre 6 godina

Stvarno , baš mi ih je žao , ali njima možemo da se ne sviđamo , ali došlo je do promena pozicija na svetskoj sceni , tako da mi njima više trebamo nego oni nama , ali ko seoska mlada tvrde pazar !

Vrscanka

pre 6 godina

Navikli smo na izmisljanja koje kakvih razloga koji ce Srbiju svaki put udaljiti od clanstva u EU.

Sonja

pre 6 godina

Smeta im što nije podkupljiv i ne dopušta da se Srbija zgazi.

dragan

pre 6 godina

Sve dok su gradjani uz njega, dok je Rusija uz njega, sada i Kina nema potrebe da brine.

milo

pre 6 godina

Po mom misljenju U Evropu se sve vise pojavljuje fasizam.Dali jedali je Bugarima Francuzima i drugim drzavama njihovih saveznika tesko kada se neka od drzava evrope odupire njihovim zlim nametanjima.POLJAKINJA MERKELOVA I NJENI SLICNI ZELE SVOJE SVOJU VLADAVINU A TO MI LICI NA PRAVI FASIZAM.DOSTA IMAM GODINA PREZIVEO SAM DRUGI SVETSKI RAT I ZNAM STA JE BILO ZA VREME HITLERA I I NJEGOVE KLIKE.DOSTA JE ORGANA ZA PRANSPLATACIJU UZETO OD NEVINIH SRPSKI ZRTAVA KAO I POTAPANJA TRI HILJADE SRPSKIH VOJNIKA NA TAKO ZVANOJ FRANCUSKOJ LADJI TA LADJA JE BILA SPIUNSKA SA ZADATKOM DA POTOPI SRBE.NADAM SE DA CE SE I TO DOKAZATI .ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVAKE TAJNE SAZNAJU.

brane k

pre 6 godina

Zaboravili su da Vučić nije sam na ostrvu i da ima moćne prijatelje u svetu i veliko glasačko telo.

boki

pre 6 godina

To može samo EU da šteti jer srbija je u reforme ušla zbog sebe a ne zbog tamo nekih ustaški nastrojenih hrvata koji još žive u prošlosti ili bugara koji su samo zbog potrebe EU za tim prostorom ušli u uniju a daleko su na nižem nivou po svemu od Srbije.

anka

pre 6 godina

Pa na koga da misli nego na svoj narod i svoju zemlju - Srbiju! Verujemo u njega!

Profesorka

pre 6 godina

Svakako da im to nikada nece poci za rukom.

Hajduk Djule

pre 6 godina

Vidi se da njima smeta jaka i uspesna Srbija.

Fejsal Bg

pre 6 godina

Shvatili su da ne mogu vise sa Srbijom da rade sta hoce kao sto su radili dok su demokrate bile na vlasti.

Pinokio01

pre 6 godina

Izgleda da je za njih danasnja Srbija tvrdji orah nego sto su mislili.

Draga

pre 6 godina

Dokle god je na celu Srbije lider koji se bori za stabilnost u svakom smislu narod ce imati motiv da mu veruje.

miki delija

pre 6 godina

koj abre eu to je americko nemacko mafijaska ubilacka skupina gde mi tezimo jednom zauvek recimo ne tim banditima dokle da nas ucenjuju pobise nam na hiljade nasih rodoljuba po nalogu okupatore sveta amerike i nikom nista jednako nas optuzuju za sve ni krive ni duzne to je banda americka sto dalje od nje to bolje jednom zauvek

kiki

pre 6 godina

Ono sto narod Srbije izabere ne moze niko da rusi pa ni EU .

Kristina

pre 6 godina

Nemacka o tome odlucuje i verujem da ce se nastaviti nase integracije ka Evropi. Hrvati i Bugari mogu da se bune koliko hoce.

Tisa

pre 6 godina

EU trazi marionetu, a ne suverenog predsednika koji vodi racuna o nacionalnim interesima zemlje.

Dane

pre 6 godina

Hvala Bogu da je Srbin i da mu je Srbija preca od svega - zalosno je sto tako nisu razmisljali oni koji su vodili Srbiju pre njega. Jos vise hvala Bogu na tome sto vise nismo u nezavidnoj poziciji, pa da evropska banda odlucuje o nasim sudbinama. Vucic je radio inteligentno i vesto, pa Srbija danas ima znacajne i snazne prijatelje koji nisu deo Evrope.

BorisDe

pre 6 godina

Ponavljam ... Nikad u EU i nikad u nato, nato je blato a i eu je u nato! Daleko im lepa kuča baš kao i tom SKOTINI ubačenom američkom lobisti protiv nas. Njima smeta napredna i jaka SRBIJA! Otkrili su pravo lice. Srbija-Rusija-Belorusija-Kina pakt!

bokan

pre 6 godina

nek nas pitaju,hoćemo li u EU,pa mi smo već jednom izašli iz SFRJ,šta ćemo opet tamo?

vev

pre 6 godina

Videcemo ko ce doci kod Mogerini, ako dodje Haradinj, mislim da je bez ikakvog smisla otvarati poglavlja? Ne reaguju na njihove pretnje, mozda blago......., nista. Preziveli smo mi sve bez njihove pomoci, ali su nam zato bacali "pakete"-78.dana. Sta li bi nam radili da smo kao Rumuni i Bugari usli u EU, pa mogu samo misliti. Predsednik im smeta, oni bi novog,sta cemo tamo? Svi nas mrze! Slediti Orbanov primer, on je u EU, niko mu nista ne moze, covek brani zemlju, sledecih 30.g madjari nece prodavati poljoprivredno zemlj. strancima, a mi trebmo od septembra,umesto da seljacima vratimo zemlju koja je oteta.Sigurna sam da kada bi to uradio Predsednik vladao dozivotno. Secam se 91.kad je vracena konfiskovana zemlja, ljudi su dobili takav elan i selo je "procvetalo" za 1.godinu, Radili najbolje, najvece prinose , koje do tada nisu imali, radili su bezvoljno, razocarani, kao i sada. Eto poreza i punog budzeta, nije to malo novca.

luka

pre 6 godina

Pa njima ne odgovara čim ne igra onako kako oni kažu.

MIRE

pre 6 godina

Zaboravili su samo da se u Srbiji više Evropska Unija ne pita mnogo već se pitaju građani Srbije koji ne daju svog izabranog predsednika Vučića.

Raša

pre 6 godina

  A ko je lud da im se pridruži kad se tako ponašate sa Srbijom.Koliko su kivni sto se okrecemo istoku vidi se po ovim reakcijama.Eu nas nikad nije podrzala već samo gledala da nas sto vise iskoristi destabilizuje.Mogu slobodno da menjaju predsednike u svojoj kući ovde neće moći.n

Jovana

pre 6 godina

Pa on pre svega Srbin, postavljen je na celu Srbije i normalno je da ce da brani interese Srbije, ne znam sta je tu lose

Milan

pre 6 godina

Ne mogu oni Vucicu nista. Narod Srbije je uz njega! Covek radi na stvaranju jake Srbije, i jasno je da to mnogima smeta!

Darko

pre 6 godina

Mogu da pokusavaju koliko hoce ali u tome nece uspeti jer narod Srbije odlucuje a ne oni.

Todor

pre 6 godina

Koga narod izabere kao sto je Vucica tu nema sta da se kaze.ne mogu mu nista.

zoran miljkovic

pre 6 godina

Колико ја разумем,никоме не смета Вучић, већ се тражи демократски уређена држава а за то се и залаже Вучић,али се треба ослободити свих који подмећу клипове у точкове,ради сопствених интереса.БИЋЕ ТО ПОЛАКО УРАЂЕНО,није Вучић глуп човек.

Nexi

pre 6 godina

EU smeta svako ko radi bilo sta dobro za svoju zemlju.

mirka

pre 6 godina

njega narod voli i dok je tako niko mu nista ne sme

Vasa

pre 6 godina

Mislim da je krajnje vreme da se Srbija probudi i okrene se Evroazijskoj uniji, veliko je to tržište i možemo dobro profitirati na njemu.

predrag

pre 6 godina

koliko je EU jedino resenje za srbiju GOVORI NAM POKLON IZ1999 SA OSIROMASENIM URANIJUMOM koji ce nartednih 1000 godina ubijati nas narod znamo pouzdano da nam ljudi umiru 3 puta vise od raka nego u drugim drzavama,kako neko takav moze da ti da bolijtak,neko ko podrzava SIPTARE oni prtete rade sta hoce ,oni zaziru od RUSIJE a sad i od KINE sa kojkom vrtoglavo brzo sirimo poslive u mnogim delatnostima nevole da mi jacamo u svi segmentima e to njima ne odgovara hoce da klecimo na kolenima i molimo ih za projem i da radimo sve sto nam oni narede netreba nam takva EU

sanja

pre 6 godina

Pa smeta im zato što se bori za svoju zemlju.

sofija

pre 6 godina

Vučić ne dozvoljava da bilo ko ucenjuje Srbiju, a nekima to ne odgovara.

Šećerko

pre 6 godina

Očiglednjo će se veoma brzo saznati šta Radna grupa Saveta EU za proširenje misli o nama i da li će uvesti neke mere protiv nas. Naš cilj jeste EU, ali ako nas ne žele mi moramo sa tim da se pomirimo i gledamo svoj interes.

pera ciganin

pre 6 godina

Nemoramo mi u EU nama ie bitan nas predsednik koji je svoj i nedozvoljava da mu se mesaju u unutrasnje poslove Srbije.

pera ciganin

pre 6 godina

Ko bi trebao da bude predsednik ako ne Srbin srecni smo sto imamo Vucica.

Miro

pre 6 godina

Srbija ide svoji putem uspeha,sa ili bez EU,apsolutno je ne bitno.

Mila

pre 6 godina

EU trazi marionetu, a ne suverenog predsednika koji vodi racuna o nacionalnim interesima zemlje.

Srecko

pre 6 godina

Vucic je svima trn u oku jer ne dozvoljava da se mesaju u unutrasnje stvari nase zemlje.

srbendaaaa

pre 6 godina

Predsednika Republike Srbije biraju gradjani Srbije, nasu zemlju vodice SRBIN a ne vasi ambasadori, tajkuni i placenici!

Mara

pre 6 godina

Jedva cekam da nas ti monstruozni lazovi i moralne nakaze ostave na miru i  da im okrenemo ledja.Kina i Rusija su nasa perspektiva,necemo sa sizofrenom EU i Amerikom,ti ludaci neka se j.bu bez nas kako znaju i umeju,nije nas briga, samo neka nas istave na miru,bolesni prokletnici.\n

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija